بسم الله الرحمن الرحیماونی که با نوامیس مردم بازی نکرده و نوامیسش همه حجاب خودشونو رعایت کردند غیرت علوی داره. بعضیارو نبین که فقط ادای غیرت بودن رو در میارن در حالی که میبینی زنانشون یا دخترانشون رو آرایش میکنن تا همه تو خیابون نگاهشون کنن و وقتی یکی چیزی میگه الکی غیرتی میشه. غیرت چنین فردی کشک است.عقل اینو میگه. خودش خانمش رو چرا برا دیگران آرایش میکنه؟ این فرذی غیرت داره؟ بنده چشاش رو درمیارم چون نه به نوامیس مردم کاری داشته ام و نه ناموسم خودشو به نمایش گذاشته البته خدا میدونه که خودشون حجاب رو انتخاب کرده اند.پس غیرت دارم و غیرتم از نوع کشک نیست.
سلام
اهان ، میبینی پس شما هم راضی نیستی !!!!!!!!!!!!!!!
کی میگه ایشون خانمش یا دخترش رو برای مردم به نمایش میذاره ، دوست داره خانمش یا دخترش یا خواهرش وقتی باهاشه هم خوب باشه حالا مردم نمیتونن چششون رو درویش کنن گناه اون بنده خدا چیه ؟!
آره اونی که به ناموس مردم کاری نداره و دیگری به ناموس همون فرد کاری داره و ...
بهتره بحص رو سیاسی نکنیم نه ! چون خیلی چیزا هست که گفتنش جایز نیست
کار گشت ارشاد رو به غیرت ربط میدین؟ چرا؟ همین شوهر و پدر چرا دختراشو برا یه شهر آرایش میکنه اون وقت به یه مامور غیرتی میشن و خونشون به جوش میاد؟این تناقض نیست؟
البته همۀ مامورها رو تایید نمیکنیم اما نهاد گشت ارشاد وظایفی دارند که طبق قانون باید اجرا کنند. هر کسی قانون بشکنه سنگ رو سنگ بند نمیشه.قانون شکن خودشو در معرض تیغ قرار میده. گشت ارشاد همه رو نمیگیره اونایی که وضعشون افتضاحه رو میگیره.باز عملکرد ماموران همشون شاید درست نباشه اما نهاد گشت ارشاد برا اجرای قوانین حجاب است.
قانون گشت ارشاد چیه ؟! زور ؟! بی احترامی ؟! حرمت شکنی ؟!
منطقه غرب تهران رو اومدی حتماً بیا ! جایی که هر ده قدم به ده قدمش گشت ارشاد ایستاده ، روزی 1000 دفعه از جلوشون رد میشم ، دارم میبینم ، دارم میشنوم که چه حرف های تند و چه کارهای خلافی میکنن !
دارم میبینم به پدر دختره پرخاشگری میکنه و دست دخترش رو میگیره و میکشه سوار ماشین میکنه
دارم میبینم داد و بیداد سر زن شوهر دار میکشه
دارم میبینم چجوری به افراد نگاه میکنه ، دارم میبینم ...
اره شاید گشت ارشاد محل شما از نوع عالیش باشه ولی مال ما نه
این قانون رو کی تعیین میکنه ؟! شما ؟! من ؟! رئیسش ؟! آخه بی انصاف کجای قرآن نوشته حرف نزده دست دختر مردم رو بگیر سوار ماشین کن
قرآن میگه اول با حرف حالیش کن و بعد از چندین مورد اخر سر بیا زور رو مداخله کن !!!!!!!!!! اما نه باز زور اینجوری ! باور کن همون بی حجاب هم خیلی بهش برمیخوره یکی مرد به زور دستش رو بگیره و بکشه
کدوم حرف زور؟ وقتی قانون شکنی میکنن منطقی قانون رو میشکنن؟ برا اجرای قانون اینا تازه قاطعیت رو میخوان پیاده بکنن. تازه اونم برا کسانی که وضعشون واقعا افتضاحه.
پس باید با همه منطقی حرف بزنن. به دزدان و ارازل و اوباش و... هم کاری نداشته باشن؟ اول به همه میگین وظیفتون احترام به قوانین است بعد هزاران بار توصیه کرده اند و ... الان دیگه میبینن بابا دیگه به آخرین مرحله باید پرداخت اونم جلوگیری از بی بند وباری.
آدم باید برا کاراش منطق داشته باشه بعد از دیگران انتظار.
ولی هیچوقت اجازه گفتن این منطق رو ندارن یعنی نذاشتن که حرف بزنن که اجازه داشته باشن
این قانونا رو کی مینویسه ؟!
اراذل و اوباش و دزدان و ... رو خوب اومدی
خانه یکی از همسایگان رو دزد زد الان نزدیک 6 ساله هنوز پیداش نیست
به دختر مردم تجاوز شد ول ول داره تو خیابون میگرده نفر بعدی کی باشه خدا میدونه
از ناموس مردم یواشکی عکس میگیرن پخش میکنن تو نت ولی کو کسی که جلوشونو بگیره
واقعا فکر میکنین به بی حجابی مربوط نیس؟ پس یه تحقیقی بکنین. از روان و صفات آدما گرفته تا علل بروز چنین حوادثی. یه کالبد شکافی منطقی بکنین.
