دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 345

موضوع: عینک خود را از بدبینی نسبت به انتقاد به خوش بینی تعویض کنید و وارد شوید

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

پیش فرض پاسخ : عینک خود را از بدبینی نسبت به انتقاد به خوش بینی تعویض کنید و وارد شوید

نقل قول نوشته اصلی توسط ghalbeyakhi نمایش پست ها
    حرفش رو به عنوان شوخی می زنه اما شما متلک برداشت می کنید
    میبخشین فقط برا پی بردن به نقطۀ ضعفم این چند خط رو مینویسم تا بهتر بتونم به نتیجه برسم

از نظر بنده ریشۀ شوخی با ریشۀ متلک یکی نمیتونه باشه.

سریعا خودتون با ذهنیات خودتون این برداشت رو می کنید که حرف طرف مقابلتون متلک بوده
    و مورد دیگه اینکه سریع در مقابل حرف های دیگران گارد می گیرید و واکنش نشون می دید یک لحظه صبر کنید یه خرده فکر کنید می دونم فکر می کنید اما یه خرده چند بعدی تر فکر کنید تمام جوانب رو بسنجید شاید حق با طرف مقابلتون بود شاید حرفای طرف مقابلتون بتونه در نظر شما تا ثیر بذاره سریعا گارد نگیرید و دلیل و ادله ی پشت سر هم نیارید فقط کافیه چند لحظه تامل کنید برای گارد گرفتن و قضاوت عجولانه و واکنش سریع و همراه با ادله های متفاوت هیچ وقت دیر نیست همیشه وقت هست بعضی اوقات ممکنه در این نوع واکنش های سریع و قضاوت های عجولانه حرفی بزنید که با هیچ پاک کنی نمیشه از ذهن ها و یاد ها پاکش کرد.
    میتونم این نقدتون رو رد کنم؟ چون پایۀ قضاوت من گفتگو است نه قضاوت ذهنی. اینو با قاطعیت میگم هم تو زندگی در خانواده و اجتماع و هم در فضایی که میگن فضای مجازی شیوۀ زندگیم گفتگوست. عزیزانی هستند که در همین جا خبر دارند. شاید یه سو تفاهمی پیش اومده و چنین نقدی رو مطرح کردین. بنده به بحث و گفتگو در مورد موضوعاتی که عامل سوءتفاهم شده اعتقاد راسخ دارم و معتقدم که گفتگوی دو طرفه باعث ایجاد روابط دوستانه میشه. در این سایت با چندین نفر این روش رو پیش گرفته ام برا همین این نقدتون رو نمیگم رد میکنم میگم شاید شما از دید دیگه ای نگاه کردین . با قاطعیت به شما اطمینان میدم که شیوۀ زندگی بنده گفتگو تعامل است نه قضاوت ذهنی.

اگه دلیلی دارین مطرح کنین تا ثابت بشه ممنون میشم. شایدم داشته باشم اما تا اونجا که میدونم و عمل کرده ام گفتگو و سعی در ایجاد ارتباط بوده است. اگه دلیلتون رو اینجا نتونین مطرح کنین تو خصوصی هم میتونین مطرح کنین. شاید یه رفتاری از بنده دیدین این قضاوت رو کردین شاید ریشۀ رفتار رو درست ندیدین یا همون ارتباط و گفتگو نداشتن باعث چنین نقدی شده یا شاید هم واقعا این صفت رو دارم. تا الان که قبول نکردم اما احتمالش رو میدم البته اگه قانع کنین . با گفتگو یا قانع میکنین یا قانع میشین

نزدیک افطاره ذهنم نمیکشه

2. 5 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)