آره ، موافقم صد در صد ، تازه به آدم میګن ناظر کارا چه طور پیش میره ؟ این خیلی می چسبه ، یه ظرف میوه و آجیلی چیزیم کنار آدم باشه ، باهاش مشغول شیم بعد بګیم ، خوبه ادامه بدید ، یه کم بهتر ، شما شما ! کم کار می کنیا !!! حواست باشه ، آفرین شما کارت تحسین داره![]()
نه من زیاد به خودم سخت نمیګیرم ، نظارت رو تمام و کمال انجام میدم و سعی می کنم در این کار بهترین عملکرد رو داشته باشم
یک اعتراف دیگه بکنم!
من از تعارف کردن چای و میوه خیلی بدم میاد!
فقط اگه مهمونی خییییییییییلی رودربایستی دار باشه این کارو میکنم
در بقیه موارد میپیچونم
گاهی خودمو مشغول میکنم که بیفته به یکی دیگه!
گاهی هم که کاری نیستو میوفته به خودم با مامان جان یا بابا حان یا یکی دیگه یک نگاه مظلومانه و پراز بدبختی و سرشار از خواهش میکنم.
طرف زحمتشو میکشه!
اینطوری!
![]()
سلام خانمی
ممنون از حضورتون در تاپیک
یه سوال برام پیش اومد شما با تیپ خوشگلی که میزنی و میگی گاهی جایگاهت با مهمونها قابل تشخیص نیست ....
چرا نگران سفره پاک کردنی ؟؟کسی دلش نمیاد به کسی که تیپ زده کار بگه
البته این مورد در مورد مهمونها صادقه و معمولا مهمونی که میاد خونه و ظاهر آراسته ای داره میزبان اولین جمله ای که برای انصراف از زحمت کشیدنش میگه اینه که : شما دست نزنید لباسهاتون مناسب این کار نیست یا ممکنه لباستون کثیف بشه
بعد وقتی شما به مهمون میگی برو بشین و خودتون هم میرید میشینید کارها میمونه برای پشت صحنه و بعد از رفتن مهمونها که ؟؟؟![]()
سلام مجدد
خواهش می کنم ، وظیفه بود .
خب همین دیګه مشکل اینجاست میګم مهمونا بشینن ولی نمی دونن که من پشت صحنه کار می کنم ، فکر می کنن کلاً کار نمی کنم ، اینجوری جا افتاده ، خوشمم میاد ، نمی خوام دیدشون تغییر کنه ، کیف میده
بعد من میګما که بشینن با کلی اصرار ، آخرش نمی شینن و دیګه تقریباً نصف کار ها انجام میشه توسط مهمونا و مادرم
نصفه ی دیګه ش می مونه واسه من و بازم مادرم
واسه بقیه کارا چیزی نمیګنا !!! ولی خب پاک کردن سفره رو چون مهمونا هم انجام میدن ، منم که شبیه اونا ، در نتیجه به منم میګن![]()
سلام دوست بزرگوار
ممنون که در بحث شرکت کردید...
من باهاتون کاملا موافقم که این مورد جوابگو نیست...
چون دیگه بزرگترها وقتی کاری رو مثل گردنبند به گردن کسی بندازن دیگه نمیشه قانون اون رو تغییر داد
و جالبه در شرایط مهمونی سفره پاک کردن یکی از چندین گزینه هایی که دست بوس آقا پسراست
البته شاید به خاطر پوشش خانمها باشه که سفره پاک کردن سعادتش نصیب آقایون میشه![]()
چه جالب ، منم خوشم نمیاد ، قبلش شرط می کنم که من چای میریزم ، بقیه تعارف کنن ، یا من میوه ها رو می شورم و می چینم ، باز بقیه تعارف کنن ، ګفتم کلاً پشت صحنه هستم ، تازه چای و هر نوشیدنی دیګه ای فقط واسه مهمون های غیر خودمونی میریزم وګرنه به من چه
منظورم از مهمونی خودمونی خاله و دایی و عمو هست ، عمه هم که ندارم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)