آره برادر من ، خیلی موارد به بی حجابی مربوط نمیشه
انسان باصفات و ویژگیها و خواستهایی آفریده شده و علل بیرونی برا این خواستها وجود داره و حد اعتدال گفته شده اگه خارج بشه صفات به هم میریزه و از اعتدال خارج میشه.یه تحقیق کاملی بکن
من تحقیقامو قبلاً کردم و به نتیجه دلخواه هم رسیدم دیگه نیازی بهش نیست
بقیه تحقیاتم رو هم دارم کامل میکنم
بنده حرف شهدارو برا بحث با شما نیاوردم چون از نقل قول خارج کردم تا به عموم بگم.
این شما بودید که گفتید کجایید کجایید برادر شهید من ..........!!!!!!!!!!
نه، خدا اجتماع مسلمین رو مهمتر میدونه. درسته کار شما اول به خودت ضرر میزنه اما اجتماع هم تحت تاثیر اعمالمون قرار میگیره.«تعونوا علی البر و التقوی و لا تعاونوا علی الاثم و العدوان» در کارهای نیک باهم همکاری و تعاون داشته باشین و در کارهای گناه و تجاوز و ... همکاری نکنید. خدا به ما میگه در کار خوب باهم باشیم نه در کارهای زشت. حالا حجاب خوبه یا بی حجابی؟ کدوم زشته؟در کدوم باید همکاری کنیم و در کدوم نباید همکاری کنیم؟
حجاب خوبه ولی وقتی همه مواردش رعایت بشه
رعایت نشدن حتی یک دونش حجاب رو کامل نمیکنه
باید همکاری کنیم تا همه این موارد رعایت شه نه که اول بسم الله با زور به مردم حالی کنیم
ببینین شما واضعان قانون رو اصلا در نظر نگرفتین. قوانین ما اسلامی هستند.وظایف حکومت اسلامی چیه؟کدوم قانونمون خلاف اسلام است؟
خیلی از قوانینمون خلاف اسلامه ، در این مورد شما برو تحقیقتو بیشتر کن
نه فکر کنم قانون گذاشتن که زن اول باید راضی باشه. البته اگه اشتباه نکنم. بعد کسی نمیتونه تشخیص بده که کی رعایت میکنه. اینو قرآن برعهدۀ فرد گذاشته. اگه نظر بنده رو میپرسین 2تا زن گرفتن درست نیست مگر اینکه زن اول راضی باشه، یه دلیل فقط میارم چون خونواده از هم میپاشه که نشانۀ بارز بی عدالتی هست.
اصلاً چرا باید چنین قانونی بذارن که بخوان زن رو وارد مداخله کنن
ارزش زن خیلی بالاست ، با وضع این قانون ارزش زن رو پایین آوردن
هه ، زن اول باید راضی باشه ! حالا ما هم معنی حریم خصوصی رو فهمیدیم !
ببینم آیا خلافش هم وجود داره ؟! یعنی گفته نشده زن اجازه داره شوهر دوم نیز اختیار کند البته با اجازه شوهر اول ؟!
اصلاً چنین قانونی درسته ؟!
بله؟!! شما برین ریشه های انقلاب و جنگ رو مطالعه بکنین بعد بگین. شما ایرانی نیستین؟از تاریخ ایران خبر ندارین؟
دانستن تاریخ ایران از علاقه مندی های منه !
دیگه کم کم دارین زیاده روی میکنینا !
احترام به قوانین اجتماع در هر کشوری اجبار است. مگه کدوم قانون ما خلاف قرآن است؟حجاب مگه خلاف قرآن است؟
حجاب خلاف قرآن نیست !!!!! ولی آیا وسایلی برای تحقیق در موردش برامون گذاشتن ؟! آیا به ما اختیار تام در مورد پردازش به این موضوع دادن ؟! تبلیغات تا به چه حد بوده ؟!
اگه تلویزیون رو میگی که والا ما چیزی درش ندیدیم ! همه اومدن گفتن حجاب خوبه ولی نگفتن چرا و نگفتن از کجا تحقیق کنیم ، کتابا هم که کم هستند
میگیم حجاب خوبه ولی هیچ وقت نرفتیم جستجو کنیم که چه آثاری داره ؟! آیا سودی برای بدن انسان داره و 1000 تا آیا دیگه
وقتی امکاناتش کم باشه جامعه هیچ پیشرفتی نمیکنه
دختری رو میشناسم که چادر سرش کرده ولی موهاش بیرون بود ازش پرسیدم پس حرمت چادر چی میشه !!!!! میگه من چادر دوست ندارم ولی بابا میگه حتماً باید بپوشی ! اینم موضوع اجباری که میگی در میون نیست
موضوع بحث ما بیحجابی است. شما حرفاتون عوض میشه. از بیحجابی میگین یا باحجابی؟اول اینو مشخص کنین بعد.
موضوع بحث ما بی حجابیه ولی چی میشه که یه فرد بی حجاب میشه ؟!
این فرد که از همون اول بی حجاب نبوده که ؟!بوده ؟!
اونایی رو که گشت ارشاد میگیره جزو حجاب ها حساب نمیشن.اصلا اینا مستقیما خلاف قرآن رو پیاده میکنن برا همین میگیرن.حجاب یعنی پوشانده شدن زیبایی و عوامل تحریک آور.
الته بنده باز نمیدونم شما از کدام قشر میگین
متأصفانه باید خدمتتون عرض کنم که گشت ارشاد فقط چادری ها رو نمیگیره ولی حتی اونایی که حداقل حجاب رو رعایت کردن هم میگیره !!!!!!!!!! از منی که روزی 1000 بار از جلوشون رد میشم بپرس
میشه بگین حجاب کامل چه ربطی به چشم آقا داره؟ نگاه برا خودش فلسفۀ دیگه ای داره.
چشم پاک هم جزئی از حجابه برادر من همینطور باطن پاک ! همه اینا به حجاب مربوط میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)