سلام علیکم.
یک چیزی بگم. من واقعا متوجه نمیشم چرا باز بحث حجاب صورت میگیره؟ نه این ور قانع میشه نه اونور.
به نظر من حجاب با توجه به گفته همه دوستان خوبه . اما نه مذهبی ها حق دارند بی حجاب ها را مورد توهین وتمسخر قرار بدن و نه غیر مذهبی ها حق دارند محجبه ها رو مورد تحقیر قرار بدند.
برای یکبار هم شده بیایم یاد بگیریم در کار همدیگه دخالت نکنیم برادران وخواهران محترم. در آخر چیزی که باقی میمونه دلخوری هست.
خب اینکه حجاب درکشور ما دولتی شده دقیقا به حجاب ضربه زده. این جمله روشنیدین که میگن "منع یک چیز انسان را نسبت به آن حریص تر می کند." ؟
خب قضیه ما هم همینطور شده دوستان. به ولله قسم اگه بگن خدا رو باید زورکی بپرستید از فردا مردم از "لج" بر عکس این کار رومیکنن. چون در تمامی حکومت ها در کل عالم یک
لج سنتی بین حکومت ومردم وجود داره . یک زمانی حکومت پهلوی تریاک رو سهمیه ای وازاد کرد . اتفاقا نرخ اعتیاد به شدت سقوط کرد. چرا؟ چون همون حرص فوق الذکر از بین رفت.
ماهواره ممنوع شد در این حکومت. خب ماهواره ضرر زیادی داره (فرض میگیریم) . زندان براش گذاشتن.جریمه نقدی. ابرو ریزی تومحله برای خاطی ها و... اما چیزی حل شد؟ نخیر
چرا؟چون بحث همون بحث لج کردن هست. شما به یک بچه بگین دیگه حق نداری سنگ بخوری. باور کنید از اون به بعد هر جور شده روزی چند وعده سنگ میخوره.
کلام رو کوتاه کنم. عیسی به دین خودش .موسی به دین خودش.
بذارین دو طرف حرف خودشونو بزنن. باور بفرمائید اگه حرف یکی حق باشه با یک پست هم همه میفهمن ونیاز نیست 200 صفحه جار بزنیم.
خب چون بحث هایی که هیچ طرف کوتاه نمیاد رو قبول ندارم به همین جملات و متن بسنده میکنم. با آرزوی موفقیت وشادکامی برای همه دوستان
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)