میبخشین فقط برا پی بردن به نقطۀ ضعفم این چند خط رو مینویسم تا بهتر بتونم به نتیجه برسم
از نظر بنده ریشۀ شوخی با ریشۀ متلک یکی نمیتونه باشه.
میتونم این نقدتون رو رد کنم؟ چون پایۀ قضاوت من گفتگو است نه قضاوت ذهنی. اینو با قاطعیت میگم هم تو زندگی در خانواده و اجتماع و هم در فضایی که میگن فضای مجازی شیوۀ زندگیم گفتگوست. عزیزانی هستند که در همین جا خبر دارند. شاید یه سو تفاهمی پیش اومده و چنین نقدی رو مطرح کردین. بنده به بحث و گفتگو در مورد موضوعاتی که عامل سوءتفاهم شده اعتقاد راسخ دارم و معتقدم که گفتگوی دو طرفه باعث ایجاد روابط دوستانه میشه. در این سایت با چندین نفر این روش رو پیش گرفته ام برا همین این نقدتون رو نمیگم رد میکنم میگم شاید شما از دید دیگه ای نگاه کردین . با قاطعیت به شما اطمینان میدم که شیوۀ زندگی بنده گفتگو تعامل است نه قضاوت ذهنی.
اگه دلیلی دارین مطرح کنین تا ثابت بشه ممنون میشم. شایدم داشته باشم اما تا اونجا که میدونم و عمل کرده ام گفتگو و سعی در ایجاد ارتباط بوده است. اگه دلیلتون رو اینجا نتونین مطرح کنین تو خصوصی هم میتونین مطرح کنین. شاید یه رفتاری از بنده دیدین این قضاوت رو کردین شاید ریشۀ رفتار رو درست ندیدین یا همون ارتباط و گفتگو نداشتن باعث چنین نقدی شده یا شاید هم واقعا این صفت رو دارم. تا الان که قبول نکردم اما احتمالش رو میدم البته اگه قانع کنین . با گفتگو یا قانع میکنین یا قانع میشین
نزدیک افطاره ذهنم نمیکشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)