اون فیلم رو که گفتم حتما نگاش میکنم ولی مطمئنم که مثل بقیه است فقط ممکنه پر و بال بهش داده باشه!
منم موافق بحث علمی هستم ولی دیگران معمولا سعی میکنن که از دید دینی به قضایا نگاه کنند
حالا که شما هم میگید علمی پس بهتر از این نمیشه
در مورد اینکه میگید توهم تکامل که اصلا ناراحت نمیشم, شما حتی بگو توهم نسبیت باز من مشکلی ندارم چون به قول گالیله: "منم مثل شما میگم خورشید به دور زمین میچرخه ولی بدونید که در هر صورت ما هر چیزی که بگیم زمین کار خودش رو میکنه و دور خورشید میگرده همونطور که از روز اول میچرخیده!"
----------------------------------
در مورد مثال هام درسته در کوتاه مدت همینطوره که شما میگید ولی مسئله اصلی اینجاست
تکامل نمیگه که یه دفعه یه همچین تغییرات بزرگی رخ داده بلکه همونطور که توضیح دادم این تغییرات جزیی به وجود اومد و کم کم به جایی کشیده شد که به گونه های کاملا متفاوت منتهی شد
توی فیلم پاول (که البته ایران کلا!!! صحبت هاش رو کامل تغییر داد!) یه دختره گفت میشه توضیح بدید چطور یه چشم با این همه پیچیدگی یه دفعه ایجاد شد؟
پاول هم گفت این چیزیه که شما میگید!, ما میگیم که طی یه تکامل چند میلیارد ساله به وجود اومده
یه نمونه تکامل قابل لمس: خودمون
زمانی که با انتخاب زندگی روی زمین به جای درخت راهمون رو از شامپانزه ها جدا کردیم در واقع هیچ فرقی با اونها نداشتیم!
بعد از مدتی به لوسی رسیدیم یعنی اینکه کمی سازگارتر شدیم و کم کم همونطور که قبلا توضیح دادم لگن هامون کوچیک شد
بعد قفسه سینه مون تغییر کرد و شش ها بهبود پیدا کردن
موهامون خیلی کم شدن برای بهبود سیستم تعریق
به خاطر نارس بودن مغز نوزادا کم کم خانواده جای گروه رو گرفت و بعد زن ها تحت محافظت مرد ها قرار گرفتند و از لحاظ بدنی تحلیل رفتند
روابط بین زن ها و مرد ها شکل جدیدی گرفت
مهاجرت شکل گرفت و بعدش غذاها گرم شد و ...
در نهایت منجر به این چیزی شد که هیچ تناسبی با اونها نداریم
و نه به این شکل (که تو پست اولتون من این برداشت رو داشتم) که از یه شامپانزه یه دفعه به جز بچه اصلی که یه شامپانزه است یه گونه جدید نزدیک به انسان به وجود بیاد
اگه دیدتون رو به این شکل اصلاح کنید دیگه تکامل رو یه توهم نمیدونید
در مورد سلول ها هم مثل اینکه اصلا توجه نکردید که از همین سلولها تکامل شروع شد
در مورد تکامل هم جهش ژنتیکی وجود داره و هم انتخاب طبیعی (البته جهش خودش زیر مجموعه همین انتخاب طبیعیه...... در واقع تکامل یعنی همین انتخاب طبیعی)
الان باکتری هایی وجود دارند که برای زندگی در دریاچه های رادیاکتیو سازگار شدند در صورتی که قبلا همچین امکانی نداشتند
اصلا شما اگه میگید تکامل توهمه پس چه دلیلی برای طرح هوشمند دارید؟
چرا این همه موجودات رو خلق کرد برای اینکه به خاطر نقضشون نابود بشن و بعد گونه ی جدیدی به وجود بیاره؟
چرا اصلا از همون اول همین انسان رو به وجود نیاورد و این همه سیر تکاملی میلیون ها ساله طول کشید؟
نکنه داشت آزمون و خطا میکرد؟
-----------------------------------
پ.ن: شما که به یه منبع غنی از اساتید خوش فکر دسترسی دارید چرا باهاشون بحث نمیکنید تا متوجه بشید
آخه بحث حضوری خیلی بهتر از بحث اینترنتیه و مطمئنا خیلی بیشتر از من اطلاعات دارن

علاقه مندی ها (Bookmarks)