دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 64

موضوع: باحجابها ، بد حجابها ، بی حجابها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    کلام,فقه,اصول,
    ارسال تشکر
    27,914
    دریافت تشکر: 19,740
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    kamanabroo's: جدید150

پیش فرض پاسخ : باحجابها ، بد حجابها ، بی حجابها

نقل قول نوشته اصلی توسط "مهدی" نمایش پست ها
    بنده عرض کردم سیاست اجرایی اشتباهه و هر کسی هم در انتخاب شریعت آزاده و حتی دیگر دوستان هم منابع تاریخی اوردند؛ و شما نتوانستید هنوز خلاف حرف منابع ما را ثابت کنید. حال چرا طلب کار شده اید؟ وظیفه شما پاسخ گویی و وظیفه ما رجوع به مغزمان هست.

اگر شما انتظار دارید ما مانند طوطی حرف های شما رو مدام تائید کنیم که دیگر از بعد انسانیت و تعقل خارج میشویم.
    شما فقط نگفتید اشتباهه. بلکه جسارت هم کردید! البته دیگه نمیخوام درباره اش حرف بزنم. مدیران ارشد انشاالله ببینند و پیگیری کنند.
    بنده مثل همه همکاران و مدیران دیگر نسبت به رعایت نکردن شئونات تذکر دادم و خواهم داد و این هم جزء وظایف بنده است. هر چند شما تصور کنید بنده طلب کارم ! این باز هم برداشت شخصی شماست!

در مورد اینکه دیگر دوستان منابع آوردند که پاسخ دریافت نکرده اند، مشتاق هستم که حتما لینک بدید ببینم کجا و چی بوده!

در مورد تایید کردن حرفهای ما:

اتفاقا برعکس هیچ وقت بنده همچین حرفی نزدم بلکه روی تامل و تفکر خیلی هم تاکید دارم.
    بنده وقتی به روایات ائمه و قرآن استناد می کنم یعنی حرف حرف خداست نه بنده که بخواهم شما حرف بنده را تایید کنید.

2. 3 کاربر از پست مفید kamanabroo سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع