دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 181

موضوع: رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31284
    Array

پیش فرض پاسخ : رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
    نقل قول نوشته اصلی توسط F a t i m a نمایش پست ها
    کسی که واقعاً معنای حجاب رو درک کرده باشه با دیدن یه بی حجاب تو جامعه خودشو نمیبازه بلکه سعی میکنه اون بی حجاب رو به راه راست ببره . پس اگه کسی خودشو باخت پس بدون یه جای کار میلنگه
    یه بی حجاب نه یه خیابون بی حجاب البته باحجاب هم حیلی داریم. بعد آثار بی حجاب در اجتماع فقط الگو گرفتن نیس. بجز کتابها تو همین نت میتونی آثار بی حجابی رو جستجو کنین. بعد کسی نمیگه یه بزرگتر میبینه و حجابشو عوض میکنه بلکه کوچیکا الگو میگیرن..این تازه یکی از هزاران آثار بدش هست. خانم somayefarid هم گفتن که دوستی دارن که خانوادش مذهبی هست و ایشون حجاب درستی ندارن و میگن من تو تهرون بزرگ شده ام و... یعنی الگو برداری.و خانواده ای چیزی رو اجبار نمیکنن.
    لنگش هم همینجاست که بعضی از مسئولین قدیمی برا رای جمع کردن قانون شکنی کردن و قانون رو نشونه رفتن و اجتماع ما هم بدون دلیل و تحقیق پذیرفت.

خودت بگو اگه کسی به ناموس تو نزدیک بشه کاری نمیکنی
    اونی که با نوامیس مردم بازی نکرده و نوامیسش همه حجاب خودشونو رعایت کردند غیرت علوی داره. بعضیارو نبین که فقط ادای غیرت بودن رو در میارن در حالی که میبینی زنانشون یا دخترانشون رو آرایش میکنن تا همه تو خیابون نگاهشون کنن و وقتی یکی چیزی میگه الکی غیرتی میشه. غیرت چنین فردی کشک است.عقل اینو میگه. خودش خانمش رو چرا برا دیگران آرایش میکنه؟ این فرذی غیرت داره؟ بنده چشاش رو درمیارم چون نه به نوامیس مردم کاری داشته ام و نه ناموسم خودشو به نمایش گذاشته البته خدا میدونه که خودشون حجاب رو انتخاب کرده اند.پس غیرت دارم و غیرتم از نوع کشک نیست.

دِ نگو کاری نمیکنی
    بنده چنین حرفی نزده ام.چون ذره ای از غیرتم کم نشده. هم ناموسم با انتخاب خودش حجاب رو رعایت کرده و هم با نظر خدا با اینکه مجردی بزرگ شده ام چشمامو به ناموس مردم ندوخته ام.

خودت بگو اگه کسی به ناموس تو نزدیک بشه کاری نمیکنی ، دِ نگو کاری نمیکنی ! الان کاری که گشت ارشاد میکه همینه ، جلو زن و شوهرا رو میگیره خانمش رو به زور سوار ماشین میکنه ، جلو پدر و دختر رو میگیره و .. ! خونت به جوش نمیاد
    کار گشت ارشاد رو به غیرت ربط میدین؟ چرا؟ همین شوهر و پدر چرا دختراشو برا یه شهر آرایش میکنه اون وقت به یه مامور غیرتی میشن و خونشون به جوش میاد؟این تناقض نیست؟
    البته همۀ مامورها رو تایید نمیکنیم اما نهاد گشت ارشاد وظایفی دارند که طبق قانون باید اجرا کنند. هر کسی قانون بشکنه سنگ رو سنگ بند نمیشه.قانون شکن خودشو در معرض تیغ قرار میده. گشت ارشاد همه رو نمیگیره اونایی که وضعشون افتضاحه رو میگیره.باز عملکرد ماموران همشون شاید درست نباشه اما نهاد گشت ارشاد برا اجرای قوانین حجاب است.

دِ نگو نمیاد
    شما خودتون میپرسین و خودتون جواب میدین. شاید ما هم حرفای دیگه داشته باشیم

حرف ، حرف زور نیست ، حرف حرف منطقه ! اگه هرچیزی با منطق پیش بره بهتر نتیجه میگیره
    کدوم حرف زور؟ وقتی قانون شکنی میکنن منطقی قانون رو میشکنن؟ برا اجرای قانون اینا تازه قاطعیت رو میخوان پیاده بکنن. تازه اونم برا کسانی که وضعشون واقعا افتضاحه.

پس باید با همه منطقی حرف بزنن. به دزدان و ارازل و اوباش و... هم کاری نداشته باشن؟ اول به همه میگین وظیفتون احترام به قوانین است بعد هزاران بار توصیه کرده اند و ... الان دیگه میبینن بابا دیگه به آخرین مرحله باید پرداخت اونم جلوگیری از بی بند وباری.
    آدم باید برا کاراش منطق داشته باشه بعد از دیگران انتظار.

وقتی من وقتی روز به شب میرسه جرأت بیرون رفتن از خونه رو ندارم به حجاب مربوط میشه ) دِ نگو مربوط میشه !
    واقعا فکر میکنین به بی حجابی مربوط نیس؟ پس یه تحقیقی بکنین. از روان و صفات آدما گرفته تا علل بروز چنین حوادثی. یه کالبد شکافی منطقی بکنین.

انسان باصفات و ویژگیها و خواستهایی آفریده شده و علل بیرونی برا این خواستها وجود داره و حد اعتدال گفته شده اگه خارج بشه صفات به هم میریزه و از اعتدال خارج میشه.یه تحقیق کاملی بکن

تا ابد خونش در رگ های ما جاریه و ... والا همون بی حجاباش هم اینو قبول دارن
    خب به عمل کار برآید به سخن رانی نیست.دونستن کافی نیس

شما فقط دارین با وسط آوردن اسم شهدا ،میخوای بگی حجاب به خاطر حرمت شهدا خوبه در صورتیکه برادر من حجاب برای خود منه .
    نه بنده چنین حرفی نزده ام که بگم فقط برا حرمت شهداست بذارین از اول قصدم رو بگم بعد خودتون قضاوت کنین.
    بنده حرف شهدارو برا بحث با شما نیاوردم چون از نقل قول خارج کردم تا به عموم بگم. حرف شهدارو به خاطر رعایت کردن قوانین و احترام گذاشتن به معیارها آوردم تا بگم به قوانین کشورمان احترام بگذاریم چون اولا98درصد رای آورده و دوما این همه شهید داده ایم. شهیدرو برا معیارها گفته ام. بله حجاب اول برا خودتون بعد برا خانوادتون بعد برا اجتماعتون بعد برا احترام به قوانین خوبه اما با رعایت نکردن حجاب زحمات شهیدان و خونشون رو نادیده میگیریم. بنده نگفته ام حجابت رو بخاطر شهدا رعایت کنیم بلکه گفتم اگه رعایت نکنیم حتی به خون شهدا ظلم کرده ایم. اصلا در بحث با شما هدف بنده حرف زدن از شهدا نبود بلکه خودتون وارد کردین. میتونین برگردین ببینین. بنده حرف شهدا رو از نقل قولتون خارج کرده بودم و یه اصلی رو به عموم یادآور شدم.حتی بنده نمیخواستم از قرآن بگم شما اشاره به سوره ها کردین و بنده خوشحال شدم و در جوابتون به سوره ها اشاره کردم.

خدا میگه هر کاری که میکنی اول برای خودت انجام بده بعد برای من
    نه، خدا اجتماع مسلمین رو مهمتر میدونه. درسته کار شما اول به خودت ضرر میزنه اما اجتماع هم تحت تاثیر اعمالمون قرار میگیره.«تعونوا علی البر و التقوی و لا تعاونوا علی الاثم و العدوان» در کارهای نیک باهم همکاری و تعاون داشته باشین و در کارهای گناه و تجاوز و ... همکاری نکنید. خدا به ما میگه در کار خوب باهم باشیم نه در کارهای زشت. حالا حجاب خوبه یا بی حجابی؟ کدوم زشته؟در کدوم باید همکاری کنیم و در کدوم نباید همکاری کنیم؟

اگه منطورت از قانون قرآنه و حرف خدا حرفت رو قبول دارم
    ولی اگه منظورت از قانون ، همین قانوناییه که بعضی ها در اجتماع ریختن من حرفتونو قبول ندارم
    این میشه مثال بارز همون ناصرالدین شاه در مورد کشف حجاب ! یه قانون بود برای خودش دیگه ! نه ! پس چرا قبولش نکردیم چون به نظرمون اشتباه بود
    الان تو جامعه ما خیلی از قانونا اشتباهه
    ببینین شما واضعان قانون رو اصلا در نظر نگرفتین. قوانین ما اسلامی هستند.وظایف حکومت اسلامی چیه؟کدوم قانونمون خلاف اسلام است؟

به آقاهه میگی چرا 2 تا زن گرفتی میگه به تصویب رسیده تا 4 تا زن مشکل نداره
    نه فکر کنم قانون گذاشتن که زن اول باید راضی باشه. البته اگه اشتباه نکنم. بعد کسی نمیتونه تشخیص بده که کی رعایت میکنه. اینو قرآن برعهدۀ فرد گذاشته. اگه نظر بنده رو میپرسین 2تا زن گرفتن درست نیست مگر اینکه زن اول راضی باشه، یه دلیل فقط میارم چون خونواده از هم میپاشه که نشانۀ بارز بی عدالتی هست.

درسته شاید دوستان باعث بشن ولی شنیدی میگن عقل هم خوب چیزیه !!!!! شما که بدون فکر کردن و نسنجیده شدن عاقبتش میری به همون طرف چه معنی میده ؟!این یعنی یه چیزی در بنیاد خانوادت میلنگه برادر من .
    گفتم که درمورد مدرسه زیاد حرف نمیزنم . خوب نیست . یه چیزی بگم مدرسه نه. عملکرد مدیران و معلمان و دانش آموزان که یقینن در مدرسه هستند.شاید شما رد بکنین اما حقیقت محض است.بنده یه پست مدرسه خلاف به خطورم نخورده زیاد دیدم. بیخیال مدرسه. شما طوری حرف میزنین که انگار از دانشجو و تحصیل کرده ای که سنش بالاست میگین. از ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان حرف میزدیم. دوس ندارم عمقی به این مطلب بپردازم.جز ناراحتی چیزی نداره. خاطرات تلخ و نگفتنی زیاد هست. به بی حجابی برسیم.

الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
    آمین

2. 4 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)