کارشناس عزیز جناب کمان ابرو حتما جوابی خواهند داد اما بنده فقط یه سوال از شما جناب مخفی عزیز دارم،البته سوال بنده به علت مفید بودن حجاب ربطی نداره
فرض کنین شما مخترع یه دستگاهی هستین وقتی اختراعتون به پایان رسید بنده میام از شما اجازه میگیرم تا از دستگاهتون دیدن کنم و به همۀ قسمتهاش سری بزنم و ببینم توش چی هست و شما اجازه میدین اما میگین همه جاشو بررسی کن اما حق نداری فلان قسمت رو بررسی کنی حتی نمیذاری توش رو ببینم. میگی این قسمت مخصوص خودمه. حالا منی که حداقل یه قسمت مهم رو ندیدم بیشتر از اختراع شما سردرمیارم یا خوده شما که سازندش هستین؟
من بهتر میدونم چی به نفعش هست یا شما که طراحش هستین؟
حالا فرد دیگری رو در نظر بگیرین که اصلا بررسی نکرده؛ این فرد چی؟ این فرد چقد میتونه بگه چی به نفعش هست؟
حالا اون قسمتی که بنده رو از دیدنش منع کردین مربوط به قسمت نرم افزار و اجرای نرم افزارها باشه چی یعنی محلی باشه که با دستکاریش بشه برنامۀ اشتباه بهش داد چی؟کی میتونه نرم افزار درست طراحی کنه؟کسی که از ماهیت اختراعتون خبر نداره میتونه؟ چنین فردی اگه بخواد چیزی طراحی کنه حتما ویروس میندازه یا چیزی طرراحی میکنه که مخرب باشه چون از ماهیت و حقیقتش خبر نداره.درسته؟
پس خدا خودش خلق کرده و خودش میدونه چی به نفعمون و چی به ضررمون است یا به عبارتی چه نرم افزار مفید و چی ویروس است.برا همین عقل میگه مطیع آفریننده باشیم
من هم منتظر جواب جناب کمان ابرو هستم تا استفاده بکنم.انشاالله
علاقه مندی ها (Bookmarks)