سلام علیکم
من بی مقدمه میرم سر اصل مطلب
نه عزیز من شهدا از هر بی دینی و هر کار ناشایسته ناراحت می شن
فقط از بی حجابی یا بد حجابی نیست که ناراحت می شوند از هر کسی که می تواند کار درستی انجام بدهد و نمی دهد و از هر کم کاری و کم گذاشتن و .. ناراحت می شوند.
و فقط با تاکید بر حجاب و درست شدن حجاب همه مشکلات کشور برطرف نخواهد شد.
این رو بازم میگم باور کنید هیچ کدوم از همکاران مذهبی و هر کسی که دغدغه دینی داره از دوستان سایت ، هیچ کسی نگفته که مهمترین بحث کشور الان بحث حجابه یا اینکه فقط چادر..
نه ؛ چند بار تصریح کردم بازم تصریح می کنم :
بحث حجاب تنها دغدغه کشور نیست، تنها دغدغه مذهبیون و .. نیست و همه مشکلات با حجاب حل نخواهد شد
و چادر یک حجاب برتر و انتخابی است. و هر کسی پوشش مناسب خود را از نظر دینی رعایت کند قابل احترام است.
خوب از شما هم ممنونم که واقع بینانه تر به اطرافتون نگاه می کنید
ببینید اینجا یه تالار علمی هست و هر کسی هر موضوعی رو در بخش خودش بخواد می تواند شروع کنه و ادامه بده به شرطی که با قوانین مخالف نباشه.
ما که نمی تونیم جلوی کاربران رو بگیریم بگیم آقا یا خانم در این مورد زیاد حرف زدیم لطفا حرف نزنید
ما می تونیم همونطور که شما گفتین به جنبه های دیگر دین بپردازیم که به اندازه ای که وقت داشتیم و توان داریم می پردازیم و تک بعدی هم پیش نرفتیم:
به این بخش ها و تاپیک های موجود و بحث ها یه نگاهی بندازین؛
دعا و نیایش
علوم قرآن ، تفسیر
متون روايي و قرآني
علوم حديث
درسهایی از قرآن و روایات
پوسترهای حدیثی - قرآنی
سیره و خاطرات شهدا
وصیت نامه شهدا
شهید در قرآن و روایات
سایرموضوعات مذهبی
زندگی نامه ی شخصیت های مذهبی
معصومین علیهم السلام
پند ها و اندرزها
داستان
مقالات مذهبی
اديان و مذاهب
فقط به یه تاپیک مراجعه نکنند کاربران
این همه تالار و دریایی از معارف اهل بیت و دین که دوستان و کاربران لطف کردند یاری کردند به ما
که هنوزم جای کار داره
بگذریم از اینکه در قسمت گروه های علمی گروه تشکیل دادیم تا همه دوستان پیشنهادهاشون روبدن
علاقه مندی ها (Bookmarks)