دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 7 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 97

موضوع: خانوووووووم....شــماره بدم؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    کلام,فقه,اصول,
    ارسال تشکر
    27,914
    دریافت تشکر: 19,740
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    kamanabroo's: جدید150

پیش فرض پاسخ : خانوووووووم....شــماره بدم؟؟؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط مخفی نمایش پست ها
    حرف شما درسته اما من اعتقاد دارم که ما در دنیایی زندگی می کنیم که خودمون خلقش کردیم.شهر ها،خانه ها،محیط های مختلف حتی مساجد و اماکن مذهبی البته به غیر کعبه. همه رو ما با خلاقیت خودمون خلق کردیم.
    درسته که خدا تو خلق کل هستی اصلی ترین نقش رو بازی کرده اما تو مسائلی که به انسان مربوط میشه بیش از یک تذکر دهنده و یه سفارش کننده نبوده.
    البته این آیات به صورت فرامین تفسیر شده تا معیاری برای فرق گذاشتن بین مسلمان و نامسلمان تلقی بشه.

مثلا در مورد نماز تو قرآن گفته شده که صبح و ظهر و شب نماز بخوانید. اما ما مسلمانان شیعه روزی 17 رکعت نماز می خوانند.

این کار ما نقض قوانین خدا نیست چون خدا نحوه اجرای تذکرات و سفارشات خودش رو به انسان "عاقل" سپرده. در مورد حجاب هم همین طوره.
    خدا گفته که حجاب رو رعایت کنین اما مخترع لباس های ما نبوده.
    مگر این که از بهشت لباسی رو هدیه کرده باشه که به معنای قانون مند بودن پوشش در بهشت نمیشه.
    چیزی که اینجا به هم ریخته این مسئله است که باید حجاب رو برداریم یانه؟
    جواب من اینه: برام فرقی نمی کنه. برداشتن حجاب میتونه یکی از راه حل ها باشه اما میتونه پاک کردن صورت مسئله هم به حساب بیاد.
    بنابراین باید به دنبال راه های جایگزین باشیم.
    دوست عزیز ؛ با کمال احترام نسبت به دیدگاه هایی که دارید. اگر اجازه بدید یکسری مسائلی رو واقع نمایی کنم که انشاالله برای همه مون مفید باشه.

ببین برادر من؛ قرآن همونطور که شما هم گفتین یکسری دستورات و راه های حق و باطل رو بیان کرده .و در ظاهر (ظاهر میگم چون ما قدرت تشخیص و علم مون نسبت به کلام الهی کم هست) به همه مسائل جزئی دین نپرداخته.

اما آیا ما فقط قرآن رو داریم؟ نه.

خداوند در همین قرآنش به ما دستور داده که از پیامبر و اهل بیت معصومین اطاعت کنیم. لذا عمل و قول و سیره معصومین برای ما درس هست و باید یاد گرفت چون معصومین تفسیر واقعی قران هستند و به علم الهی متصل هستند پس رهنمودهای معصومین هم خیلی راه گشاست و مسائل جزئی تر دین رو به ما یاد می دهند که در ادامه ی کلام الهی و مورد تایید خداهم هست.

درسته که خداوند نسبت به ما عقل داده تا راهمون رو پیدا کنیم اما محدودیت ها رو هم برای ما ترسیم کرده و به ما معیار داده . اینطور نیست که کلا به ما یه دستوری داده باشه که و ما باید خودمون آسیب هاش رو پیدا کنیم و کلی فکر کنیم و سالها بگذاره تا بفهمیم معیار عمل کردن به اون دستور چی هست.

نه . خداوند برای تمام دستوراتش معیار هم داده. بله گاهی هست که علت و حکمت رو بیان نکرده که به برکت پیشرفت علم علت خیلی از چیزها برای ما اشکار میشه.

و جالب اینه که بدونید خداوند یکسری از دستوراتش رو در قالب واجبات به ما رسونده: یعنی واجب هست که انجام بدیم چون اگر انجام ندیم برامون ضرر داره. بخاطر همین خداوند واجب کرده.
    یکسری از دستوراتش رو در قالب مستحب به ما رسونده : یعنی اگر انجام بدیم خیلی برای ما بهتر هست اما اجبار نکرده که هر کسی دوست داشت انجام بده.
    و..

در مورد حجاب خداوند به ما دستور داده که حجاب رو رعایت کنید. اما معیار هم داده. گفته زنها صورت و دست ها تا مچ رو می تونن در اجتماع و پیش نامحرم ها باز بگذارند. در جای دیگری فرموده که زینت های خود رو برای نامحرم ها باز نگذاریدو از اونها بپوشانید. من از شما سوال می کنم که برای یک خانم چه چیزهایی زینت حساب میشه؟ نمی خوام اینجا جواب بدید. فقط بدونید که یک خانم کلا می تونه زینت باشه...

اینها معیار دینی هست که خداوند یا بصورت مستقیم بیان کرده یا ائمه معصومین که مفسرین واقعی قرآن هستند با کلام و عملشون نشون دادند. مثلا وقتی حضرت زهرا سلام الله علیها یک پوشش خاصی رو انتخاب می کنند به عنوان یک فرد معصوم دارند با عملشون نشون میدهند که جلوه ظاهری اون دستورات چه جوری میشه.

( این رو هم بگم ما اگر مسلمان هستیم برای بحث کردن هامون باید مبانی دینی رو بشناسیم و قبول داشته باشیم و ندانسته رد نکنیم )

----------------
    این نکته رو هم بگم ( کلی هست و برای همه ما، منظورم شخص خاصی نیست )

یک وقت هست که دنبال علت و حکمت امور می گردیم و خداوند و جایگاهش برای ما روشن هست که مشکلی نیست. می گیم خدا ما صد در صد قبول داریم که هر دستوری که دادی حکمتی دارد که برای ما مفید است و خلاف اون برای ما ضرر دارد. و تا جایی که بشه سعی می کنیم علت ها و حکمت ها رو پیدا کنیم که دلمون هم محکم تر بشه(این میشه یک نگاه دینی درست)

اما یک وقت هست ما به اون حد از اطمینان به خداوند نرسیدیم! یعنی با همین عقلی که خود خدا به ما داده ، دستورات خداوند رو زیر سوال می بریم. در حالی که حواسمون نیست ما هر چه داریم و نداریم رو خداوند به ما داده از این توانایی و عقل و ... پس او که به ما عقل و علم داده مسلما از ما عاقل تر و عالم تر هست ..
    -------------------

خوب برگردیم سر بحث ؛ الان که ما تصور می کنیم که باید بین دستور خداوند و چیزی که از علم روز فهمیدیم جمع کنیم یعنی کاری کنیم که هم دستور خداوند اجرا بشه و هم از نظر علمی ضرری به بدن وارد نشه باید چه کرد؟ ما نمی گیم برامون حجاب داشتن یا نداشتن فرقی نداره . نه . فرق داره چون مسلمان هستیم.

شما اگر راهی دارید که بین این دو جمع می کنه استقبال می کنیم.

پیشنهاد می کنم برای اینکه چالشی که شما هم گفتید پیش نیاد از اینجای بحث رو در گروه های علمی دنبال کنیم. که راه شما برای جمع کردن بین دستورات خداوند که باید اطاعت بشه چون ما مسلمان هستیم و بحث علمی جذب ویتامین د چه راهکاری دارید؟

الحمد لله کاربر گرامی (آنشرلی) یک گروهی رو ایجاد کردند که توصیه میکنم ادامه بحث اونجا انجام بشه.

دوستان اگر دوست دارید در این مورد صحبت کنید بهتره به:

موفق باشید.

2. 6 کاربر از پست مفید kamanabroo سپاس کرده اند .

کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    کلام,فقه,اصول,
    ارسال تشکر
    27,914
    دریافت تشکر: 19,740
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    kamanabroo's: جدید150

نقل قول نوشته اصلی توسط if only نمایش پست ها
    عبدالله 91آهان یعنی دختر هم تحمل کنه الفاظ رکیک رو؟
    من موندم من از شنیدنش خجالت میکشم اونا چطور...
    یعنی شانس آوردم من اهل بیرون رفتن نیستم جز دانشگاه + کارای مربوط به دانشگاه
    تهدیدا با ماشین که فبها
    خب؟
    ببینم اینجوری مثل من تو همچین جریاناتی بودی؟
    دِ نگو بودی
    چون
    نبودی
    مخفی آفرین
    خدایی کجایی قربونت برم؟تو که ارادتو دیدم کی این ادمای مزخرفو کله پا میکنی؟
    قربون دلت از حق خودت میگذری؟حرفی نیست
    از حق من نگذر
    حق منو بگیر
    سلام

فکر نمی کنم منظور ایشون این باشه که تحمل کنید و دم نزنید و اونها کار درستی انجام می دهند نه.

منظورشون این بوده که پسرهای مذهبی هم مثل دخترها در معرض آزارهای اجتماعی هستند و خواستند همدردی کنند. هر چند آزارهای اجتماعی نسبت به دختران خیلی بیشتره...

اون چیزی که ایده آل و درست هست اینه که :

هیچ پسر و مردی حق نداره که بی احترامی کنه و به دختران و خانم ها رو با عمل و حرف و ... جسارت و بی ادبی کنه به هر نحوی.
    و دستورات دینی اسلام هم همین رو می گه.

در غلط بودن رفتار این دسته از افراد ( مردهایی که جسارت و بی ادبی می کنند و شئون اخلاقی رو زیر پا می گذارند) شکی نیست. و باید اصلاح بشه . و اینطور هم نیست که گفته بشه فقط باید خانم ها خودشون رو بپوشونن همه چیز درست میشه . نه. خداوند هم همه حکم هاش رو هم برای آقایون گفته هم برای خانمها

هم به مردها گفته که باید پوشش مناسب داشته باشید و چشمانتون رو حفظ کنید ...
    هم به خانمها گفته که باید پوشش مناسب داشته باشید و چشمانتون رو حفظ کنید...

واقعا درد و سختی ئی که یک خانم در اجتماع در برابر این جسارت ها می کشه .. خیلی زیاد هست و سخته که ما بخواهیم بفهمیم در درونش چی می گذره.

اگر اینجا بحثی میشه برای این نیست که حق بدیم به یک گروه و .. نه . میخواهیم رفتار درست فردی و اجتماعی مون رو یاد بگیریم.. همونی که خدا از ما می خواد ...

4. 5 کاربر از پست مفید kamanabroo سپاس کرده اند .

همکار تالار عکاسی
    رشته تحصیلی
    ریاضی
    ارسال تشکر
    3,851
    دریافت تشکر: 1,172
    قدرت امتیاز دهی
    886
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط مخفی نمایش پست ها
    سلام. خانوم شما حاضری 20 دقیقه پوست دست و پوست صورت خودتو بگیری زیر آفتاب؟ این که چطور تو این 20 دقیقه زیر آفتاب بمونیم گفته نشده این توی متن واضحه در این مورد اگر ممکنه یه تحقیقی بفرمایید و صراحتا ذکر کنین. بحث چادر نیست فقط. بحث مانتو، روسری و غیره هم اضافه کنید بحث کل حجاب هست. من نمیخوام تبعیض قائل بشم تمام انواع حجاب تقریبا به یک صورت بدن رو از نور افتاب محروم می کنند. در مورد اطرافیان هم آمار های خیلی زیر تحویل میده بهتره که یه آمار کلی تر بدید. با تشکر از کمکی که می کنین.
    سلام اقای مخفی.روزی 20 دقیقه که چیزی نیست من خودم بچه ی بوشهرم یعنی شهرچهار فصل تابستون.همه ی ویتامین دی بدن که با افتاب بدست نمیاد میشه با مواد غذایی هم جذب بدن بشه.
    اگه بحث سر رسیدن نور افتاب به بدن هست باید بگم اقایون هم لباسی که تنشون میکنن یه کم بیشتر خانوما میتونه افتاب رو جذب کنه فرق لباس خانوما و اقایون در جذب نور افتاب سر و گردن ودوتا دست از مچ تا بازو.در ضمن این رو فراموش نکنیم که خدا اگه حرفی رو میزنه از روی حکمت و هرچی میگه فقط خیر و صلاح بشر در اونه.و در جواب این حرفتون که گفتین:به نظر من چون حجاب محروم کردن افراطی خود از استفاده از نور خورشید هست یک نوع کفران نعمت به حساب میاد و به هر نیتی که باشه مورد قبول حق نخواهد بود. خدا خودش گفته انسان باید حجابش رعایت بشه پس داشتن حجاب به معنای کفران نعمت نیست خدا خودش نسبت به چیزی که خلق کرده اگاهتره.

6. 7 کاربر از پست مفید هستی.. سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

عبدالله 91آهان یعنی دختر هم تحمل کنه الفاظ رکیک رو؟
    بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

نه آبجی من کی همچین حرفی زدم؟ امنیت خانم باید در جامعه فراهم بشه. طوری که هر خانم بدون دغدغه بره راحت کارهاشو بکنه.

اما این امنیت زمانی فراهم میشه که خود خانمها هم همت کنن یعنی زیبایی های خودشونو برا محرمشون نگه دارن. نشون دادن زیبایی باید در محل خصوصی باشد نه در محل عمومی.این زیبایی فقط پوشاندن پوست نیست که - میبخشین که اینو میگم - بدن خانمها برجستگی هایی داره که محرک است اون برجستگی ها هم باید مخفی باشه، مگه خانمها جواهراتشون رو دو دستی نمی چسبن؟ خب زیبایی هم همینطور.در این صورت امنیت روانی در جامعه حاکم میشه

اگه خانمها زیبایی هاشونو در محیط خصوصی نشون بدن در اجتماع امنیت و در محیط خصوصی محبت حاکم فرما میشه. باور کنین اینجوریه.

الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
    آمین

8. 5 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط kamanabroo نمایش پست ها
    منظورشون این بوده که پسرهای مذهبی هم مثل دخترها در معرض آزارهای اجتماعی هستند و خواستند همدردی کنند. هر چند آزارهای اجتماعی نسبت به دختران خیلی بیشتره...
    سلام

خداییش درست منظورم این بود که جناب کمان ابرو لطف کردند و بیان کردند

آمین

10. 5 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

همکار تالار مهندسی کامپیوتر
    رشته تحصیلی
    نرم افزار
    ارسال تشکر
    4,992
    دریافت تشکر: 4,497
    قدرت امتیاز دهی
    21731
    Array
    ارگان's: جدید134

آخه داداش مخفی واسه آفتاب گرفتنم که خانومای مانتوییم بازم فقط دستو صورتشون بیرونه مگر اینکه قرار بذارن تو اجتماع هرروز همه 20 دقیقه عریان شن تا آفتاب بگیرن که همچین چیزیم بدور از عقله سالمه
    بدم بیشتر خانومای بی حجابم که بگیم حالا یکم قدرته جذبه ویتامینشون بالاست انقدر آرایش 7 قلم میکنن که آفتابه بیچاره روزنه ای واسه ورود نمیبینه
    خود من چادریم الانم که تابستونه رفتم کرم ضد آفتابه 90% گرفتم واسه جذب ویتامینم وقتی خونم پنجررو باز میکنم تا آفتاب بیاد تو اتاقو زیرش استراحت میکنم.
    بدم ما چادر berezent که سر نمیکنیم کلفت باشه آفتاب رد نشه نم بکشیم مریض شیم.
    منزه است خداوندي كه برطرف كننده ي غم هاست.غم و مشكل مرا برطرف كن بر ضعف و كمي چاره ام رحم كن و مرا از جايي كه گمان نميكنم روزي ده اي رحم كننده ي رحمت كنندگان

12. 7 کاربر از پست مفید ارگان سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    3
    دریافت تشکر: 141
    قدرت امتیاز دهی
    26
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله91 نمایش پست ها
    بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

نه آبجی من کی همچین حرفی زدم؟ امنیت خانم باید در جامعه فراهم بشه. طوری که هر خانم بدون دغدغه بره راحت کارهاشو بکنه.

