میشه برای هر موتور یه آی سی گذاشت و .... یا....
اون دیگه کمی دست طراح هست که چطور طراحی کنه و من سگوی رو باز نکردم اما حداقل 3آی سی و 1میکرو میخواد دیگه فکر کنم
البته من الکترونیک.... اطلاعاتم در حد 0 هست!
پردازندش هم مثل پردازنده ی کامپیوتر نیست و خیلی ساده تر از این حرفاس - در حد یه ماشین حساب یا کمتر!
مسئله ی مهم سرعت پاسخگویی این وسیله ی نقلیه هست که طراح سریع و ایمنترین حالت رو انتخاب میکنه یعنی تعداد پردازشگر کمتر ولی قویتر
خب سگوی اصلا حرکت نمیکنه در حالت تعادل
باید یه نفر بهش نیرو وارد کنه تا حرکت کنه
فرقی هم نمیکنه که جسم چی باشه (فقط محدودیت وزن تا 120 کیلوگرم داره در این محصول خاص)- سگوی در حالت تعادل میمونه
شتاب دادن - نیرو وارد کردن میتونه با کمترین حرکت در حد میلیمتر باشه و لازم نیست سگوی حتما حرکت خیلی محصوصی داشته باشه تازمین نخوره
اما در رابطه با اینکه یه جسم با مرکز ثقل متفاوت با وسیله نقلیه روش باشه چیزی به ذهنم نرسید
چون هیچوقت سوار این وسیله نشدم! و رباتش هم بدون بار هست!
اما احتمال میدم دستگیره - یا نوعی ضامن یا شاسی وجود داره که فرق انسان و بار رو تشخیص بده
یا اگر سرنشین از وسیله به هرنحوی افتاد بفهمه و ادامه نده حرکتش رو!
اما راستش نمیدونم!
ربات های اینچنینی همه 2موتوره هستند تا راحت تر قابل اجرا باشند
اما 2-3جا خوندم که سگوی فقط یک موتور داره
پس با یه گیربکس متغییر احتمالا سی وی تی یا حتی دیفرانسیل با کمک یه سیستم مشابه کنترل لغزش دیفرانسیل در اتوموبیل کار میکنه
چون احتمالا ارزونتر تموم میشده اینکارو کردن!
البته شاید هم این نظر من بر اساس چند اشتباه تایپی بوده باشه
راستی اصلاح میکنم برای چرخیدن لازم نیست به چپ و راست خم بشیم - فقط فرمان سگوی رو باید بچرخونیم (سوتی دادم)
این وسیله نقلیه برای کاربرد داخل شهری و داخل محل محدود و کنترل شده ساخته شده
مدل آفرود آن هم نهایتا شرایط گل و لای و خاکی رو تحمل میکنه و کمی سراشیبی بیشتر
مسئله ی مهم و محدود کنننده
نسبت قدرت به وزن هست که باید حداقل به میزان کافی باشه
مثلا اگر یک سگوی خیلی بزرگ و سنگین درست کنیم میتونه از موانع رد بشه اما خب اگر اینطور باشه با توجه به قیمت بهتره یه موتورسیکلت بخریم و روش بشینیم تا اینکه بایستیم و قابلیت های بیشتر رو استفاده کنیم
این وسیله هم از پله قدرت بالا رفتن رو نداره وگرنه تعادل داره
هدف مخترع کاهش استفاده از سوختهای فسیلی - راحتی در جابه جاییهای داخل شرکتها و کارخانه جات و در کل حمل و نقل بهینه هست
همه چیز به هدف و بهره وری اقتصادی بستگی داره
علاقه مندی ها (Bookmarks)