سلام به همه دوستان و فایول عزیز
همونطور که قول داده بودم قرار بود تصاویر غذاهامون رو در این قسمت قرار بدیم
من در اینجا تصاویر خورشت کرفس رو تقدیم حضورتون میکنم که در اون به دلیل ایجاد تغییرات سلیقه ای که اعمال کردم هم نامش رو تغییر دادم و هم طعمش ......
امیدوارم مورد پسند عزیزان واقع بشه
عزیزان ممکنه اسم این غذا عجیب باشه ولی من اعتقاد دارم برای پیشگیری از یکنواختی بایستی حتی در هنر هامون از ابداعات و خلاقیت استفاده کنیم که همین کار باعث میشه ما نوآوری و خلاقیت رو در درونمون پرورش بدیم من در تهیه این خورشت دقیقا به سبک خورشت کرفس عمل کردم با این تفاوت که از سبزی قورمه سرخ کرده در فرآیند تهیه این غذا استفاده کردم و مراحل آن تا پایان به سبک همه خورشتها طبخ میشه و با این تغییر نام غذا رو خورشت قورفس نامگذاری کردم
فقط برای طعم مطلوب تر و لعاب بهتر از بسته های طعم دار مگی استفاده کردم (البته هدف تبلیغ نیست)
ولی من با توجه به اینکه در طعم دار کردن غذا میدونم همه دوستان حساس هستند طبق تجربه های گذشتم این پودر شوری کمتری به غذا میده و طعم رو مطلوب تر میکنه و باعث لعاب هر چه بیشتر غذا میشه
فقط نکته قابل توجه اینکه:
چون معمولا خورشت ها مون رو با گوشت قرمز تهیه میکنیم حتما نمک و چاشنی هامون باید در انتهای پخت اضافه بشه
برای زیبا تر شدن ترکیب طعم ها و رنگ غذا از کمی زعفران که به منظور استفاده تزیین برنج آماده کردیم و مقدار نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی که بهتره در روغن تفت داده و سپس به رب تفت داده شده به میزان لازم آب لیموی تازه اضافه کنیم و پس از جوشیدن رب با آب لیمو به غذامون در انتهای پخت اضافه کنیم که باعث طعم هر چه بهتر غذا میشه
دوستان در انتها پیشنهاد دارم هر کدام از نازنینان که غذایی رو آماده و تصویر رو قرار میدن با طرح سوالاتی که میتونه مباحث جالبی رو ایجاد کنه البته در خصوص همون غذاها مطرح کنند تا بتونیم از تجربیات عزیزان بهره مند شیم
من سوالات امروزم اینه که :
1- برای زیباتر شدن رنگ روغن غذاهایی که پس از جا افتادن غذا اهمیت زیادی بایستی به آن داشته باشیم مثل خورشت قورمه سبزی ،خورشت کرفس،خورشت چاقاله بادام، خورشت گوجه سبز و...... چه پیشنهاداتی دارید؟؟؟؟؟
2-برای ری کردن هر چه بهتر برنج در حالت آبکش چه راهکارهایی را پیشنهاد می دهید؟
3- چگونه میتوانید بوسیله پلو پز از پخت انواع برنج ایرانی یا خارجی سر بلند بیرون بیایید تا برنج شفته نشود؟؟؟؟
دوستان البته بنده پاسخهامو در خلال پاسخهای دوستان تقدیم میکنم.....
در ضمن دوستانی هم که قبلا زحمت ایجاد پست رو کشیدند میتونند سوالات مربوط به پستهاشون رو با نقل قول از تصویر غذاشون مطرح کنند مثل ماهی خوشمزه شاینی عزیز....
موفق باشید و امید وارم بتونید این غذا رو در جمع گرم و صمیمی خانوادتون نوش جان کنید
خورشت قورفس به سبک الماس پارسی
قورفس = (ترکیبی از قورمه و کرفس)
علاقه مندی ها (Bookmarks)