دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 21 از 36 نخستنخست ... 111213141516171819202122232425262728293031 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 356

موضوع: ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

  1. #201
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    برنامه ریزی اموزشی نیروی انسانی
    نوشته ها
    2,289
    ارسال تشکر
    6,414
    دریافت تشکر: 9,022
    قدرت امتیاز دهی
    5176
    Array
    ساناز فرهیدوش's: لبخند

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    سلام به روی ماه خانم های سایت خوبین ؟ هزار ماشالله ا به توانایی های خانم ها در انالایز مطالب مختلف تبریک می گم !!!


    بچهها من درس دادن رو خیلی دوست دارم و مردم رو ! شاید بر خلاف شما خیلی خونه نباشم . اما من دیزاین رو دوست دارم . و اینکه تو یه اتاق اروم وخنک استراحت کنم .

    عروسک به شکل حیوانات رو خیلی دوست دارم !! عاشق رنگ لیمویی هستم .و میتون از خوردن قهوه لذت ببرم . بیشتر از اینکه شکل و مزه ی غذام مهم باشه دوست دارم تو یه جمع گرم و صمیمی غذا بخورم .
    برام مهم نیس کجا هستم هر جا که باشم دوست دارم همه خوشحال باشن شاد و سلامت با دل خوش .
    http://roksana65.blogfa.com/ساناز فرهیدوش
    وبلاگ خودشکوفایی

  2. 10 کاربر از پست مفید ساناز فرهیدوش سپاس کرده اند .


  3. #202
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    نوشته ها
    8,281
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82824
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    نقل قول نوشته اصلی توسط shiny7 نمایش پست ها
    سلام و شب خوش!
    این اولین کیک اسفنجی ایه که من خودم پختم!!

    [IMG][/IMG]

    به درخواست الماس جان عزیز خواستم چند تا سوال درمورد این کیک طرح کنم!
    اول اینکه:
    خوشمزست؟؟
    بعد اینکه برای بیشتر پف کردن کیک چه پیشنهادی دارید؟
    چه قالبی مناسب پختن کیک مخصوصا کیکی به حساسی کیک اسفنجی هستش؟
    به نظرتون رنگ های خوراکی مورد استفاده در کیک ها ضرری نداره؟
    من الان این کیکو سبز رنگش کردم منتها داخلشه و دیده نمی شه!روش رو شکلات تخته ای آب شده ریختم.
    راستی شکلات تخته ای هم که به روش بنماری آبش کردم یعنی یه ظرف آب روی اجاق گاز گذاشتم تا بجوشه و وقتی در حال جوشه توی یه ظرف دیگه شکلات تخته ای رو با یه تیکه کوچیک از کره روی اون ظرف آب قرار دادم و گذاشتم با بخار آب ظرف زیری شکلات تخته ای آب بشه.
    سلام شاینی جان
    به به گلم عجب کیک هوس انگیزی آفرین
    حتما خوشمزه است ظاهرش که با آدم حرف میزنه
    ممنونم گلم از طرح سوالاتت
    پیشنهاد من برای پف کردن کیک اول اینکه: در انتخاب متریال دقت کنیم مثلا کیفیت آرد و تازگی تخم مرغها خیلی مهمه و مورد بعدی اینکه حتما سفیده و زرده رو جدا کنیم و سفیده را تا مرحله سبک شدن بزنیم تا کاملا بی وزن بشه و یک مورد هم که خیلی خیلی مهمه زمانی که مایع کیک آماده شد و داخل قاب ریختیم تحت هیچ شرایطی چه با قاشق چه به اشکال دیگه نباید ضربه ای به ظرف وارد کنیم چون باعث میشه حباب های بین بافتهای کیک خارج بشه و با تخلیه حبابها کیفیت کیکمون پایین میاد و سفت میشه و حتما در اواسط پخت روی کیکمون با چنگال سوراخ هایی رو ایجاد کنیم تا راه خروج هوا باشهو کیک مغز پخت بشه
    من معمولا از قالب های تفلون یا گاهی هم با قالبهای سیلیکونی که تخلیه کیک راحت تره استفاده میکنم.....
    عزیزم رنگهای خوراکی که اخیرا در هایپر مارکت ها توزیع میشه قابل اعتماد ترند و میشه از اونها استفاده کرد البته برخی از قنادی ها ی معتبر هم دارند که میتونید از اونها تهیه کنید و چون معمولا منشا گیاهی دارند مشکل خاصی نداره...
    اتفاقا بهترین روش برای آب کردن شکلات روش بنماریه
    یه تجربه کوچولو هم که من امتحانش کردم جالب بود قطعات شکلات تخته ای رو به مایع کیکت اضافه کن تا در طول زمان پخت این شکلاتها در بین لایه های کیک آب میشه و طعم جادویی و خوشمزه ای به کیک میده

