دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

موضوع: یه مشکل دارم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مامایی
    ارسال تشکر
    36,060
    دریافت تشکر: 18,520
    قدرت امتیاز دهی
    28278
    Array
    yas-90's: خواهش

پیش فرض پاسخ : یه مشکل دارم

نقل قول نوشته اصلی توسط عرفان سلیم زاده نمایش پست ها
    سلام بر آبجی گلم خوبی؟ مرسی از نظرتون.بله همونطور که دیدید کلا از این مجموعه زیاد استقبال نشده فکر کنم بچه های نخبه سایت که مثلا شما و چند نفر دیگه اهل دل باشن زیاد نداریم. خب بریم سر اصل مطلب: حرف من همینه چرا باید مطالب کتاب انقدر ناقص باشن که دانشجو از تحقیق کردن خود جوش نا امید بشه.اصلا یه حجم عظیمی از اطلاعات اینجا گم شده که مثلا دوره تحصیلات رو کاهش بدن. فوق فوقش یه آزمایشگاه هم داره که یه نفر آزمایش می کنه 40 نفر باید گزارش بنویسن خب این که نشد علم یاد دادن و تجربه گرایی؟.مسئولان آینده این رو میشه از همین حالا تصور کرد... همه شون موقع فکر کردن به مدرکشون زل می زنن نه محیط اطراف. منظورتون رو فهمیدم البته اینکه جواب صریحی به همه داده احتمالا واسه اینه که راه کار ساده ای هم داشته. حدس می زنم بخیه جذبی یا چیزی زدن رفته . ولی شما باز برو بپرس منم رفتم پژوهشکده از اساتید اونجا می پرسم.البته من بودم حتما از ماتریکس بین سلولی هم استفاده می کردم با توجه به وجود سلول بنیادی که در جفت نوزاد هست خیلی تمیزتر و سریع تر عمل می کنه(یکی منو از پریز بکشه لطفا).همه سوالات رو نمیشه از اساتید بپرسید. موضوع من اینه که خود دانشجو اونقدر جرات داشته باشه که مثلا یه نظریه رو مثل همین چیزی که بالا گفتم پروش بده بعد بره ناف یه موش و سگ و میمون و نوزاد انسان رو از بیخ بزنه و در بهترین حالت نتایجش رو اثبات کنه. اینجا یه مسئله دیگه هم مطرح هست. استادی که به این شیوه ای گفتم مطالب رو یاد نگرفته باشه نمیتونه به دیگران بگه چیکار کنن.من از این افسوس می خورم چون دانشجو ها و اساتید و مسئولین ما خودشون محدود به یک فلسفه ای می کنند که به صورت ناقص به اجرا در اومده و کسی هم اعتراض نمی کنه. امیدوارم روزی ببینم که اهل علم ما بتونن یه تحت مکتب یک فلسفه کامل به اجرا در آمده به کسب علم و دانش مشغول بشن. بازم ممنونم که شرکت کردید باعث دلگرمی من بود.

یه بار از یه نفر که همینجوری شانسی دانشگاه قبول شد(میگم شانسی یعنی باید اوضاع رو میدیدید اونم با اون درصدای درخشان) پرسیدیم شما که اینجوری میخونی و به قول خودت هم هیچی یاد نمیگیری بعد با مدرکت میخوای چه کنی؟؟؟ گفت میخوام استاد دانشگاه بشم....گفتیم یعنی اونقدر علم داری؟؟؟ گفت علم نمیخواد که همونجوری که به ما یاد دادن بهشون یاد میدیم...خوب حالا دقت کنید هر نسل که بی سوادتر از نسل قبل بشه قراره نسل های آتی چی یاد بگیرن خدا میدونه

خوب این که میگید دانشجو باید جرات پرسیدن و جسنجو داشته باشه هم کاملا درسته...اما در این زمینه ضعف ها هم کم نیست.....وقتی سر کلاس تمام توجه به جزوه باشه و کتاب های رفرنس بره کنار، وقتی میخوای بری تحقیق جدیدی رو بخونی و به زبان انگلیسی هستن و از قضا زبان ضعیف باشه، وقتی برنامه کلاسا و کارآموزیا سنگینه و آدم وقت سر خاروندن نداره، وقتی سر کلاس استاد جوری درس نمیده که آدم تو ذهنش کنکاش کنه و فقط منتظره کلاس تموم شه بره پی کارش جز این هم انتظاری نمیره

درمورد آزمایش کردن...مسلما باید امکاناتش هم باشه نه؟؟ که خب به سرمایه گذاری نیاز داره

برای تحقیق هم که فقط سنگ جلو پای آدم میندازن....ما یه طرح خواستیم تصویب کنیم اینقده ما رو چرخوندن تا سرگیجه گرفتیم.....هر دفعه هم نامه نگاری به اینجا و اونجا بعدش هم یه نامه میخوان برامون امضا کنن تا اجازه فعالیت داشته باشیم خودش چند ماه طول میکشه.....هر کی ندونه فکر میکنه یه امضا چقده طول میکشه.....ما که خیری ندیدیم والا من الان نمینوشتم هنوز تسویه حساب نکردم

البته در انتها فکر کنم بهتره اقرار کنم درصد زیادی از این مشکلات رو خودمون هم باعث میشیم.....همیشه انتظار داریم با بهترین امکانات باید فعالیت کنیم و کلا کنجکاو نیستیم یا به دنبال سوالای ذهنی خودمون هم نمیریم
    طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند

2. 7 کاربر از پست مفید yas-90 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع