1. عزیز من ما باید این مسئله رو در تاپیک مستقل از صفر تا صد و مرحله به مرحله بحث کنیم اینجا شما هر بار با یک ادعا بخواهید حرفی را تایید یا رد کنید به نتیجه نمی رسیم.
2. شما بند شماره 5 پست بنده رو که نقل قول کردید رو یه بار دیگه مطالعه کنید می بینید که بنده ربط اون قضیه رو هم توضیح دادم.
بنده تمام مستنداتم قرآن بود که ذکر کردم. و بحث ما (این تاپیک) یک مسئله تاریخی نیست. بله تاریخ می تواند تایید کننده یا .. باشد اما وقتی صریح کلام خداوند است دیگر حرفی نیست. اگر بحثی تاریخی داشته باشیم در تاپیک مستقل در خدمتتون هستم.
3. یعنی شما باید بگویید که من در مورد امر به معروف و نهی از منکر صحبت بکنم یا نه!!! یعنی هم شما سوال می کنید و هم جواب را همانطور که می خواهید بشنوید باید طبق خواسته شما بشنوید!!! این به نظر شما مغلطه نیست؟
نخیر این مراتبی که شما نشان دادید حرف بنده نبوده و برداشت شماست. لطفا تمام پست ها بنده رو با دقت بیشتری مطالعه کنید تا دقیق مشخص شود.
در پست قبلی بنده در همین تاپیک نسبت به امر به معروف و نهی از منکر و تکلیف یا اجبار بودن مفصل توضیح دادم -- رجوع شود.
حجاب برای مسلمانان راه اثبات و .. خودش را دارد
رعایت قوانین جامعه مسلمانان برای غیرمسلمانانی که در بین مسلمانان هستند مبانی خود را دارد . که بارها و بارها گفتم که باید بصورت دقیق در تاپیک مستقلی بحث شود.
ظاهرا منظور بنده از مطلق بودن امر به معروف و نهی از منکر کامل روشن دریافت نشده:
مطلق بودن ان نسبت به متعلق ان است . یعنی آنچه که باید نسبت به آن امر به معروف و نهی از منکر صورت بگیرد تمام دستورات دینی و اخلاقی ماست. و در هیچ جایی از دین ابتدائا نداریم که گفته باشد امر به معروف واجب است اما این مسئله مستثناست.
بله شرایطی نسبت به نحوه اجرا و.. دارد . اما بحث اجرا و متعلق اجرا دو چیز است که از نظر منطقی کاملا مشخص و مجزاست.
4. من برای شما احترام قائلم عزیز من . برای دنبال حقیقت بودن شما. برای سوال کردن شما . برای این حس حقیقت جویی شما. برادر من چرا هر وقت در هر تاپیکی بحث حجاب است شما همین سوال رو از بنده می پرسید اما هیچ وقت لینک ها و منابعی که معرفی کردم رو کاملا مطالعه نکردید و باز همچنان سوال خودتون رو تکرار می کنید حتی در تاپیک های غیرمرتبط.
اگر قرار باشد بنده تمام حرفهای که به شما آدرس دادم رو بگویم مشکلی نیست و برای بار چندم ازتون می خوام لطفا خواهشا اگر نسبت به این مسئله دنبال حقیقت هستید در تاپیکی مستقل و بصورت منطقی و منظم پیش بریم تا راحت تر به نتیجه برسیم.
(البته بعد از دهه اول محرم وقت بیشتری دارم بخاطر بحث های تبلیغی که دارم)
ممنون میشم برادر بزرگوار
علاقه مندی ها (Bookmarks)