نقل قول نوشته اصلی توسط Client نمایش پست ها
مشکل اینجاست که شما فقط بخشی از متن را برداشته و پاسخ را حتی بر اساس آن هم نمی دهین.
عرض کردم، وقتی اندیشه دانشمندان در این زمینه برای شما غیر مفهوم و نامعقول و غیر علمی و ... باشه من نمی تونم در این زمینه کمکی به شما برای درک صحیح آن داشته باشم.وقتی شما حتی نظر و آن چه در این بین دریافتند را قبول ندارین ، نظر و بیانات من ذره ای بیش نیست و شما را اقناع نخواهد کرد.
و اینکه منظور من از دانشمند، دانشمندانی بود که در امور نجوم و ستاره شناسی و پزشکی و زمین شناسی و . ... پژوهش دارند ،بود ، نه یه عده گمراه که به طالع بینی و احظار روح وموارد اینچنین که هیچ پایه و اساسی ندارند دامن زدند.
پس بنا به فرمایش شما ، ما می بایست انرژی موجود در 4 عنصر اصلی شکل گیری جهان رو نادیده بگیریم ....!!!!
ب این وجود پاسختان برای آن سوال ها منفی هست.
پس هیچ چیز که سبب جهت دهی به تفکرتان باشد وجود ندارد و چنین گفت و گویی بی سرانجام خواهد ماند.
پاینده باشین.
خوشحال میشم ارتباط بین انرژی موجود در عناصر جهان و انرژی مثبت و منفی مورد نظرتان رو بگویید.
در ضمن تئوری و تز ایجاد جهان از 4 عنصر اصلی بر میگردد به یونان باستان نه علم امروزی!
البته ممنون میشم اگر از نتیجه تحقیقات دانشمندان در رابطه با چشم زخم هم لینک معتبر (خارجی) ارائه دهید.