در تفسیر و توضیح و درک آیات یه نکاتی رو مینویسم که شاید به دردتون بخوره. این جملات رو هیچ جایی ننوشته طبق تجربه خودم میگم. منبع هم نداره اما اگه به کتب تفسیر مراجعه کنی خودت این نکات رو میتونی استنباط کنی
اول: در تفسیر هر آیه باید این را بدونی که شأن نزول آیه هیچوقت آیه را محدود نمیکند چون اگر محدود میکرد عمر قرآن مثه سایر معجزات تمام شده بود درحالی که با گذشت زمان بیشتر به موارد استفاده و کارساز بودنش می رسیم
دوم: در تفسیر و رسیدن به مفهوم آیه به حروفی که کلمات رو ربط می دهند باید دقت کرد
سوم: جملۀ اسمیه و یا فعلیه بودن آیه خیلی مهم است
چهارم: به حروف شرطیه در آیه باید دقت کرد در بعضی آیات شرطیه ها برا تأکید مطلب مورد نظر پشت سرهم قرار می گیرند
خیلی نکات هستن الان فقط بخاطر شما نشسته ام پشت لپ تاپ. همون که گفتم دیشب درد شدید داشتم نتونستم بخوابم یعنی در24 ساعت تقریبا 2 ساعت شایدم کمتر خوابیده ام خلاصه ناراحتی نذاشت بخوابم. از صبح هم رو فونت آیه کار میکردم چون سایت فونت آیه رو نداشت مجبور شدم عکس بگیرم بعد تاالان نشستم پشت لپ تاپ درحالی که دارم میفتم.اگه شما نظری نداشته باشین میرم دراز میکشم مغزم داره سوت میکشه.نکات زیادی برا تفسیر وجود داره که خستگی نمیذاره به ذهنم بیاد.بنده منتظر نظراتتم اگه نباشه امر کنین تا برم یه کم استراحت کنم. البته بی ادبیم رو میبخشین
علاقه مندی ها (Bookmarks)