با برخی از قسمت های bold شده موافق هستم. به خصوص در پاراگراف های اول و دوم. ولی در رابطه با قسمت های قرمز رنگ:
در ابتدا در رابطه با حکومت اسلامی باید عرض کنم که الان به نظر شما حکومت ما اسلامی هست؟ یا جمهوری هست؟ اصلا جمهوری اسلامی یعنی چه؟ آیا قوانین اسلامی در اختلاس های میلیاردی هم به کار می روند؟ یا فقط برای حجاب؛ موسیقی بکار می رود؟ آیا قوانین اسلامی برای آقا زاده ها بکار می رود یا فقط برای مصرف مواد مخدر به کار می رود؟
در رابطه با قانون گذاری اسلامی هم میتوان از سوالات بالا نتیجه گرفت! تنها کافیست به مغز و جامعه رجوع کرد.
----
سوال بعدی بنده این است که آیا باید با فروشندگان لباس برخورد شود یا به کسانی که لباس ها را می خرند؟ وقتی جنسی در بازار یافت می شود و کسی پول آن را می دهد؛ صاحب ان است و شما حق ندارید با آن برخورد کنید. شما حق دارید با کسانی که وارد کننده این البسه هستند برخورد کنید. حال نمیخوام بحث رو عوض کنم و در رابطه با شئونات اسلامی در برخورد گشت ارشاد صحبت کنم.
اگر بحث اجبار مطرح نیست؛ پس اصلا هیچکسی حق ندارد به زور کسی رو داخل ماشینی بکنه و بهش درس دین و ایمان یاد بده! کجای دنیا یه عقیده رو به زور به کسی تحمیل میکنن؟ شما حق دارید توسط نشریات و یا رسانه ها عقیده خود رو تبلیغ کنید و فرهنگ سازی کنید. وگرنه شما فقط یه کشور رو نام ببرید که به خاطر لباس شخصی براش سخنرانی کنن و ازش تعهد بگیرن؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)