    در مجموع بهت تبریک میگم و نمره کدبانویی رو 20 میدم
    خوش به سعادت پرنسی که میاد با اسب سفیدش یک همچین جواهری رو گلچین میکنه...
    عزیزم برات آرزوی خوشبختی میکنم

  4. 8 کاربر از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند .


  5. #203
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    شیــــمی
    نوشته ها
    1,250
    ارسال تشکر
    8,284
    دریافت تشکر: 5,345
    قدرت امتیاز دهی
    8030
    Array
    parichehr's: جدید103

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    نقل قول نوشته اصلی توسط shiny7 نمایش پست ها
    سلام و شب خوش!
    این اولین کیک اسفنجی ایه که من خودم پختم!!

    [IMG][/IMG]

    به درخواست الماس جان عزیز خواستم چند تا سوال درمورد این کیک طرح کنم!
    اول اینکه:
    خوشمزست؟؟
    بعد اینکه برای بیشتر پف کردن کیک چه پیشنهادی دارید؟
    چه قالبی مناسب پختن کیک مخصوصا کیکی به حساسی کیک اسفنجی هستش؟
    به نظرتون رنگ های خوراکی مورد استفاده در کیک ها ضرری نداره؟
    من الان این کیکو سبز رنگش کردم منتها داخلشه و دیده نمی شه!روش رو شکلات تخته ای آب شده ریختم.
    راستی شکلات تخته ای هم که به روش بنماری آبش کردم یعنی یه ظرف آب روی اجاق گاز گذاشتم تا بجوشه و وقتی در حال جوشه توی یه ظرف دیگه شکلات تخته ای رو با یه تیکه کوچیک از کره روی اون ظرف آب قرار دادم و گذاشتم با بخار آب ظرف زیری شکلات تخته ای آب بشه.
    به به به به
    ووووووووییییییییی میبینم چطو شد راهی اینجا شدم یجا دیگه کار داشتم!
    من دیگه پیشنهادی ندارم دوستان عزیز عالی گفتن
    من فقط به سوال یک جواب میدم
    بله بله بله بسیاااااااااااااااااااااا اااار اجازه هست ی تیکه دیگه بخوریم
    موفق باشی گل خانوم


  6. 6 کاربر از پست مفید parichehr سپاس کرده اند .


