سلام و شب خوش!
این اولین کیک اسفنجی ایه که من خودم پختم!!
[IMG][/IMG]
به درخواست الماس جان عزیز خواستم چند تا سوال درمورد این کیک طرح کنم!
اول اینکه:
خوشمزست؟؟
بعد اینکه برای بیشتر پف کردن کیک چه پیشنهادی دارید؟
چه قالبی مناسب پختن کیک مخصوصا کیکی به حساسی کیک اسفنجی هستش؟
به نظرتون رنگ های خوراکی مورد استفاده در کیک ها ضرری نداره؟
من الان این کیکو سبز رنگش کردم منتها داخلشه و دیده نمی شه!روش رو شکلات تخته ای آب شده ریختم.
راستی شکلات تخته ای هم که به روش بنماری آبش کردم یعنی یه ظرف آب روی اجاق گاز گذاشتم تا بجوشه و وقتی در حال جوشه توی یه ظرف دیگه شکلات تخته ای رو با یه تیکه کوچیک از کره روی اون ظرف آب قرار دادم و گذاشتم با بخار آب ظرف زیری شکلات تخته ای آب بشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)