نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
سلام خانم ایرانی.ببخشید تاخیرم رو
خب موضوع مورد نظر من اینه که من اصلا مخالف ترویج حساب نیستم.اما از راه درستش.که کاری با اون نداریم.موضوعی که من میگم اینه که چرا به بقیه مسائل اینطور رسیدگی نمیشه.
من اون سواد رو ندارم که بتونم اهمیت بی حجابی رو با اهمیت تنبلی,ربا,ریا,دروغ,دزدی,رشو ,خیانت در امانت,تنبلی,بی هدفی,بی سوادی,پارتی بازی و مقایسه کنم.ولی چیزی که به چشم میبینم اهمیت به حجاب 100برابر اهمیت به مشکلات دیگه هست.ایا واقعا این درست هست؟
چرا داستان هایی زیادی داریم که یک دختر به حرف فلانی چادری شد...
اما مثلا همچین داستانهایی رو نمیبینم:
پدرم در حال ثبت پرونده های اداره بود که دوستانش گفتن امیر علی بیا بریم ولشون کن...امیر علی بیا با ماشین ما بریم ما یدونه جا داریم بیا دیگه...پدرم گفت شما برید 15 دقیقه دیگه وقت اداری تموم میشه من تا اخر میمونم.دوستانش رفتند و پدرم ماند.وقتی که وقت اداری به پایان رسید و میخواست به خانه برگردد هیچ تاکسی از انجا عبور نمیکرد و پدرم مجبور شد در هوای گرم انجا پیاده به خانه برگردد.45دقیقه پیاده روی در اون هوای گرم پدرم رو مریض کرده بود.....
همچین چیزایی به چشم ارزش دیده نمیشه در سایت ها....
چرا نمیگید شهدا رفتند و کسانی به منصب نشستند که به جای کمک کردن به جوانان بیشتر حکم سنگ اندازی در کارهارو دارند...
کسی در گوش جوانان نخوند که تفریح ندارند تا بتونند جوانان رو گول بزنند ...موضوع این بود که تفریحی ساخته نشد و تفریحات دیگر از جاهای دیگر زحمتشو کشیدند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)