[QUOTE=shiny7;484495]سلام!
در مورد پیشنهاد الماس عزیزم در مورد تکه های شکلات درون کیک یه سوالی داشتم...
تکه ها باعث سنگین شدن و از بین رفتن پف و حباب های مایع نمی شن؟
به ته ظرف نمی رن و وسط کیک می مونن؟؟
و اینکه کی تکه ها رو به مواد اضافه کنم؟
ممنون می شم!
سلام شاینی جان
تکه های شکلات رو که تعدادشون خیلی بایستی کم باشه بصورت پراکنده که 3 یا 4 تکه کافیه قبل از اینکه داخل فر قرار بدیم به مواد اضافه میکنیم البته هم نمیزنیم بوسیله یک چنگال فرو میبریم تو مواد کیک
اگر هم سایز کیک هامون به اندازه کیک یزدی بود یک تکه در حد یک بند انگشت شکلات کافیه و داخل کیک فرو میبریم
معمولا چون مایع غلظت داره شکلات در اواسط کیک میمونه
با تشکر![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)