ممنون از جواب های شما اقای کما ابرو
اما من فکر میکنم منظور و مفهوم مطالبی را که گذاشتم به سمت دیگری بردید
دو موضوع که با داشتن مفهوم یکسان تفاوت اساسی دارند
1- آیا حجاب برای یک زن مسلمان الزامی ست ؟
مطمئنا جواب است آری هست ، کدام مسلمان می تواند آن را انکار کند ؟!
مثلا دوستی میگوید
این مروبط به همین سوال و همین موضوع است
که کاملا بنده با شما موافق هستم
اما سوال دوم این هست
2- آیا حجاب برای کسانی که آیین متفاوتی دارند مثلا مسیحی یهودی ، یا حتی کافر در جامعه اسلامی اجباری ست ؟ الزامی ست ؟
در مدتی که حکومت اسلامی در زمان پیامبر و امام علی برقرار شد با توجه به تمام کتب تاریخی هیچ مجازات ، حد در مورد فردی که حجاب اسلامی را رعایت نمی کرد(یهودیان و...) انجام نگرفته است
در مورد روایات هم با استناد به حرف چند نفر از مطلع ان روایتی در مورد مجازات نسبت به فرد بد حجاب (بی حجاب) وجود ندارند --------> باز هم مفهوم این جمله را شرح می دهم
که منظور این است که جایی نگفته به زور یهود و کفار را با حجاب کنید ، هر کس از حجاب اسلامی تخطی کرد ، بگیرید و مجازاتش کنید این هم مطمئن باشید مستدل است و از ذهنیات خودم بیرون نیامده است !
انشاا... اگر شما روایتی مستدل در این باب !!! پیدا کردید بفرمایید بگویید که ما از جهالت خود رهایی پیدا کنیم
در مورد بقیه صحبت هاتون هم شرمنده نقل قول نمیکنم ، حرف هایتان محترم و قابل تامل اما جنس حرف های من از شدن است و جنس حرف های شما از بودن و، و نتیجه ای از آن راه کسب نخواهیم کرد ...
و قابل ذکر است منظور از مجازات چیست
مطمئنا پیامبر در هر موردی و عواقب هر کاری سخن گفته اند
اما وقتی مثلا می گوییم مجازات تعیین نشده است منظور احادیثی از این دست است
نه اینکه خدای نکرده بخواهیم بگوییم اصلا پیامبر در مورد حجاب و اثرات آن سخن نگفته استرسول خدا (ص) : هرکس یک قپه شراب خورد او را هشتاد ضربه شلاق بزنید. کنزالعمال جلد 5 حدیث 13186

علاقه مندی ها (Bookmarks)