احتراما اگه قرارنيست بنده تصورات!!خودم رو اسلام ناب محمدي جابزنم شماهم عقيده خودتون يا نوشته هاي قبل انقلاب مرحوم شريعتي رو بعنوان اسلام ناب محمدي جا نزنيد.
فرموديد:..حیوان صفت کسانی هستند که هنوز یاد نگرفته اند به اعتقاد و ارزش دیگران احترام بگذارند.مجددا خدمتتون عارضم كه اين جمله رو نسبت به عقايدخودتون نسبت به من هم لحاظ كنيد.قرارنيست فحش فقط به يك طرف دعوا اصابت كنه وطرف ديگه خودشو تميز تصوربكنه.
اون بحث حيوانيت برهنگان برگرفته از حرف شهيدمطهري كه :اگه برهنگي تمدن باشه حيوانات متمدن ترين هستند)هست.اگه قراربه مثال زدن از كتاب مساله حجاب ايشون هست همه كتاب رو قبول كنيد.واقعا الان برهنگي غربيها بايداز طرف بقيه مردم دنيا بعنوان يك فضيلت مورد احترام باشه؟بقيه بي فرهنگيهاشون هم بايد مورد احترام وتاييد باشه؟مسايل پيش آمده از اين برهنگيها هم بايد مورد احترام باشه؟
....
من مطلب كپي پيست ننوشتم كه بخوام بابتش توضيحي بدم.تفاوت سطح اجراي احكام اسلامي در (قبل وبعد از) تشكيل حكومت اسلامي مساله من درآوردي نيست.مساله واضح و اثبات شده وپذيرفته هست.دقيقا بدليل افزايش دامنه اثرگذاري حاكميت اسلامي هست كه مخالفان اين حاكميت درتلاش براي ممانعت از تشكيل حكومت اسلامي هستند.كاملا واضح هست كه اگه درجايي حكومت اسلامي بوجودبيادبا اعمال گناه وخلاف شرع افرادوجريانها برخورد مقتدرانه حكومتي خواهدكرد.نخواهدگذاشت حرام خدا حلال محسوب بشه وحلال خدا حرام بحساب بياد.نخواهدگذاشت حكم الهي حجاب مورد بي اعتنايي در سطح عمومي جامعه قراربگيره.
....
مايلم براي تنوير اذهان ما هم كه شده جملات ظاهرا فيلتر شده اين دو بزرگوار رو بيان كنيدتا ببنيم حرف مورد نظرتون درواقع چي هست وچي نيست.
...
در بالا گفتم كه فلسفه تشكيل حكومت اسلامي براي اجراي احكام الهي هست.بعيدميدونم منكر اين باشيد كه حد آزادي هرفرد در اسلام هم عدم تجاوز به حقوق ديگران هست(والبته رعايت حق الله هم هست).وقتي به زن وشوهر شرعي امكان داده شده كه براي روابط في مابين شرعي خودشون حجابي نداشته باشند اين هم گفته شده كه اين آزادي محدود به افراد محرم شرعي هست.يعني اصلا اجازه اي براي بيحجابي دربرابر ديگران كه با يك مرد(يا يك زن)رابطه محرميت ندارند صادرنشده.اصلا كسي مجازنيست در برابر افراد نامحرم بيحجاب باشه.حكومت اين حكم رو در سطح عمومي جامعه كه امكان حضور افراد نامحرم در كنارهم هستند بايد اجرا بكنه.يعني جزو وظايف حكومت اسلامي هست كه اجازه نده يك سري افراد با حجابي كمتراز حد شرعي در مقابل افراد نامحرمشون حضور داشته باشند.
اگه قرار باشه حكومت اين وظيفه شرعي خودشو نديدبگيره خيلي راحت ميتونه بقيه وظايف خودش در برابر افراد تحت حاكميت حكومت اسلامي رو هم انجام نده.مثلا ديگه نبايد انتظار پاكدستي و تقواي مالي وسياسي از حكام و مسئولان حاكميت اسلامي داشت.احتمالا بايد پذيرفت حاكميت اسلامي مثلا براي تامين امنيت مردمش تلاشي نكنه.مثلا در برابر دعوت مردمش توسط غيرمسلمين به عدم رعايت احكام اسلامي بي تفاوت باشه.سابقه تاريخي عاقبت حكومت اسلامي اندلس كاملا واضح هست.قرار نيست كه هرچي حكومتهاي غيراسلامي ميگند رو بهش احترام بزاريم وبپذيريم.الان قانون لاييسيته در كشورهاي مدعي تمدن!!باعث جلوگيري از ادامه تحصيل دختران محجبه دردانشگاههاي اين كشورهاي مثلا بافرهنگه.قرار نيست كه اونها بتونند مانع از پيشرفت علمي دانشجويان محجبه مسلمان كشورشون باشندودر مقابل اينجا براي بيحجابان در مجامع عمومي نوشابه باز كنيم.
..
درمورد مثالي كه از آيت الله شوشتري وامام خميني(ره) زديد هم كاملا واضح هست كه شرايط متفاوت كشور غيراسلامي براي اجراي احكام اسلام با شرايط داخل سرزمين حكومت اسلامي يكسان نيست.همين نشون ميده كه براي حاكميت اسلامي وظيفه اي براي اجراي احكام اسلامي در داخل سرزمين خودش وجودداره كه عينا در خارج از مرزهاي اين حكومت لازم الاجرا نيست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)