  7. #204
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    نوشته ها
    8,281
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82824
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    نقل قول نوشته اصلی توسط banooye irani نمایش پست ها
    سلام عزیزم.
    برای اینکه رنگ خورشت قورمه بهتر بشه باید سبزیشو کمتر تفت بدید تا رنگ سبزی زیاد تیره نشه.به علاوه به خورشت زعفرون هم بزنید.
    اینطوری رنگش بهتر می شه.
    برای خورشت کرفس هم اگه نعناع و جعفری می زنید نعناع رو کمتر بریزید تا رنگش بهتر بشه.
    برای ری کردن برنج آبکشی هم وقتی برنج داره می جوشه نسبت به مقدار برنج با- پیمانه ای مناسب- آب یخ به برنج در حال جوش اضافه کنید.
    سلام بانو
    ممنونم از پاسخ هاتون
    یک مورد دیگه که در زیباتر شدن رنگ غذاهای این نوع خورشتها میتونه موثر باشه علاون بر توضیحات خوب دوست خوبم بانوی ایرانی عزیز مقدار کمی نعنا رو در روغن تفت بدیم و وقتی روغن سبز رنگ شد به خورشت اضافه کنیم و یک فوت کوزه گری برای دختر خانومها ی گل که حتما خانمهای با تجربه بلدند میگم اون هم اینه همیشه خورشت هاتون رو 15 الی 20 دقیقه قبل از سرو کردن زیر حرارتش رو خاموش کنید تا حسابی روغن غذاتون روی غذا به مهمونهاتون چشمک بزنه

  8. 7 کاربر از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند .


  9. #205
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    Biotechenology ღ
    نوشته ها
    1,001
    ارسال تشکر
    3,728
    دریافت تشکر: 5,493
    قدرت امتیاز دهی
    21637
    Array
    sevda_sj's: جدید49

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    دخترا به فکر ملت باشید با این کارایی که میکنید غش نکنیم پشت مانیتور

    کیک خوشمزه ایی به نظر میاد افرین واقعا

    راستش منم ژله بستنی درست کرده بودم ولی حواسم نبود عکس بگیرم

    ایشالا دفه ی بعد همه دور هم میل میکنیم




  10. 6 کاربر از پست مفید sevda_sj سپاس کرده اند .


  11. #206
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    نوشته ها
    8,281
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82824
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    نقل قول نوشته اصلی توسط parichehr نمایش پست ها
    سلام به خانومای خوب سایت
    جهت تنوع من یه نوع شیرینی که درست کردم میذارم دستورش هم میگم
    خیلی اسون درست میشه و خوشمزس امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد بیشتر برای عیدا دررست میکنن ولی ما همیشه داریمش
    شیرینی بهشتی[IMG][/IMG]
    250گرم روغن جامد
    250گرم پودر شکر
    ارد سفید 300
    ارد برنج 100
    ارد نخودچی هم 100 گرم
    هل یه قاشق چایخوری
    خرفه یا پودر پسته برا تزیین
    روغن و پودر شکر رو با هم خوب میزنیم با همزن تا قشنگ سبک بشه
    بعد هل رو اضافه میکنیم
    بعد هر سه تا ارد رو که الک هم کردیم اضافه میکنیم
    بعد خوب خوب ورز میدیم و سر اخر هم گلوله های کوچولو قد گردو درست میکنیم میذاریم تو سینی روش مهر میزنیم و خرفه میپاشیم روش و میذاریم تو فر
    اگه پودر پسته بخواید بریزید باید بعد ازینکه از فر در اوردید رو شیرینی بریزید

    10 الی 15 دقیقه تو حرارت 180

    سلام دوست عزیز
    به به عجب شیرینی هایی
    خانومی ممنون چه رنگ قشنگی گرفته
    حتما با این دستور باید بپزم
    مرسی عزیزم زحمت کشیدید

  12. 6 کاربر از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند .


  13. #207
    دوست جدید
    رشته تحصیلی
    علوم تربیتی
    نوشته ها
    140
    ارسال تشکر
    289
    دریافت تشکر: 809
    قدرت امتیاز دهی
    2637
    Array

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    سلام خانمها
    بخش مذهبی رو جایی دیگر باکمک خانم جوان ایرانی میزارییم

    چند نکات خانه داری:
    1-برای شستن پرده سفید می توانید ازجوش شیرین استفاده کنید
    2-برای ته دیگ:کنجدونون استفاده کنید
    3-غذاتند شده میتوانید ابلیموی تازه استفاده کرده
    بقیه نکات سری بعد میگم باتشکر ازشما خانمهای محترم سایت
    ویرایش توسط فایول : 2nd July 2013 در ساعت 11:12 PM
    ای رقیه تویی قبله حاجات ما
    حرم کوچکت باب مناجات ما
    ای گل پرپر باغ حسین

  14. 9 کاربر از پست مفید فایول سپاس کرده اند .


