سلاام بر داداش عرفان گرام!!!!
من از دوره دبیرستان با اثبات کردن مسائل به شدت مشکل داشتم!!!!
مخصوصا بدیهیات که مثلا چرا 2+2 می شه 4!!!!!!!!!!
از این دست اثبات های عجیب و بی بخار خیلی زیاد داشتیم دیگه مخصوصا تو ریاضی پیش دانشگاهی!!!!!
شما میگی از دریچه نگاه دانشمند به مسائل نگاه کنیم...خب درست...ولی خود همین کار نیازمند اینه که به یه سری مسائل علمی دیگه هم که اون دانشمند داشته دست پیدا کنیم!!!اینم می شه قوز بالا قوز!!!!
من خودم چند باری شده داشتم طریقه آزمایش کردن یه دانشمندو می خوندم...با خودم میگفتم خب آخه این از کجا به ذهنش رسیده فلان کارو تو آزمایشش انجام بده تا آزمایش درست دربیاد؟؟؟!!!!!!!
مثلا آزمایش های شیمی دبیرستان!!!خب اون دانشمند یه سری اطلاعات قبلی در زمینه های دیگه داشته که اومده فلان چیزو به آزمایشش اضافه کرده دیگه!!!مثلا آزمایش بمباران ورقه طلا توسط اشعه تو شیمی یادتونه؟؟؟خب چرا اشعه رو برای محافظت از داخل یک قطعه بتنی به بیرون تابونده؟؟چون نمی خواسته خودش سرطان وجودشو بگیره!!!درست...ولی خب اینو از کجا می دونسته؟؟؟؟قطعا یه اطلاعات قبلی داشته دیگه!!!
یا هزا تا چیز دیگه مثل این...
پس نگاه کردن از دریچه چشم های دانشمند گرامی کلی دردسرای دیگه پشت بندش داره!!!و من نمی گیم دونستن اطلاعات دیگه بده!!!خیلی هم خوبه!!!فقط با سیستم آموزشی در حال حاضر این کار امکان پذیر نمی باشد!!!!واسه همینه که من دانشجو وقتی ترم 3 داشتم واسه امتحان ریاضی مهندسی آماده می شم و دسترسی به هیچ منبعی حتی استادم نداشتم و موضوعی رو متوجه نمی شدم مجبور بودم بگم:
خب اینم به عنوان یه رول(قانون) قبولش می کنیم!!!!!!!......
این است اوضاع شگفت انگیز ما!!!!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)