بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خب اینو ما هم قبول داریم ما که خلاف اینو نگفتیم اما اونجایی که حرف از عوامل شهوت میشه رو باید از آقا پرسید که چه چیزی باعث تحریکت میشه
چرا هست. چون شما از وسط ماجرا به قضیه نگاه کردین میگین نیست. اونی که شهوتش شعله ور شد به بی حجاب و باحجاب کاری نداره و ما هم همین رو میگیم که بخاطر شعله ور شدن شهوت باحجاب هم امنیت نخواهد داشت. خب شهوت از کجا شعله ور میشه؟ تو وجود همه هست{« إنّ النفس لامارة بالسوء إلّا ما رحم ربّی» حضرت یوسف (ع) فرمود که من نفسم رو تبرئه نمیکنم و بری نمیدونم نفس به شدت به بدی امر می کند مگر اینکه خدا رحم کند} پس در همه حتی پیامبران هست اما یه جرقه ای میخواد تا شعله ور بشه و اون جرقه رو بی حجابی میزنه. اگه از ابتدای ماجرا نگاه کنین میبینین که بی حجابی یکی از عوامل اصلی شهوترانی هست.در جامعه تنها چیزی که میتونه عامل شعله ور شدن باشه همون بی حجابی است. جاهای خلوت رو کاری نداریم.
نه خودمون نیستیم و قرآن اشاره کرده. ببینین معنی «جلباب »که قرآن گفته چی هست؟ در تعریفش میگن که یه پوشش سراسری ملحفه مانندی است که شبیه چادر است یعنی از روسری بلند تر و از رداء کوچکتر است و شبیه چادر امروزی است. البته تعابیر گوناگونی ازش وجود داره اما با یه کم فکر و تعمق همه به این نکته میرسن که چادر یکی از مصادیق بارز جلباب است و هیچ وسیله ای مثه چادر نمیتونه جلباب رو تعریف کنه. با پوشیدن چادر خانم میتونه یقین پیدا کنه که حجاب برتر رو رعایت کرده و چیزی کم نذاشته و باز این اجبار نیست. و کسی هم نمیگه قرآن مستقیم به چادر اشاره کرده بلکه حرف از جلباب زده که با تفکر در مسأله می توان یقین پیدا کرد که چادر از بارزترین مصادیق جلباب است.
چرا، جلباب رو گفته، با یه کم فکر کردن روش میشه فهمید چیه.جلباب معنیش هر چی باشه یه پوشش و لباس گشاد است شبیه ملحفه. بهتر از چادر برا این تعریف و تشبیه وسیله ای سراغ دارین؟
بی حجابی که حرمت رو نگه میداره رو طبق تعریف شما بهش اشاره کردم و إلا بی حجاب حرمت جامعه رو نگه نمیداره و به نظرم اصلا به همسرش ارزش قائل نمیشه.
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
نه بنده به فرد خاصی نگفتم به عموم گفتم چون نقل قول نبوده. باز هم شما جزوی از عموم هستین و شمارو هم شامل میشه. شاید دختر رزمنده باشین اما قرار نیس بهتون گفته نشه. ما مدیون پدرتون هستیم نه شما و ایشون رو سر ما جا داره . پس به شما هم میگیم که باید ارزشها حفظ بشه چون بخاطرش جنگیدیم و خون دادیم
چرا مربوط نیس؟ بی حجابی اگه به جنگ مربوط نیست چرا شهدا در اون موقع حساس به حجاب اشاره می کردند؟ تو وسط جنگ به چی اشاره می کنن؟ به چیزی غیر از مسائل مربوطه؟البته اون قسمت رو آوردیم برا بی حجابها که آزادی رو سلب کردن.شهدا گفتن خون مارو پایمال نکنین و إلا لزومی نداشت تو بهبوهۀ جنگ به حجاب اشاره کنن. وسط جنگ از توپ و تانک و حمله و دفاع حرف میزنن پس حجاب از همۀ اینا مهم بوده که توضیۀ اکید کرده اند.و این مشخصه و بر هیچ کسی پوشیده نیس. شهید چرا باید قبل از شهید شدنش به حجاب اشاره کنه؟
ما که از اجتماع میگیم و اونقد شهید دادیم که به هر خانواده یا طایفه ای یکی میرسه. قرآن حجاب گفته عمل میشه؟
قرآن چی گفته بفرمایین تا همه استفاده کنیم.
مشکل ما خواندن یا نخواندن قرآن نیس بلکه عمل نکردن به قرآن است و بدتر از آن توجیه کارهایمان که برخلاف دستور صریح قرآن است. ابن ملجم هم قرآن می خوند در واقع قرآن از دستشون نمی افتاد.همه دچار این مرض هستیم یا نمی خوانیم یا عمل نمیکنیم. دایرۀ عمل خیلی کوچیک است.
من میگم وضعیت مدارس اسف بار است. تازه به فکر بعضی کارا افتادن. از کیف مدرسه باید کتاب و دفتر و... بیرون بیاد اما ازش وسایل آرایش و... در میاد. دانش آموز حرف از ... میزنه اونم تو کلاس. دانش آموزدختر بخاطر دوست پسر خودشو از پنجره مدرسه پرت میکنه بیرون.تو مدارس مدیر نمیتونه مدیریت کنه وظیفه اش رو بلد نیست معلم میاد میگه من با دانش آموز حرف میزنم برمیگرده به دانش آموزی که نمی دونه دوست پسر چیه میگه با دوست پسرت اومدی مدرسه؟ اسمش چیه؟ و... این وضعیت مدارس است. کجاست حرف از حجاب و ایمان؟ اینا تو مدارس راهنمایی اتفاق میفته وای به حال مدارس دبیرستان. وقتی هم به آموزش و پرورش میری میگی اوضاع مدارس اینه میگن ببینین اینجوری بوده و اون جوری بوده و توجیه... من با دانش آموزان دختر ارتباط زیادی دارم از اوضاع خبر دارم. از اعتراضات دانش آموزان و... . دانش آموز دختری میگه اگه پسر از دست و چشای دختر ببوسه از شهوت نیس.جو کلاسشون اینه.خدا که خودش عالم هست و میدونه که از خودمون چیزی نمیگیم همش بوده
بله نگران نیستیم چون دانش آموزی که خدا میدونه نماز شب می خوند تحویل مدرسه داده شده اما آرایشگر بیرون اومده، ما اینا رو به چشممون دیدیم و این که خانوادۀ دانش آموز باعصبانیت تو مدرسه با مدیر و... درگیر شده بودند اونم مدیری که به عنوان مدیر نمونه انتخاب شده بود. نگران که نباید بود. همه چی آرومه. اونایی که به فکر پاک زندگی کردن هستند دغدغشون بیشتر از بقیه اس. چون جامعه و وضعش نمیذاره تا با معیارهاشون زندگی کنن.
جنگ رو بنده وارد نکردم چون خودش بوده و نیازی به وارد کردن نیس. بنده اشاره کردم چون بخاطر معیارها ما جنگیدیم و معیار و ارزش ما بی حجابی نبوده. ما انقلاب کردیم بخاطر کشف حجاب. چرا انقلاب شد؟ عوامل نارضایتی دخیل هستند در هر انقلابی. چه عاملی باعث به اوج رسیدن نارضایتی در ایران شد؟ کشف حجاب یکی از عوامل اصلی است. پس حجاب ریشه در انقلاب داره و بخاطر حجاب و... انقلاب کردیم که حجاب جزوی از معیارهاست.بخاطر همین هاست که شهدا اشاره به حجاب داشته اند. بخواهیم نخواهیم حجاب به انقلاب و جنگ مربوط است و بی حجاب حرمت خون جوانان رو نگه نداشته و به مادران داغدار بی احترامی کرده. خودتون آیا به این نکته واقف نیستین؟
بدبختی ما این است که باید برا احکام خدا دلیل بیاوریم اما برا خلاف این احکام دنبال دلیل نیستیم.با اینکه میدونیم واضع این احکام خالق ماست و به صلاح ما هر حکمی رو گذاشته و باز میدانیم که خلاف این احکام از شیطان نشئت میگیره و یقین داریم که این راه به بدی و بدبختی میرسه اما باز دنبال توجیه هستیم. این همه از حجاب میپرسن چرا یکی نمیگه چرا باید بی حجاب باشم؟ چه نفعی داره؟
بی حجابی که در آینده مادر میشه چجور فرزندی رو میخواد تربیت کنه؟ میخواد به فرزندش چی یاد بده؟ به هیچ عنوان نمیتونه بگه به قوانین احترام بذار چون خودش نذاشته. به هیچ عنوان نمیتونه بگه با معیارهای جامعه زندگی کن چون خودش زندگی نکرده. نمیتونه بگه تو انسانی عروسک نیستی چون خودش عروسک وار زندگی کرده. بی حجاب چه چیزی برا نسل آینده داره؟به فرزندش چی میخواد بگه؟میتونه بگه بازیچۀ مردم نشو؟ نمیتونه.اگه بگه در عمل چیزی نخواهد دید.
