سلام .قطعا همینطور هست که هر دو مورد باید رعایت بشه.
اما یه بحثی هم هست اینکه یک مقاله ی علمی هیچوقت با بیان خودمونی نوشته نمیشه.اگر بیاناتی باشه در حد چند خط و نوشتن نکته ای علمی هست.
من که ندیدم فردی درباره ی موضوعی حدود 10 خط خیلی خودمونی توضیح بده.و به نظرم درست نیست سخت بگیریم که اگه میخوای نکته ای رو بگی سعی کن تا حدی رسمی بگی.قطعا فضا خیلی خشک میشه .و قطعا زمانی که موضوعی جمع بندی بشه از حالت خودمونی در میاد و کسی با لحن نا مناسب موضوع رو جمع بندی نمیکنه.
و نکته دیگه اینکه کلا تو بحث های علمی زیاد نمیشه خودمونی صحبت کرد خود به خود.
و اگر منظورتون این باشه که شاید افرادی بخوان از این سایت استفاده کنند باید نوشته ها در خور این سایت باشه قطعا اگر چیزی بخواد در خور سایت باشه باید محتوی خوب باشه.چند خط رو که کسی نمیاد کپی کنه.ببره به استادی دوستی همکاری نشون بده.نکته ای که بخواد رو از مطلب دریافت میکنه..و من خودم تاحالا جملات نافرمی تو بحث های علمی ندیدم.ولی تو تاپیک های کم ارزش خب گاهی این قضیه بیشتره.و بازم بگم حتی تو تاپیک های کم ارزش تر هم من فرم بدی ندیدم تاحالا.
ممنون از زحماتون.امیدوارم زودتر به موضوعات مهمتر بیندیشیم و عمل کنیم تا افراد لایق و دانای بیشتری را جذب سایت کنیم و از اطلاعاتشون استفاده کنیم.![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)