دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 80

موضوع: شهیدان برای میهنشان رفتند و لا غیر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    رشته تحصیلی
    برق صنعتی
    ارسال تشکر
    13,909
    دریافت تشکر: 12,140
    قدرت امتیاز دهی
    32626
    Array
    mamadshumakher's: جدید136

پیش فرض پاسخ : شهیدان برای میهنشان رفتند و لا غیر

سلام به شما
    خب حرفی که زدید درست
    اما من میخوام پاسختون رو بدم
    شما گفتید چرا فقط مسئله حجاب رو میگیم
    چون حجاب یک پدیده و امر عمومی هستش و تبعات اون به تمام جامعه برمیگرده
    و تهاجم فرهنگی ایی که جامعه ما در مقابلش هست با نشانه گرفتن مسئله زن و حجاب داره رو جوون های ما کار میکنه
    به شدت موفاقم که داره خوب کار میکنه که حتی شما هموطنان عزیز رو درمقابل حجاب قرار داده که میگید همه چادری بشن حله
    نخیر دوست محترم کسی نگفته همه باید چادری بشن
    همین جوانان امروز رو که عرض کردید و خودتون هم میدونید چقدر توی دانشگاه ها مسئله امر دوستی و دستشویی ها که شده سالن مد آرایش چقدر پیش اومده
    به جدیت قاطع می تونم بگم در تمام این سالهای پس از انقلاب از بس گفتیم جوون ها تفریح ندارن چی کارشون دارید و .... وضع رسیده به اینجاا
    وضع رسیده به اینجا که مادر دو تا بچه دوست پسر داره این درده آقا
    وقتی اینو شنیدم قلبم درد گرفته
    شما فکر میکنید از چی نشات گرفته؟ از نبود امکانات علمی!!!!؟ یا وجود هر ماهواره در خانه و وضع حجاب و جامعه امروزی
    زن و حجاب مسئله اصلی در هر جامعه ایی هست چه بخواین جلوی این جمله موضع بگیرید چه نگیرید (کلی عرض کردم نه شما) این یک واقعیت هست که خدا رو شکر با تهاجم فرهنگی بسیار زیبا داره فراموش میشه
    و اگرم حرفی زده بشه بچسب زده میشه به عنوان متعصب خشکه مذهب چادری کماندو.....
    موضوع اینه که ما میگیم حجاب شما فکر میکنید فقط چادره
    بله دوست عزیز شما درست میگید دروغ و ریا کاری هم زیاد شده
    با جمله آخرتون بسیار موافق هستم و نقش تربیتی اصلی در خانه را هم یک زن انجام میده چه کارمند چه خانه دار
    بچه ایی که امروز جلو چشم مادرش توهین میکنه بهش و فقط مادر لبخند میزنه این نشات از تربیت غلطه
    بخشی از سخنات رهبر عزیزمون رو میزارم و خواهش می کنم تا تهش بخونید و بعد جوابتون رو به من بدید
    http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=2859
    تشکر از انتقاد و فعالیت شما و دغدغه دوستان
    موفق باشید
    سلام خانم ایرانی.ببخشید تاخیرم رو

خب موضوع مورد نظر من اینه که من اصلا مخالف ترویج حساب نیستم.اما از راه درستش.که کاری با اون نداریم.موضوعی که من میگم اینه که چرا به بقیه مسائل اینطور رسیدگی نمیشه.
    من اون سواد رو ندارم که بتونم اهمیت بی حجابی رو با اهمیت تنبلی,ربا,ریا,دروغ,دزدی,رشو ,خیانت در امانت,تنبلی,بی هدفی,بی سوادی,پارتی بازی و مقایسه کنم.ولی چیزی که به چشم میبینم اهمیت به حجاب 100برابر اهمیت به مشکلات دیگه هست.ایا واقعا این درست هست؟

چرا داستان هایی زیادی داریم که یک دختر به حرف فلانی چادری شد...

اما مثلا همچین داستانهایی رو نمیبینم:

پدرم در حال ثبت پرونده های اداره بود که دوستانش گفتن امیر علی بیا بریم ولشون کن...امیر علی بیا با ماشین ما بریم ما یدونه جا داریم بیا دیگه...پدرم گفت شما برید 15 دقیقه دیگه وقت اداری تموم میشه من تا اخر میمونم.دوستانش رفتند و پدرم ماند.وقتی که وقت اداری به پایان رسید و میخواست به خانه برگردد هیچ تاکسی از انجا عبور نمیکرد و پدرم مجبور شد در هوای گرم انجا پیاده به خانه برگردد.45دقیقه پیاده روی در اون هوای گرم پدرم رو مریض کرده بود.....

همچین چیزایی به چشم ارزش دیده نمیشه در سایت ها....

چرا نمیگید شهدا رفتند و کسانی به منصب نشستند که به جای کمک کردن به جوانان بیشتر حکم سنگ اندازی در کارهارو دارند...

کسی در گوش جوانان نخوند که تفریح ندارند تا بتونند جوانان رو گول بزنند ...موضوع این بود که تفریحی ساخته نشد و تفریحات دیگر از جاهای دیگر زحمتشو کشیدند.

2. 7 کاربر از پست مفید mamadshumakher سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)