دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 62

موضوع: هرچه فکر کردم عنوان مناسبی پیدانکردم شماهم بخوانید اگه تونستین عنوان بگین

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

پیش فرض پاسخ : هرچه فکر کردم عنوان مناسبی پیدانکردم شماهم بخوانید اگه تونستین عنوان بگین

نقل قول نوشته اصلی توسط طلیعه طلا نمایش پست ها
    من فکر میکنم بهره مندی از اساتید فن + انواع تفاسیر محکم و متقن ما در ایتدای امر می تونه مفید فایده باشه . زیباتر میشه اگه عبارت خودشان رو بذاریم برای انتهای مراتب . تازه اونم با احتیاط
    همه باید معنی کردن قرآن را یاد بگیرند و این قرآن برا همه اومده و قرآن را کتاب اختصاصی عده ای نگذارید همه میتونن قرآن را معنی کنند و باید اینطوری بشه.تفسیر استاد و احاطۀ کامل بر قرآن میخواد معنی کردن را باید همه یاد بگیرند. این چه ادبیاتی است که شماها دارین.مردم باشعور و عاقل هستند و میتونن راحت یاد بگیرند چرا مثه ادیان دیگر مذهب رو برا عده ای قائل میشین؟ مثه مسیحی ها ماهارو به کلیسا راهنمایی نکنین. حرف رهبر عزیز است که می فرمایند قرآن باید رواج پیدا کنه. یک کلام قرآن اختصاصی نیست برای همه اومده

الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
    آمین

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

پیش فرض پاسخ : هرچه فکر کردم عنوان مناسبی پیدانکردم شماهم بخوانید اگه تونستین عنوان بگین

نقل قول نوشته اصلی توسط 312 نمایش پست ها
    مفسر الزاما فقیه نیست
    آیت الله مکارم شیرازی فقیه است یا نه؟
    من دلیل حرفاتون رو اصلا نمی فهمم.بیشتر مطالعه کنین

آمین

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

لطفا با اتکابه فقط یک تفسیر
    خواهشا پستهارو با دقت مطالعه کنین
    اگه دست ما باشه برید دوست بشوید نوش جونتون

آمین

یار همراه
    ارسال تشکر
    4,020
    دریافت تشکر: 6,802
    قدرت امتیاز دهی
    8987
    Array
    312's: جدید84

تفسیر نمونه زیر نظر این فقیه بزرگوار (حفظه الله)بدست آمده.درکنار ایشون فقهای دیگری هم هستند که الزاما نظرشون مثل ایشون میتونه نباشه.بحث تفاوت نظرات فقها قابل طرح وجمع در این تالار نیست.بعنوان اطلاعرسانی مطلبتون قابل طرح در این تالار هست اما قطعی بودن برداشت و بسته بودن باب گفتگو درباره مطلب شما ,قابل تحمل نیست.
    مطلبتون رو ارائه دادید ومن بالشخصه از بودن مطلبتون در nj افتخار میکنم
    اما اینکه الزاما حرف همین هست ودیگران نظراتشون بر مطلبتون قابل ورود و تحمل نیست زیبا نیست.
    اگه قرارتون بر مونولوگ هست مطلبتون رو توی وبلاگ بزارید.توی فروم, گفتگو وتحمل نظرات دیگران عرف هست.مطلبتون رو جوری مطرح کنید که دیگران نسبت بهش دافعه حس نکنند.
    خيانت فــقـر مي آورد

5. 3 کاربر از پست مفید 312 سپاس کرده اند .

یار همراه
    ارسال تشکر
    4,020
    قدرت امتیاز دهی
    8987
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله. نمایش پست ها
    خواهشا پستهارو با دقت مطالعه کنین
    اگه دست ما باشه برید دوست بشوید نوش جونتون

احتراما دوست شدن من با جنس مخالف چیزی نیست که شما بتونید گناه وصوابش رو تعیین بکنید.
    قبل از اعلام نظر شما توی این تالار ما به تکلیفمون درحد وسع عمل میکردیم.تازه رسیدید نگاه کنید جای پای مابعضی جاها قبل از شما بوده.قابل افتخار نیست ولی حتما قابل توجه باید باشه.
    خيانت فــقـر مي آورد

7. 3 کاربر از پست مفید 312 سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

اما اینکه الزاما حرف همین هست ودیگران نظراتشون بر مطلبتون قابل ورود و تحمل نیست زیبا نیست.
    اولا کدوم نظرات؟بنده با همکاران مذهبی کاری ندارم قبلا هم اینو گفته ام
    ثانیا اگه خوب مطاله کنین و به ساعتهای پاسخها توجه کنین متوجه میشوین که بنده برا جواب دادن به دوستان تا ساعت 3و خورده ای شب پای لپ تاپ بوده ام اما بنده به همکاران شما که چیزی جز تمسخر و کپی و ایجاد شک در دیگران است جواب مستقیم میدم چون کسانی که انتقاد پذیر نیستند نظر نمیدن اشکال تراشی میکنند و این رسم تمام انتقاد ناپذیرهاست
    ثالثا هدف در اینجا من نیست و تازه رسیدن یا دیر رسیدن نیست سخن از حرف مکتب و خداست. شماها منیت عالی دارین و این را به لباس زهد درآوردین.انشاالله غرض ها کنار گذاشته بشود
    اگه چیزی در سایت میدهند ارزانی شما. فقط بدونین بنده نیامدم که به شماها و گروهی شدن شماها جواب بدم.بنده اومدم ناگفته ها را که شماها فکر میکنین نباید گفته بشه رو بگم و کاری به افکار شماها ندارم. بنده با کاربرها حرف میزنم و دوستشان هستم و ساعتها پای لپ تاپ مینشینم و نمیخوابم تا باهاشون حرف بزنم . شما باشید و چند نفری و افکار خودتان
    ماتازه رسیده ایم شما را چیکار با تازه رسیده ها

آمین

9. کاربرانی که از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند.

