دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 356

موضوع: ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #11
    همکار بخش مذهبی
    رشته تحصیلی
    کاردانی کامپیوتر-نرم افزار
    نوشته ها
    397
    ارسال تشکر
    4,555
    دریافت تشکر: 2,776
    قدرت امتیاز دهی
    1901
    Array
    جوان ایرانی's: جدید67

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    نقل قول نوشته اصلی توسط almas parsi نمایش پست ها
    سلام شاینی جان
    به به گلم عجب کیک هوس انگیزی آفرین
    حتما خوشمزه است ظاهرش که با آدم حرف میزنه
    ممنونم گلم از طرح سوالاتت
    پیشنهاد من برای پف کردن کیک اول اینکه: در انتخاب متریال دقت کنیم مثلا کیفیت آرد و تازگی تخم مرغها خیلی مهمه و مورد بعدی اینکه حتما سفیده و زرده رو جدا کنیم و سفیده را تا مرحله سبک شدن بزنیم تا کاملا بی وزن بشه و یک مورد هم که خیلی خیلی مهمه زمانی که مایع کیک آماده شد و داخل قاب ریختیم تحت هیچ شرایطی چه با قاشق چه به اشکال دیگه نباید ضربه ای به ظرف وارد کنیم چون باعث میشه حباب های بین بافتهای کیک خارج بشه و با تخلیه حبابها کیفیت کیکمون پایین میاد و سفت میشه و حتما در اواسط پخت روی کیکمون با چنگال سوراخ هایی رو ایجاد کنیم تا راه خروج هوا باشهو کیک مغز پخت بشه
    من معمولا از قالب های تفلون یا گاهی هم با قالبهای سیلیکونی که تخلیه کیک راحت تره استفاده میکنم.....
    عزیزم رنگهای خوراکی که اخیرا در هایپر مارکت ها توزیع میشه قابل اعتماد ترند و میشه از اونها استفاده کرد البته برخی از قنادی ها ی معتبر هم دارند که میتونید از اونها تهیه کنید و چون معمولا منشا گیاهی دارند مشکل خاصی نداره...
    اتفاقا بهترین روش برای آب کردن شکلات روش بنماریه
    یه تجربه کوچولو هم که من امتحانش کردم جالب بود قطعات شکلات تخته ای رو به مایع کیکت اضافه کن تا در طول زمان پخت این شکلاتها در بین لایه های کیک آب میشه و طعم جادویی و خوشمزه ای به کیک میده

    در مجموع بهت تبریک میگم و نمره کدبانویی رو 20 میدم
    خوش به سعادت پرنسی که میاد با اسب سفیدش یک همچین جواهری رو گلچین میکنه...
    عزیزم برات آرزوی خوشبختی میکنم
    از shiny 7 عزیز ممنون
    واقعا وسوسه کننده است
    فقط یه سوال از مادر ساغری :)
    من در کیک وقتی زرده و سفیده رو جدا می کنم میزنم بعد از پخت بوی زهم(زُخم آخرشم نفهمیدم کدوم درسته ) تخم مرغ اذیتم میکنه نمی تونم بخورمش
    خیلی به بوش حساسیم خانوادگی
    چی کار کنم هم پف خودشو داشته باشه هم بوی زهم (زُخم ) نده
    ممنون از همه بانوان
    امام حسین علیه‌السلام معلم مقاومت آگاهانه است.

    امام خامنه ای






  2. 7 کاربر از پست مفید جوان ایرانی سپاس کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 19
    آخرين نوشته: 21st December 2014, 08:55 PM
  2. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 23rd August 2013, 10:17 PM
  3. آموزشی: آموزش آپدیت آفلاین و جمع آوری آپدیت آنتی ویروس قدرتمند Avira
    توسط آبجی در انجمن آنتی ویروس
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 15th July 2013, 12:40 AM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 29th December 2009, 05:51 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •