سلام خب حداقل میدونم که من شروع کننده این بحث عقیدتی نبودم و حرفام در حد توصیه بود. ولی الان میخوام که عقیدتی بشه پس من این موضوع رو مطرح می کنم که حجاب به هر شکل که باشه مستقیما باعث محروم کردن پوست از نعمت نور خورشید و کمبود ویتامین د و همچنین افزایش مرض های پوستی میشه. 90 درصد ویتامین د مورد نیاز بدن در پوست تولید میشه و خیلی از باکتری ها و قارچ هایی که روی پوست بدن زندگی می کنند تنها با نور فرابنفش خورشید از بین میرند.اسلام حجاب رو برای مخفی ماندن تن زنان از چشم نامحرمان و کاهش ضریب خطر اسیب دیدن زنان از این موضوع معرفی کرده و روی موضوع آفتاب حرفی نزده. حجاب به هر شکل که باشه یک عامل محدود کننده در سلامتی زنان به حساب میاد. به نظر من چون حجاب محروم کردن افراطی خود از استفاده از نور خورشید هست یک نوع کفران نعمت به حساب میاد و به هر نیتی که باشه مورد قبول حق نخواهد بود. در بهترین حالت ممکنه برای ارضا احساس درونی یک زن و با انتخاب خود او و یا به زور پوشیده می شود. مطمئنا منم مثل شما اهمیت حجاب رو در جامعه خودم میدونم بنابراین انتظار دارم روی این موضوع فکر کنین و قبل از نظر دادن کمی فکر کنین.از خودم هم بخوام بگم بیشتر آدمی ام که بی طرفی رو می پسندم چون اعتقاد دارم امروز پذیرش هر عقیده یا سیاستی به معنای حمایت از پایمال شدن کرامت گروهی از مردم می باشد. از استاد گرامی آقای کمان ابرو هم دعوت می کنم که در این بحث شرکت کنند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)