اما این امنیت زمانی فراهم میشه که خود خانمها هم همت کنن یعنی زیبایی های خودشونو برا محرمشون نگه دارن. نشون دادن زیبایی باید در محل خصوصی باشد نه در محل عمومی.این زیبایی فقط پوشاندن پوست نیست که - میبخشین که اینو میگم - بدن خانمها برجستگی هایی داره که محرک است اون برجستگی ها هم باید مخفی باشه، مگه خانمها جواهراتشون رو دو دستی نمی چسبن؟ خب زیبایی هم همینطور.در این صورت امنیت روانی در جامعه حاکم میشه

اگه خانمها زیبایی هاشونو در محیط خصوصی نشون بدن در اجتماع امنیت و در محیط خصوصی محبت حاکم فرما میشه. باور کنین اینجوریه.
    به به
    بسم الله الرحمن رحیم
    آقا عربید شما؟
    بگو به نام خدا
    خب بگذریم
    ببین حالا که رک حرف میزنی پس رک بهت میگم
    حفظ امنیت هر فردی قسمتی از اون بخ خودش و قسمتی به اطرافیان و قسمتی هم توسط دولت جامعه حراست میشه
    خب؟
    مگه تو جنگل زندگی میکنی؟دنبال طعمه ای ؟ اگه خانمها قرص و محکم به طلاهاش چسبیدن شما ها هم به مال و منالتون چسبیدین

مردام محکم به دلشون بچسبن تا بیدی نباشه به همه بادا بلرزه
    غیر اینه؟
    همیشه مثالی بزن تا پشتش واست مثال نقض نیارن
    آفرین پسر خوب
    ببین مشکل چادر سر گذاشتن و نذاشتن نیست
    آقا چرا متوجه نیستین
    قبلا هم گفتم باز هم میگم
    ذات
    ذات کسی که خراب نمیبینه طرف چه لباسی تنشه/اصلا مرد یا زن / مث اینکه از ه م ج ن س ب ا زا ن خبر نداری فکر کردی تو ایران نیست؟
    میبینی ؟

ذات

اوکی؟
    ویرایش توسط if only : 14th April 2013 در ساعت 03:10 PM
    هیتلر آدم خطرناکی ست؛به هر چیزی که می گوید،اعتقاد دارد

14. 4 کاربر از پست مفید if only سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    3
    دریافت تشکر: 141
    قدرت امتیاز دهی
    26
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط kamanabroo نمایش پست ها
    سلام

فکر نمی کنم منظور ایشون این باشه که تحمل کنید و دم نزنید و اونها کار درستی انجام می دهند نه.

اون چیزی که ایده آل و درست هست اینه که :

هیچ پسر و مردی حق نداره که بی احترامی کنه و به دختران و خانم ها رو با عمل و حرف و ... جسارت و بی ادبی کنه به هر نحوی.
    و دستورات دینی اسلام هم همین رو می گه.

در غلط بودن رفتار این دسته از افراد ( مردهایی که جسارت و بی ادبی می کنند و شئون اخلاقی رو زیر پا می گذارند) شکی نیست. و باید اصلاح بشه . و اینطور هم نیست که گفته بشه فقط باید خانم ها خودشون رو بپوشونن همه چیز درست میشه . نه. خداوند هم همه حکم هاش رو هم برای آقایون گفته هم برای خانمها

هم به مردها گفته که باید پوشش مناسب داشته باشید و چشمانتون رو حفظ کنید ...
    هم به خانمها گفته که باید پوشش مناسب داشته باشید و چشمانتون رو حفظ کنید...

