ترس؟ مگه شما لولوئی که کاربران ازتون بترسن عزیزم؟
----
جناب کمان ابروی عزیز من وقت بیهوده ندارم که این همه برای شما تایپ کنم بعد شما من رو روی لینک هایی که اصلا معلوم نسیت منبعشون کجا بوده و چه کسی نوشته شون من رو دایورت کنی. قانون اساسی به کارمون میاد در این موقع؟ همین قانون اساسی مملکت به نظر شما اسلامیه؟
من تایپ کردم. پس شما هم لطفا به خودت زحمت بده و نظرت رو تایپ کن تا بلاخره یکیمون عقیده اون یکی رو بپذیره
-----
در مورد برنامه جامعه؛ ربطی به خداوند نداره. این بحث معنوی نیست که خداوند برنامه رو 0 تا 100 بده به انسان که؛ بعد مادی رو در نظر گرفتیم و به مسئولین مملکت مربوط میشه عزیز. تا وقتی بنده خدا حرکتی نکنه خداوند نمیاد رو زمین استغفرالله معجزه کنه!
البته راجع به اون مثالی که زدید در رابطه با مهندسین ایرانی صدق نمیکنه! نمونه اش پل های هوایی تهران که در آخر چند سانت با یکدیگر فاصله دارند. البته اگر جامعه ما هم هدف و برنامه مشخصی داشت به وضعیت الان دچار نمی شد عزیز!
اگر شما به ظن خودتون اون نوشته ها و دلایل من رو مبنی بر اسلامی نبودن اون دستگاه ها
ادعامیدونید؛ لطفا خلافش رو ثابت کنید و یا حداقل مثالی بزنید.
اون جمله ای هم که پر رنگ کردم باهاش موافقم. که متاسفانه با این روند تا سال 1500 شمسی هم چنین فرایندی تکمیل نمی شود.
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)