بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
منم با اجازه از چیزی بگم که بهش تو جامعه گیر میدن. ریش
تو بازار با خواهر زاده ام میرفتم که یکی که با خانم و بچه اش حرف میزد حرف خانمش رو ول کرد و بهم متلک گف و حرف خانومش رو اصلا گوش نداد به قیافه بنده زوم کرده بود و توجهش به متلک گفتن بود
تو کتابخونه{مطالعه خونه} با اکثر بچه ها صمیمی بودیم و شوخی میکردیم و... داشتم مطالعه میکردم یکی اومد کنارم و به لفظ جلالۀ الله قسمم داد که برم با تیغ ریشم رو بزنم و گف که خیلی خوشگل میشی اگه بزنی{سر بچه رو شیره مالیدن}
از عامل خیر بودنمونبگم، چند سال پیش از دانشگاه برمیگشتم که تو پیاده رو دو نفر جوون نشسته بودن و به دیوار تکیه داده بودن به محض اینکه بنده رو دیدن فورا صلوات فرستادن و بلند شدن و ... {سه نقطه همون متلک هاست که عادت کردیم}
یا با پیرمردان که روبرو میشیم میگن مگه جوون نیستی؟ ریش چیه برو جوونیت رو بکن وقتی پیر شدی ریش میذاری. میگن الان باید عشق و عاشقی و با دخترا بودن و ... هر چیزی سنی داره.ما هم این شکلی میشیم
یا تو خیابون که میریم بهمون خیلی گیر میدن طوری که دیگه کاملا عادت کردیم یعنی اگه متلک نشنویم تعجب میکنیم.
از این اتفاقات خیلی خاطره دارم یعنی خیلی خیلی خاطره دارم
فکر نکنین فقط شما چادری ها به عقب ماندگی محکوم میشین ما هم می شنویم. انگار از ناکجا آباد اومدیم، یه نگاه عاقل اندر سفیهی بهمون میندازن.
ما هم در برابرشون سرمون رو میندازیم پایین و آروم رد میشیم انگار که کسی با ما نیست.جواب میده
البته بگم که همیشه شونه در جیبم هست و هرجا آئینه ببینم موهامو شونه میکنمبا وجود متلک ها به ظاهرم اهمیت میدم. سه چیزرو موقع بیرون رفتن فراموش نمیکنم و به شما هم توصیه میکنم: یکی ساعت، دومی خودکار، سومی شونه
علاقه مندی ها (Bookmarks)