یه دختری اصرار میکرد که با پسری رابطه داشته باشه پسره به اون گف اگه در آینده فرزندی داشته باشی اونوقت میتونی بهش بگی با جنس مخالف رابطه ی خلافی نداشته باش به ضررت است؟ اگه دخترت ازت بپرسه داشتی یا نه چی جوابش رو میدی؟ پس نکن
برا نسل آینده الگو باشیم
ویرایش توسط عبدالله91 : 18th April 2013 در ساعت 08:51 AM
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
سلام دوست عزیز
از جنبه ای که این مسئله رو بیان کردید اگر نگاه کنیم در نگاه اول ممکنه حق با شما باشه.
همون طوری که همه می دونند خدا همه ی ماها رو آفریده پس خودش بهتر از هر کسی می دونه سیستم بدنی ما چطور کار می کنه.
همون طوری که شما وقتی یه ربات رو اختراع می کنین بهتر از هر کسی میدونین چطور کار می کنه ...!
اینکه بدن زن برای مرد جذاب هست چیزی نیست که تو همین چند سال اخیر اتفاق افتاده باشه بلکه از اول خلقت انسان همین بوده و هست و خواهد بود ...
اینکه بگیم مردا چشماشون رو ببندن و زن ها هر جور دوست دارن بگردن به نظرتون منطقیه ؟
یا اینکه بگیم زن ها هر جور دوست دارن بگردن به نظر شما احترام به شخصیت زن شده ؟ چون وقتی به زنان به دید آلوده نگاه بشه و از اونها صرفا استفاده ی ابزاری بشه درسته..؟ یا اینکه با داشتن حجاب به شخصیت و منزلت زن احترام گذاشته بشه که به راحتی بتونه در جامعه ظاهر بشه.
همین الان متدی که عرض میکنین در خارج از ایران هست.
یکی از دوستان بنده جدیدا رفته بود خارج از کشور هر زن ارزشش 150$ هست.
به نظر بنده ارزشی که مردان ایرانی برای خانم هاشون قائل می شن رو نمی تونین هیچ جای دنیا نمونه اش رو پیدا کنین.
اصل توصیه به حجاب هم همان اصل ارزش گذاری به مقام زن هست تا بهش به دید ابزاری برای رفع نیازهای یک مرد نگاه نشه...
و گر نه مطمئن باشید از بی حجابی زنان فقط و فقط مردان لذت خواهند برد پس توصیه به حجاب رو محدودیت ندونین بلکه ارزش گذاری برای مقام زن در جامعه هست.
همچنین امام صادق (ع) فرموده: نسبت به زنان مردم عفّت داشته باشید تا زنانتان عفیف بمانند .
دوست عزیز اتفاقا حجاب برای از بین بردن این محدودیت های زن در جامعه قرار داده شده.
ما هم به این موضوع ایرادی می گیریم که چرا زن نباید در جامعه حضور فعال داشته باشه ؟
مگه زن صرفا جهت استفاده از مسائل غریضیه ؟
اتفاقا جهت حضور فعال تر زن در جامعه است که همه تاکید دارند که زن باید حجاب داشته باشد تا بدون حاشیه ای بتواند در همه ی رشته های تحصیلی ، شغلی ، ورزشی و ... فعالیت داشته باشد.
این حرف شما مثل این می مونه که یه تیکه گوشت رو بندازین جلوی گربه و بگین نباید بهش دست بزنی.!
مطمئنا گربه از روی مقتضیات غریضی ای که خدا در وجودش نهاده به این گوشت حمله ور میشه مگر اینکه یه نیروی بازدارنده ی غریضی دیگه اونو از خوردن گوشت بازداره که این نیرو می تونه ترس از وجود شما و مراقبت شما از گوشت باشه.
