ممنون از اینکه وقت گذاشتین و درمورد صحبت هاتون توجیه خوبی ارائه دادین
من صحبتهای ارزشمند شما رو تا حدودی قبول دارم اینکه گفتید تو این سایت اگه مطالبی ارائه بشه که ممکنه
یه نفر در طول زندگیش یا توی کتابها به اون برنخورده یا اصلا هم بهشون نمیرسه رو کاملا قبول دارم
و اینکه اگه یه نفر تو این سایت عادت کنه عامیانه حرف نزنه تا توی یه کنفرانس هم خوب صحبت کنه هم خوبه
ولی همونطور که خودتون هم گفتید
چنانچه در مورد ارزشمندی یک تاپیک صحبت میکنیم فقط ارزش موضوعی بحث نیست نوع نگارش و سبک بیان و میزبانی و حفظ شئونات مخاطبین هم ملاک سنجش هست
اگه این رو برای شما هم بخواهیم در نظر بگیریم یه جای بیان همین تاپیک شما یه اشکالی داشت اونم این بود که
یه سری الفاظ رو مثال زدید و گفتید که
البته پیش از نگارش این کلمات و الفاظ من از حضور تک تک شما عذر خواهی میکنم چراکه نوشتن این سبک محاوره هم زیبا نیستدرسته که عامیانه صحبت کردن مناسب تاپیک نیست همونطور که گفتید هر جایی آداب صحبت کردن خاصی داره
ولی دیگه عامیانه صحبت کردن هم اون قدر که شما بزرگش کردید و به خاطرش عذر خواهی کردید بد نیست
یه کسی که با این الفاظ صحبت میکنه هدفش توهین یا دلخوری یا چیز بدی نیست چون اینطور صحبت کردن مفهوم بدی نداره
مطمئنا هم شخص قابل احترامیه و دوست داره به همه احترام بذاره
اون حتما جایی نشنیده که اینطور صحبت کردن خیلی بده درسته مال بعضی جاها نیست ولی بدم نیست که شما میگین عذر میخوام
وگرنه اعضای این سایت که همه از آدمهای محترمی هستند که اگه بدونن صحبتشون ایراد داره اونو اصلاح میکنند
و از اون شخص هم عذر خواهی میکنند
خلاصه اینکه هدفتون از تاپیک مطمئنا خوبه ولی شیوه ای که برای بیانش انتخاب کردید این ایراد کوچیک رو داشت
این خوبه که افراد خیلی به صحبت کردن عامیانه عادت نکنن ولی این سایت هم بخش های مختلف داره
چت روم ،تالار ها ی مختلف و...
بستگی داره این فرهنگ رو برای کدوم قسمتش بخواهیم اجرا کنیم
همون طور که هر چیزی جایی داره عامیانه صحبت نکردن هم مخصوص به تمام قسمت های این انجمن نمیشه
ممنون از اینکه وقت گرانبهاتون رو برای همه میذارید
علاقه مندی ها (Bookmarks)