تو که باز تخته گاز رفتی که
خوب بلدی با پنبه سر ببری ها, آروم و ساکت هر چی ته دلته میگی
ببین خانم گل من اصلا نگفتم که باید بی دین باشیم تا بحث بی طرف باشه
دوباره به جملم دقت کنین: من گفتم که فقط در شرایطی میشه از دین صحبت نکرد که دو طرف بی دین باشن و تازه گفتم که این صحبت از دین دلیل بر تعصب نیست....خب؟
در مورد استاداتون من زیاد قبول ندارم چون مثلا من و بعضی از دوستام هم خیلی مواقع با هم بحث میکنیم ولی ازش فرار که نمیکنیم هیچ تازه لذت هم میبریم
(اتفاقا همین مستندی که معرفی کردید به یکی از دوستام پیامک زدم که دانلودش کنه تا بعد از دیدنش دوباره بیفتیم به جون هم)
یه جورایی خودم گوشت رو انداختم جلوی گربه!!!
پس اگه شما و استاداتون درست بحث کنید دلیل نداره که ازش لذت نبرید
چطور میگی همه یه محتوا دارن؟؟؟
یارو رفته ۱۰ تا کتاب نوشته تو یکیشو مرور میکنی میگی اینم مثل بقیه؟!
همین که اینجوری حرف میزنید و میگید داروین فقط ظاهر رو میدید نشون میده که کامل تحقیق نکردید....... این همه زیست تکامل شناس که هستند و کتاب های مختلف و به روز مینویسند چیکار میکنند؟
خب دارن همین پیشرفت ها رو بررسی میکنند و اگه مشکلی ببینند سعی میکنند توجیهش کنند یا اینکه نظریه جدیدی برای توجیهشون ارایه بدن
که البته تا حالا تکامل تونسته همه چیز رو توضیح بده
شما فک کردی داروین هر چی گفت و هر تحقیقی کرد اسمش رو گذاشتن تکامل و تموم شد رفت, پرونده بسته شد؟!
مثلا همین مستند که میگن توش پروفسور داوکینز رو به چالش کشیده, شما اصلا پروفسور رو میشناسید؟
با عقایدش آشنایید؟
چند تا از کتاباش رو خوندید؟
چند تا از مستند ها و سخنرانیهاش رو دیدید؟
مخصوصا که شما حسابتون با بقیه جداست و چون رشتتون زیست شناسیه خیلی باید بیشتر از امثال من کتاب های امثال پروفسور رو بخونید...
چون بیشتر کتاب ها جنبه تخصصی دارن و در واقع برای امثال شما نوشته شدن
این دیگه از اون حرفا بودحالا شما هرچی دلتون می خواد بگید تعصب و غرض ورزی و....
خانم کی چوب لای چرخشون گذاشتن؟
خب اونام دارن دلیل علمی میارن دیگه, پس چیکار کردن؟
این همه مدرک علمی رو نمیبینید؟
یه چیزو خودمونی بهت میگم
خوب یا بد الان دنیا دست یکتا پرستاس
پس بدون که اگه دلایل کاملا انکار ناپذیر برای این ادعاهاشون نداشتند نمیتونستند که امکان تدریس نطریه تکامل رو ایجاد کنن
میدونید چقدر تلاش کردند تا دولت مسیحی آمریکا قانع بشه که به جای داستان خلقت نطریه تکامل تدریس بشه؟
شما که خبر نداری خانم: این بیخداهای بیچاره که اگه قدرت داشتند این وضعشون نبود!
چون اینقد دلایلشون محکمه کسی نمیتونه چیزی بهشون بگه...
و الا من و شما اصلا نمیدونستیم همچین چیزی وجود داره
اگه گالیله کاملا حق نداشت و دلایل بی چون و چرایی برای اثبات ادعاهاش نبود که تمام ادعاهاش همون موقع با خودش چال میشد خانم!!!
مثل همون کاری که کشیش ها بعد از مجبور به قبول نظریات گالیله انجام دادنانسان از گل هست یا نتیجه ی تکامل داروین؟ اما بر خلاف عقیده ی شما کسی این نظریه رو رد نمیکرد بلکه سعی میکرد یه جورایی آیات قران رو با این نظریه وفق بده!
داشتییییم؟دوست عزیز شما که ادعای حقیقت جویی میکنی
به نظرتون همین که دارم با شما بحث میکنم شنیدن حرف های مخالف نیست؟
همین که میخوام مستند رو ببینم بی طرفی نیست؟
من قبلا مخالف تکامل بودم خانمی
![]()

تو که باز تخته گاز رفتی که 
)

علاقه مندی ها (Bookmarks)