بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
نه ریشم خیلی بلند نیس اندازۀ یه بند انگشت هم شاید نشه. وجدانی الان اندازه گرفتم بلندترینش یه بند انگشته.
گفتم که با بچه ها خیلی رفیقیم، شوخی هم میکنیم... مشکل دید جامعه است نه دوستان، ببینین شما خودتون اولین فکری که کردین این بوده که ریشم بلنده و احتمالا گوشه گیر هستم و با کسی شوخی و دوستی نمیکنم و... تا وقتی چنین دیدی نسبت به ریش دارها هست دیگه برخوردها مشخصه. وجدانی خیلی هم شوخی میکنیم و به هر جمعی که وارد میشیم فورا مچ میشیم... وجدانی دید خودتون رو نگاه کنین؛ مشکل اینجاست که ریش رو برا آخوند میدونن یعنی فکر میکنن باید آخوند بود و ریش گذاشت. بعضی از افراد که مثبت نگر هستن اعتقاد دارن آدم باید ته ریش بزاره{با صفر یا شماره 2 ماشین بزنه} واقعا نمیدونم قضیۀ ته ریش چیه؟ از کجا اومده؟یه ریش دار داریم یه بی ریش. ته ریش هم برا خودش معمایی شده. البته فکر کنم بعضی مراجع گفتن نباید کمتر از 4 زده بشه.طوری که بگن طرف ریش داره.{بقالی سرکوچه کیشمیش نداره ها}
مگه میشه با همۀ افراد یه شهر دوست شد؟میشه؟
دید اجتماع بده، از آدم ریش دار یه چیزی تو ذهنشون ساختن که انگار آدمخوار هس.نیستیما، نترسین![]()
تازه این که چیزی نیس وقتی تو خیابون راه میریم برا اینکه به خواهرهای آرایش کرده و نیمه لخت چشمون نخوره سرمون رو میندازیم پایین راه میریم میگن....
خودتون جای خالی رو پر بکنین
حالا خانمها میگن چرا ما باید تاوان دل ناپاک رو بدیم آقایون نگاه نکنن. چقد تضاد آخه
دو تا دختر خانم که وضعشون خوب نبود{البته نگین نگاه نمیکردین چطور دیدین تعریف میکنم گفتم تا زودقضاوت نکنین} تو زمستون که که هوا سرد بود با چتر می اومدن همین جور که منو دیدن طوری چتر رو به طرفم نشونه رف که خدا میدونه داشت چشمم رو درمیاورد خدا رحم کرد برگشتم ببینم کی هس دیدم 2 تا از خواهرهای گلمون که هوس کردن چشه یه نفر رو دربیارن.
خانما میگن منو چادرم ما هم میگیم من و ریشم
ریشم بلند نیس و یکی به طرف شمال و یکی به طرف جنوب و یکی به سمت مغرب و یکی به سمت مشر ق و یکی به سمت شمال غربی و... نرفته ها. چنین تصویری نداشته باشین
خودمونیما چنین تصویری ساخته بودین که اخمو و گوشه گیر و بی دوست و...![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)