دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

موضوع: خصوصیات کاربر شایسته نخبگان جوان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار شیمی عمومی
    ارسال تشکر
    6,615
    دریافت تشکر: 4,285
    قدرت امتیاز دهی
    16988
    Array

پیش فرض پاسخ : خصوصیات کاربر شایسته نخبگان جوان

نقل قول نوشته اصلی توسط almas parsi نمایش پست ها

با سلام خدمت همه دوستان خوب و تلاشگر سایت

دوستان با سپاس از مشارکت های گسترده شما در جهت تعدیل و تحکیم روابط در این سایت جا داره از همه شما نازنینان تشکر ویژه بعمل بیارم که پیوسته با راهکارها و پیشنهاداتتون ما رو در جهت نیل به اهداف والا وعلمی سایت همراهی میکنید
    در این تاپیک تصمیم داریم با کمک همه کاربران خصوصیات کاربر شایسته سایت رو مورد تحلیل و بررسی قرار بدیم و ببینیم یک کاربر نمونه از لحاظ خلق و خوی رفتاری و ادبیات گفتاری در فعالیت روزانه بایستی دارای چه خصوصیات با ارزشی باشه

اهداف این تاپیک :
    *شفاف سازی خصوصیات استاندارد رفتاری یک کاربر شایسته
    *ترویج فرهنگ ادبی متناسب با شئونات یک سایت علمی
    *حفظ حریمی امن و مناسب برای کاربران سایت با استفاده از الفاظ متعارف و استاندارد
    *تمییز یک فضای علمی از شبکه های اجتماعی غیر علمی

ودر راستای این تحلیل به نباید های رفتاری نا هنجارهم توجه و اون رو جهت آگاهی و بررسی به اشتراک بزاریم
    برای مثال عموما در فضا های مجازی استفاده از کلمات و گویش های نامتعارفی باعث ایجاد نا زیبایی در گفتار و از همه مهمتر زیر سوال رفتن هویت و شخصیت فردی و در نهایت متون نوشتاری نا متعارف ادبی میشه
    هر کدوم از ما عموما گرایش به همکلامی با چه اشخاصی داریم
    ؟؟؟
    طبعا کسانی که هم شئونات فردی و اجتماعی رو رعایت میکنند و هم برای مخاطبشون احترام ارزش قائل هستند...
    ممکنه برخی الفاظ در شبکه های اجتماعی و چت روم و فضاهای دوست یابی فاقد چارچوب و استاندارد باشه و اشخاص از هر فرهنگ و شخصیتی از اون کلمات به راحتی استفاده کنند
    برای مثال بسیار شاهد هستیم در محیط های مجازی استفاده از این الفاظ بسیار شایع هست که البته پیش از نگارش این کلمات و الفاظ من از حضور تک تک شما عذر خواهی میکنم چراکه نوشتن این سبک محاوره هم زیبا نیست
    عموما این کلمات شامل :

خو
    مگه چیه ؟؟؟ به جای کلمه خب مگه چیه ؟؟
    باس چی؟؟ ................واسه چی؟ یابرای چی؟
    اینطور
    نی؟؟ ................. اینطور نیست؟
    برو بچویا بکس .................بچه ها یا دوستان
    برا چی ؟؟ ..................برای چی؟؟؟

سلام این صحبت های شما منو یاد یه داستان انداخت
    یه رو روز یه چوپانه داشته با خدا راز و نیاز میکرده
    که تو این راز و نیازش داشته به خدا میگفته:
    خدایا تو کجایی که من دست و پای تو رو بمالم ، سرتو شونه کنم ، زیر پاتو جارو کنم
    موسی که این حرفا رو میشنوه ناراحت میشه و میره بهش میگه :
    این حرفا چیه داری به خدا میگی تو خدا رو جسم مادی تصور کردی
    خدا هم جزای این کارت رو میده
    چوپونه هم ناراحت میشه و سر به بیابون میذاره
    در این هنگام از طرف خدا یه ندا به موسی میرسه که تو بنده ی مارو از ما جدا کردی زود برو و دلشو بدست بیار
    موسی هم پیش چوپانه میره و بهش میگه واسه صحبت با خدا نیازی نیس هیچ آداب و ترتیبی رو رعایت کنی
    هر طور دوست داری با خدا صحبت کن

من هدف شما از گذاشتن این تاپیک بالابردن بار علمی سایت میدونم ولی ممکنه کسی با این صحبت های شما از انجمن نخبگان زده بشه و دیگه پستی نذاره
    اینطور صحبت کردن ممکنه برای یک نفر عادت شده باشه و اینطوری راحت تره و وقتی شما میگین اینطور صحبت کردن درست نیست و حتی مثال میزنید و میگید من
    حتی از نگارش این الفاظ از شما عذر خواهی میکنم چرا که نوشتن این سبک محاوره هم زیبا نیست
    اون ممکنه که تو همین مثال های شما صحبت خودشو ببینه و ناراحت بشه
    من بازم میگم هدف شما از این تاپیک قطعا قوی تر کردن بار علمی سایت بوده و در این هم که هر کدوم از ما باید خودمون رو تغییر بدیم شکی نیست
    ولی ممکنه این صحبت ها مثه یه موج منفی باشه واسه یه کاربر که تو ذهنش بگه تو نمیتونی درست صحبت کنی
    و هر وقت خواست پست جدیدی بذاره این موج همینطور توی ذهنش تکرار میشه و بجای اینکه روی گذاشتن پست تمرکز کنه همش به انتخاب لغات مناسب فکر میکنه و البته یه مقدار از اعتماد شو میگیره و پستشو یه مقدار خراب میکنه چرا که شاید اون میتونست بیشتر تمرکزش رو روی پست بذاره ولی... و اون بعد از گذشت چند وقت ممکنه دیگه هیچ پستی تو سایت قرار نده
    من ازتون عذر میخوام که پر گویی کردم
    ویرایش توسط یاسمین5454 : 21st August 2013 در ساعت 08:35 AM
    سعی کن تنها کسی را که در تنهایی ات راه می دهی خدا باشد؛
    و سعی کن تنهایی ات آنقدر بزرگ باشد که خدا در آن جای گیرد ...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)