واقعا درد و سختی ئی که یک خانم در اجتماع در برابر این جسارت ها می کشه .. خیلی زیاد هست و سخته که ما بخواهیم بفهمیم در درونش چی می گذره.

اگر اینجا بحثی میشه برای این نیست که حق بدیم به یک گروه و .. نه . میخواهیم رفتار درست فردی و اجتماعی مون رو یاد بگیریم.. همونی که خدا از ما می خواد ...

شرمنده ها ولی این وظیفه تلویزیونه و رادیو و امثال ایناست شروع کنه به بحث راجع به این مسائل از همه بخوان رک و راست بیان حرف بزنن نه اونایی که حرف دلشونو میگنو کسی خوشش نمیادو بگن بوووووووووووووووووووووووو ووووووققققققققققققققق

بد میگم؟
    اینجا که هرکی با هزار تا نام کاربری میاد و تو رو هم همو خوب جلوه میدن و بیان حرفای قشنگ بزنن دردی دوا نمیکنه
    هیتلر آدم خطرناکی ست؛به هر چیزی که می گوید،اعتقاد دارد

16. 3 کاربر از پست مفید if only سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

بسم الله الرحمن رحیم
    آقا عربید شما؟
    سلام دوباره بر آبجی ما

نه عرب نیستم،آبجی به نام خدا با بسم الله الرحمن الرحیم فرق داره. خیلی فرق داره.

رحمان و رحیم بخاطر اینه که محبت آمیز باهم حرف میزنیم

مگه تو جنگل زندگی میکنی؟
    نه آبجی مثه شما تو شهر و جامعه هستم

دنبال طعمه ای ؟
    شکارچی هم نیستم وجدانی

اگه خانمها قرص و محکم به طلاهاش چسبیدن شما ها هم به مال و منالتون چسبیدین
    چسبیدن به جواهرات که بد نیس آبجی،از قضا عقل هم اینو میگه که باید بچسبی و محکم نگهشون بداری

مردام محکم به دلشون بچسبن تا بیدی نباشه به همه بادا بلرزه
    غیر اینه؟
    با این حرف شما که امنیت حاصل نمیشه. باید همه دست به دست هم بدیم تا جامعۀ آرومی داشته باشیم

همیشه مثالی بزن تا پشتش واست مثال نقض نیارن
    خب ایرادی نداره تبادل نظر میشه. من که نمیخوام یکی رو سرکوب کنم مثال نقض رو هم با کمال میل می پذیریم و از قضا دنبال تکامل عقایدمون هستیم.پس با کمال میل مثالتون رو مطالعه میکنیم

آفرین پسر خوب
    ممنون آبجی که تشویقم کردین.خدا خیرتون بده

ذات کسی که خراب نمیبینه طرف چه لباسی تنشه/اصلا مرد یا زن / مث اینکه از ه م ج ن س ب ا زا ن خبر نداری فکر کردی تو ایران نیست؟
    آخه شما از عدۀ قلیل حرف میزنین ما از اکثریت. اکثریت اجتماع رو تشکیل میدن. اگه اکثریت اصلاح بشن اقلیت مهم نیستن خودبخود حل میشن.

ممنون که وقت میذارین

آمین

18. 5 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
    ارسال تشکر
    1,675
    دریافت تشکر: 6,529
    قدرت امتیاز دهی
    24599
    Array
    "مهدی"'s: جدید17

به به
    بسم الله الرحمن رحیم
    آقا عربید شما؟
    بگو به نام خدا

اوکی؟
    مگه ادم باید عرب باشه که بسم الله بگه؟

الله به خاطر اینکه اسم علم است در فارسی معنی کاملی ندارد.

.......

شما الان لهجه بریتیش یا امریکن دارین که میگین "اوکی"؟؟؟؟

بهتر نبود مثلا از واژه هایی نظیر "مفهوم شد؟" یا "درست است؟" استفاده کنید؟؟؟؟؟

کمتر ایرادهای بنی اسرائیلی از دیگران بگیرید.
    تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای

20. 8 کاربر از پست مفید "مهدی" سپاس کرده اند .

صفحه 7 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)