مسئله خیلی ساده است ، جذب شدن مرد به زن و بر عکس در وجود هر دو نهاده شده ولی بصورت دو نوع متفاوت.
همون جوری که همه ی کارشناسان معتقدند زن از طریق گوش عاشق میشه و مرد از طریق چشم برای همین گفته شده که زنان خودشون رو بپوشونند و مردان نیز حجابشون رو در پوشش رعایت کنند.
همون طوری که معتقدیم زن باید در جامعه سالم بمونه دلیل بر این نیست مردان رو ول کرده باشیم.
مردان هم حجاب دارند...
متاسفانه مردانی که بصورت زنان در جامعه آرایش کرده و زیر ابرو بر می دارند از جلوه های آشکار بد حجابی مردان در جامعه هستند.
در هر صورت میشه بدون اینکه معصوم هم بود گناه نکرد به شرطی که موقعیت گناه از جامعه حذف بشه و یا حداقل کم بشه.
موفق باشید
چادری بی ایمان خیلی بهتر از بی حجاب با ایمانه.
چون بی حجابی موقعیت بی ایمانی فرد رو محیا می کنه و مطمئنا اون فرد دیر یا زود ایمانی که داره رو از دست میده.
ولی حجاب موقعیت با ایمانی فرد رو محیا می کنه و مطمئنا اون فرد دیر یا زود ایمانی که نداره رو بدست میاره.
همچنین بی حجابی افراد دیگه رو هم منحرف می کنه ولی اگر کسی با حجاب ولی بی ایمان باشه تنها به خودش ضرر زده نه به بقیه و موقعیت انحراف بقیه رو هم فراهم نمی کنه ...
در روایات بارها تاکید شده که نذارید قبح گناه ریخته بشه و گناه کردن در خفا یک گناه محسوب میشه و افشا کردن گناه چندیدن گناه.
یعنی اگر در خفا کسی گناه کنه به خودش جفا کرده ولی در آشکارا ممکنه موقعیت گناه خیلی ها رو فراهم کنه...
متاسفانه این بحث جدیدا خیلی در بین جوان ها شکل گرفته که ما بی حجابیم ولی با ایمان ... خب شما از کجا می دونین با ایمان هستین ؟
صرف نماز و روزه گرفتن یا معیار دیگه ای دارین ؟
اگر صرفا برای نمازیه که می خونین خب برای کیه ؟ برای بنده یا خدا ؟
اگر برای خداست برین از کتاب خدا کمک بخواین تا راه درست رو به شما نشان بده و تو همون کتاب هر چی بود به همان عمل کنین.
ولی اگر برای خدا نیست پس از مصداق با ایمانی حساب نمیشه...
موفق باشید
استعدادهای برتر
به نظر من بد حجاب با ایمان وجود نداره
ایمان یه قسمتیش حجابه
من فکر میکنم دید شما با دید من نسبت به حجاب و دین و ایمان متفاوته
من میگم کسی که حجاب نداره دین رو رعایت نمیکنه
شما میگی بی حجابی که ایمان داره!!!
حق رو کی مشخص کرده؟ خدا
کسی که بد حجاب حق رو رعایت نمیکنه
حق کی داره ضایع میشه
خدا
پس حق خدا رو رعایت کنید - حق مردم بماند
باز خدا میبخشه- مردم نمیبخشند
البته من کوچیکتر از اونیم که نصیحت کنم ولی چون اینجا بالاخره یه سایته و من فعلا فقط اکانتم هستم دارم اینارو میگم
وگرنه من خودم خیلی گناهکار تر از این حرفام![]()
کاربر اخراج شده
به نظ من اگه ظاهر درست باشه خود به خود باطن به سمت خوبی میزه ولی اگر ظاهر خراب باشه ذات پاک به سمت بدی میره
کاربر حرفه ای
خدا نگفته برای من دلیل بیار گفته گفته های من رو با تحقیق و بررسی بپذیر
منظورتون از بی حجابی که حرمت جامعه رو نگه نمیداره چیه ؟! هرجایی هر مکانی حرمت و احترام خودش رو داره و حجاب مخصوص به خودش رو میطلبه و تشبیهتون اصلاً درست نیست
این نسل آینده رو ما میسازیم پس بذار اول ببینیم خودمون چیکاره ایم
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)