سلام
ممنون از الماس پارس عزیز
چیزی که خیلی مهمه اینه که یک فرد بتونه طرز رفتار با افراد مختلف رو یاد بگیره ، اینکه همه ما احتمالا میدونیم صحبت ما با یک دوست صمیمی با یک فرد رسمی که اولین باره باهاش آشنا شدیم
یا موقعیت ها فرق داره ، متفاوت هست ...... مثل پوشش که بستگی به محیطی که وارد میشیم داره ، شیوه صحبت کردن و انتخاب الفاظ هم در مورد افراد مختلف متفاوته ، البته فقط ظاهر رو میگم
و منظورم احترام و بی احترامی نیست ، چون احترام و شخصیت دادن به همدیگه در مورد تمامی افراد و موقعیتها باید رعایت بشه
ملاک شایستگی یک فرد ، رفتار مناسب و حفظ شان و شخصیت افراد در روابطشون هست .
اینکه مثلا من به جای " برای چی ؟ " بگم " برا چی " " برااینکه " (( که گاها میگم )) ، شخصیت من و شایستگی من رو پایین نمیاره
وقتی یک فرد وارد یک تایپیک میشه و میخواد نظر بده ، بهتره مرتبط با موضوع نظر بده و حاشیه سازی نکنه و نسبت به نظر سایرین احترام بذاره ،
همیشه افرادی که تازه وارد میشن از رفتارهای سایرین الگوبرداری میکنن ، ببینن یک رفتار شایسته یا ناشایست ، کدومش بیشتر خواهان داره ، کدوم باعث شده اینجا نظر افراد رو جلب کنه
ممکنه متناسب با اون رفتارشون رو هماهنگ کنن .... همانطور که یک جامعه از افراد مختلف تشکیل شده و برای تغییر یک جامعه باید افراد شخصا تلاش کنن ، اینجا هم اجتماعی از افراد مختلف هست
که رفتار سردمداران و بزرگان سرمشقی برای سایرین هست و وقتی رفتار افراد متناسب بشه ، سایت هم به نوبه خود به همان سمت و سو کشیده میشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)