یار همراه
    ارسال تشکر
    4,020
    قدرت امتیاز دهی
    8987
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله. نمایش پست ها
    اولا کدوم نظرات؟بنده با همکاران مذهبی کاری ندارم قبلا هم اینو گفته ام
    ثانیا اگه خوب مطاله کنین و به ساعتهای پاسخها توجه کنین متوجه میشوین که بنده برا جواب دادن به دوستان تا ساعت 3و خورده ای شب پای لپ تاپ بوده ام اما بنده به همکاران شما که چیزی جز تمسخر و کپی و ایجاد شک در دیگران است جواب مستقیم میدم چون کسانی که انتقاد پذیر نیستند نظر نمیدن اشکال تراشی میکنند و این رسم تمام انتقاد ناپذیرهاست
    ثالثا هدف در اینجا من نیست و تازه رسیدن یا دیر رسیدن نیست سخن از حرف مکتب و خداست. شماها منیت عالی دارین و این را به لباس زهد درآوردین.انشاالله غرض ها کنار گذاشته بشود
    اگه چیزی در سایت میدهند ارزانی شما. فقط بدونین بنده نیامدم که به شماها و گروهی شدن شماها جواب بدم.بنده اومدم ناگفته ها را که شماها فکر میکنین نباید گفته بشه رو بگم و کاری به افکار شماها ندارم. بنده با کاربرها حرف میزنم و دوستشان هستم و ساعتها پای لپ تاپ مینشینم و نمیخوابم تا باهاشون حرف بزنم . شما باشید و چند نفری و افکار خودتان
    ماتازه رسیده ایم شما را چیکار با تازه رسیده ها
    اینکه با همکاران مذهبی کاری ندارید جزو افتخارات شماباد.برای من جای تاسف داره این وضع شما.
    درباره تهمت وتوهینهای شما من شمارو حواله به همون خدای مورد قبولتون میدم.
    درباره مقررات بخش مذهبی هم اگه دیگه توی بخش مذهبی ازتون مطلبی دیده نشد بزارید بحساب سابقه فعالیتتون توی این بخش
    خيانت فــقـر مي آورد

11. 3 کاربر از پست مفید 312 سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

درباره مقررات بخش مذهبی هم اگه دیگه توی بخش مذهبی ازتون مطلبی دیده نشد بزارید بحساب سابقه فعالیتتون توی این بخش
    میزارم به حساب منیت شما. شماها خوب حواله کردن بلدین.تحمل خودتونو بالا ببرین و انتقادپذیر باشین. واقعا اخلاقتون جای تأسف داره.
    بنده بخاطر شما فعالیت نمیکنم که بخاطر شما مطلب ننویسم. بنده انشاالله همچون کوه هستم خدمت دوستان.شما هم تلاش خودتونو بکنین. اونی که انتقادپذیر نیست فقط اشکال تراشی میکنه و نگاهی به منبع نمیکنه حتی اگه شده این مطلب از دید یک عالم باشه.میگن منبع بذار میگیم چشم ووقتی میزاریم حرف از تفسیر به رای میزنن. بنده برا مطالعۀ شما مطلب نمیزارم.تهدید رو لطف کنین برا خودتون نگه دارین چون برا ماها خداشاهده ارزشی ندارد

آمین

یار همراه
    ارسال تشکر
    4,020
    قدرت امتیاز دهی
    8987
    Array

انصافتون رو شکر.
    من از بودن مطلبتون توی nj افتخار میکنم و شما میگید منیت داری.
    من میگم منبعتون قابل احترام هست و باید به دیگر منابع قابل احترام هم توجه کرد:شما میگید منبع منو بردید زیر سوال
    من میگم نظرات دیگر کاربران رو توی ارائه بهتر وجذابتر مطلبتون لحاظ کنید:شما میگید نه حرف حرف خودمه ولا غیر.
    الان شما تحمل نظرات مختلف رو ندارید یا من که میگم شمادرکناردیگران به گذاشتن مطالبت ادامه بده؟
    اینطور که شما جزمی دارید جلو میرید فردا از وهابیها هم میان اینجا ومیگند الا وبلا که حرف ما حتما حتما صحیح است وکسی حق بحث نداره.
    اون خدایی که شما ادعا میکنید شاهدتون هست حتما شاهد تلاش های قبلی من برای باقی موندن شما توی این فروم هم هست
    وقتی که شما زیربغلتون تفسیردارید به ماکه شکرخداخرحمالی بخش مذهبی افتخارمون هست اینطور عنایت دارید از لاییکها و ضددینها باید توقع داشته باشیم هر رفتاری باماکردند دم ازدم برنیاریم.
    شمابمون وانصافت.ما میمونیم و وزر اعمالمون
    خيانت فــقـر مي آورد

14. 4 کاربر از پست مفید 312 سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

من میگم نظرات دیگر کاربران رو توی ارائه بهتر وجذابتر مطلبتون لحاظ کنید:شما میگید نه حرف حرف خودمه ولا غیر.
    چرا جوسازی میکنی؟کی همچین حرفی زد؟
    کی گفتم با نظردیگر کاربرها کاری نیس.بنا به دو دلیل که در پستهای زیر مینویسم با مدیر و همکاران مذهبی کاری ندارم
    ویرایش توسط عبدالله91 : 9th February 2013 در ساعت 09:27 PM

آمین

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)