نقل قول نوشته اصلی توسط Client نمایش پست ها
عرض من ارتباط بین این دو ویا نبودنش نبود.
بله .مطلع هستم. شما اگر به سوالاتی که پرسیده شد پاسخ دهین شاید بتوان بحث را به درستی ادامه داد.
من عرضم این هست هر چیز در این دنیا انرژی داره.و هیچ انرژی در این دنیا ازبین نمی ره و فقط از شکلی به شکل دیگر تبدیل میشه.مثال 4 عنصر هم برای این بود که بفرمایید آیا بر وجود انرژی علم دارین یا خیر ؟ساده تراز این نمیشد مثالی برای اثبات وجود انرژی ارایه داد.
عرضم را دقیق متوجه شدین ؟
تحقیقات دانشمندان در رابطه با مسایل متنوعی میشه که به طور مثال همان که در ابتدا به آن اشاره داشتم هست.
دوست بزرگوار، این مسیله خیلی وسیع هست و با نوشتارو گفتمان به این شکل شاید نتوان به نتیجه مطلوب دست یافت. پس بهتراست کمی بر پیشنهاد تاملی مجدد داشته باشین.
درکی که دانشمندان امروزه از انرژی دارند با درکی که روانشناسان و یا طالع بینان از انرژی دارند کاملا متفاوت است.
دانشمندان انرژی را عاملی برای بقای زندگی بشر می دانند و این حرف شما که قانون بقای انرژی را بیان می کند کاملا درست و بدیهی است؛ بنابراین انرژی در قالب فعل و انفعلات فیزیکی و شیمیایی است که همگی در شرایط آزمایشگاهی در کنترل بشر هستند ولی از طرفی تعریفی برای انرژی شده است که نوع + و - دارد که پایه علمی ندارد و فقط ریشه در خرافات داشته است.

نکته مبهمی در این چهار خط وجود دارد؟