  15. #208
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    نوشته ها
    8,281
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82824
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    نقل قول نوشته اصلی توسط فایول نمایش پست ها
    2-برای ته دیگ:کنجدونون استفاده کنید
    سلام فایول جان
    ممنونم از توصیه هاتون من البته با نون تست نکردم حتما امتحان میکنم
    ولی با سیب زمینی هم ته دیگ بی نظیری مشه
    ممنونم خانومی

  16. 7 کاربر از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند .


  17. #209
    همکار تالار نجوم
    نوشته ها
    1,506
    ارسال تشکر
    4,170
    دریافت تشکر: 6,219
    قدرت امتیاز دهی
    16870
    Array

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    نقل قول نوشته اصلی توسط shiny7 نمایش پست ها
    سلام و شب خوش!
    این اولین کیک اسفنجی ایه که من خودم پختم!!

    [IMG][/IMG]

    به درخواست الماس جان عزیز خواستم چند تا سوال درمورد این کیک طرح کنم!
    اول اینکه:
    خوشمزست؟؟
    بعد اینکه برای بیشتر پف کردن کیک چه پیشنهادی دارید؟
    چه قالبی مناسب پختن کیک مخصوصا کیکی به حساسی کیک اسفنجی هستش؟
    به نظرتون رنگ های خوراکی مورد استفاده در کیک ها ضرری نداره؟
    من الان این کیکو سبز رنگش کردم منتها داخلشه و دیده نمی شه!روش رو شکلات تخته ای آب شده ریختم.
    راستی شکلات تخته ای هم که به روش بنماری آبش کردم یعنی یه ظرف آب روی اجاق گاز گذاشتم تا بجوشه و وقتی در حال جوشه توی یه ظرف دیگه شکلات تخته ای رو با یه تیکه کوچیک از کره روی اون ظرف آب قرار دادم و گذاشتم با بخار آب ظرف زیری شکلات تخته ای آب بشه.




    چه خفنید شما!!!!!
    تهِ هنر من سوسیس تخم مرغه
    آفرین آفرین، آقا ما خونمون همون طرفای دانشگاه شماست، از اینا درست کردید یه تکست بدید دم دانشگاه هستم در خدمتتون!!!
    چراکه از قدیم گقتن با هم بخوریم، بی هم نخوریم!!!

  18. 6 کاربر از پست مفید kahrupay سپاس کرده اند .


  19. #210
    دوست جدید
    رشته تحصیلی
    علوم تربیتی
    نوشته ها
    140
    ارسال تشکر
    289
    دریافت تشکر: 809
    قدرت امتیاز دهی
    2637
    Array

    پیش فرض پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******

    نکات خانه داری:
    4-اگر غذا شور شد:سیب زمینی بریزید شوری ان کم میشه
    5-اگر قالب یخ رو با اب جوش پر کنی زودتر یخ می زنه
    6-برای رفع بوی بد یحچال باشامپو بچه داخل ان بشورید تمیز تر می شود
    7-تمیز کردن ظرف چینی سرکه تمیز می کنه
    ای رقیه تویی قبله حاجات ما
    حرم کوچکت باب مناجات ما
    ای گل پرپر باغ حسین

  20. 5 کاربر از پست مفید فایول سپاس کرده اند .


صفحه 21 از 36 نخستنخست ... 111213141516171819202122232425262728293031 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 19
    آخرين نوشته: 21st December 2014, 08:55 PM
  2. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 23rd August 2013, 10:17 PM
  3. آموزشی: آموزش آپدیت آفلاین و جمع آوری آپدیت آنتی ویروس قدرتمند Avira
    توسط آبجی در انجمن آنتی ویروس
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 15th July 2013, 12:40 AM
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 29th December 2009, 05:51 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •