دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 181

موضوع: رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر حرفه ای
    رشته تحصیلی
    آب و خاک
    ارسال تشکر
    36,121
    دریافت تشکر: 19,588
    قدرت امتیاز دهی
    34269
    Array
    *FATIMA*'s: جدید75

پیش فرض پاسخ : رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله91 نمایش پست ها
    بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

نه خودمون نیستیم و قرآن اشاره کرده. ببینین معنی «جلباب »که قرآن گفته چی هست؟ در تعریفش میگن که یه پوشش سراسری ملحفه مانندی است که شبیه چادر است یعنی از روسری بلند تر و از رداء کوچکتر است و شبیه چادر امروزی است. البته تعابیر گوناگونی ازش وجود داره اما با یه کم فکر و تعمق همه به این نکته میرسن که چادر یکی از مصادیق بارز جلباب است و هیچ وسیله ای مثه چادر نمیتونه جلباب رو تعریف کنه. با پوشیدن چادر خانم میتونه یقین پیدا کنه که حجاب برتر رو رعایت کرده و چیزی کم نذاشته و باز این اجبار نیست. و کسی هم نمیگه قرآن مستقیم به چادر اشاره کرده بلکه حرف از جلباب زده که با تفکر در مسأله می توان یقین پیدا کرد که چادر از بارزترین مصادیق جلباب است.

چرا، جلباب رو گفته، با یه کم فکر کردن روش میشه فهمید چیه.جلباب معنیش هر چی باشه یه پوشش و لباس گشاد است شبیه ملحفه. بهتر از چادر برا این تعریف و تشبیه وسیله ای سراغ دارین؟
    جلباب یعنی یه پوششی که از بالا تا پایین رو بپوشونه
    این رو با مانتو و روسری داریم میپوشانیم گشاد هم هست
    پس میشه بدون چادر هم حجاب داشت

بی حجابی که حرمت رو نگه میداره رو طبق تعریف شما بهش اشاره کردم و إلا بی حجاب حرمت جامعه رو نگه نمیداره و به نظرم اصلا به همسرش ارزش قائل نمیشه.

منظورتون از بی حجابی که حرمت جامعه رو نگه نمیداره چیه ؟! هرجایی هر مکانی حرمت و احترام خودش رو داره و حجاب مخصوص به خودش رو میطلبه و تشبیهتون اصلاً درست نیست

نه بنده به فرد خاصی نگفتم به عموم گفتم چون نقل قول نبوده. باز هم شما جزوی از عموم هستین و شمارو هم شامل میشه. شاید دختر رزمنده باشین اما قرار نیس بهتون گفته نشه. ما مدیون پدرتون هستیم نه شما و ایشون رو سر ما جا داره . پس به شما هم میگیم که باید ارزشها حفظ بشه چون بخاطرش جنگیدیم و خون دادیم
    نه من منظورم این نبود . شما گفتین کجاست کجاست کجاست ، من گفتم من همه چی رو درباره جنگ میدونم و اینکه چرا جنگ شروع شد و ...
    منم نگفتم بهم نگین . حتی با پدر خودم هم به گفتگو نشستیم و براساس قرآن و کتابایی که خوندم این حجاب رو انتخاب کردم ولی هیچ وقت من رو وادار به این کار نکردن بلکه خواستن دراین باره جستجو کنم و بعد با نظر خودم پوششم رو انتخاب کنم
    خود قرآن هم میگه اول تحقیق کن بعد اگه به من رسیدی اونوقت عمل کن و کار بی جستجو رو هرگز نمیپسنده پس کلمه اینکه چون قرآن گفته باید عمل اصلاً درست نیست .
    چرا مربوط نیس؟ بی حجابی اگه به جنگ مربوط نیست چرا شهدا در اون موقع حساس به حجاب اشاره می کردند؟ تو وسط جنگ به چی اشاره می کنن؟ به چیزی غیر از مسائل مربوطه؟البته اون قسمت رو آوردیم برا بی حجابها که آزادی رو سلب کردن.شهدا گفتن خون مارو پایمال نکنین و إلا لزومی نداشت تو بهبوهۀ جنگ به حجاب اشاره کنن. وسط جنگ از توپ و تانک و حمله و دفاع حرف میزنن پس حجاب از همۀ اینا مهم بوده که توضیۀ اکید کرده اند.و این مشخصه و بر هیچ کسی پوشیده نیس. شهید چرا باید قبل از شهید شدنش به حجاب اشاره کنه؟
    جنگ یه حرفه ، بعد از جنگ هم یه حرف دیگه ! آقا داره میگه من دارم برای شما جونم رو هدر میدم پس شما هم ارزشی برای من قائل شو
    چون همیشه برای لکه دار کردن به ناموس مردم حمله ور میشدن گفتن بابا هرچه قدر توان داری از خودت دفاع کن ، نذار ارزشی که من برای شما گذاشتم پایمال شه ، نذار بهت نزدیک شه ، سعی کن هرجور شده خودت رو حفظ کنی برای همین گفته چادر تو از خون من رنگینتر است چون من جنگم رو کردم و شهید شدم این شمایی که موندی و بیشتر از من زجر خواهی کشید پس مراقب خودت باش چون اون ستونی که باید مراقبت میبود رفته
    برای همین خودشونو تو دریاها و یا رودخانه ها مینداختن تا خودشون رو نجات بدن و خودشون رو لکه دار نکنن ! همین الان هم هرکسی باشه همین کارو میکنه

اگه بخوایم درباره جنگ و آثار و پیامداش درباره زنان بگیم که خیلی حرفا داره برای خودش !!!!!!!

ما که از اجتماع میگیم و اونقد شهید دادیم که به هر خانواده یا طایفه ای یکی میرسه. قرآن حجاب گفته عمل میشه؟

قرآن چی گفته بفرمایین تا همه استفاده کنیم.
    مشکل ما خواندن یا نخواندن قرآن نیس بلکه عمل نکردن به قرآن است و بدتر از آن توجیه کارهایمان که برخلاف دستور صریح قرآن است. ابن ملجم هم قرآن می خوند در واقع قرآن از دستشون نمی افتاد.همه دچار این مرض هستیم یا نمی خوانیم یا عمل نمیکنیم. دایرۀ عمل خیلی کوچیک است.
    قرآن تو سوره نور گفته چشمها رو محفوظ نگه دارید ولی قبل از اینکه به زنها اشاره کنه به مردها اشاره کرده
    پس قبل از اینکه به موضوع حجاب زن ها اشاره کنه به چشم اشاره کرده ، پس اول باید بتونی این رو محفوظ کنی
    اره خب خیلی کارهامون خلاف قرآنه : قرآن میگه باید قصاص کرد ولی ... میگه دست دزد رو باید قطع کرد ولی... و ... حالا اینجا فقط موضوع حجابه

من میگم وضعیت مدارس اسف بار است. تازه به فکر بعضی کارا افتادن. از کیف مدرسه باید کتاب و دفتر و... بیرون بیاد اما ازش وسایل آرایش و... در میاد. دانش آموز حرف از ... میزنه اونم تو کلاس. دانش آموزدختر بخاطر دوست پسر خودشو از پنجره مدرسه پرت میکنه بیرون.تو مدارس مدیر نمیتونه مدیریت کنه وظیفه اش رو بلد نیست معلم میاد میگه من با دانش آموز حرف میزنم برمیگرده به دانش آموزی که نمی دونه دوست پسر چیه میگه با دوست پسرت اومدی مدرسه؟ اسمش چیه؟ و... این وضعیت مدارس است. کجاست حرف از حجاب و ایمان؟ اینا تو مدارس راهنمایی اتفاق میفته وای به حال مدارس دبیرستان. وقتی هم به آموزش و پرورش میری میگی اوضاع مدارس اینه میگن ببینین اینجوری بوده و اون جوری بوده و توجیه... من با دانش آموزان دختر ارتباط زیادی دارم از اوضاع خبر دارم. از اعتراضات دانش آموزان و... . دانش آموز دختری میگه اگه پسر از دست و چشای دختر ببوسه از شهوت نیس.جو کلاسشون اینه.خدا که خودش عالم هست و میدونه که از خودمون چیزی نمیگیم همش بوده
    ببخشیدا این که از کیف دختر لوازم آرایش میاد بیرون چه ربطی به مدارس داره ؟! این خانوادشه که مراقب رفتار دخترش نیست والا مدرسه گفته با خودت لوازم آرایش بیار ؟!
    منم میبینم ! بله یه دختر بچه پنجم دبستانی برای خودش دوست پسر داره . هه ....
    میپرسی چرا میگه چون مامانم با دوستاش در این باره حرف میزدن منم گفتم خوبه دوست پسر پیدا کردم
    میپرسی چرا میگه مگه شما فیلم نمیبینی ؟! مگه شما و ....
    درسته جامعه تأثیر گذار هست ولی بیشتر از همه بنیاد خانواده هست
    وقتی شما میبینی بچت داره یه کاری رو اشتباه انجام میده باید منطق و گوشزد و یا تنبیه و یا آثار بعدش رو انجام بدی نه اینکه نیشخند بزنی رد شی اینم خیلی دیده شده
    این مائیم که داریم جامعه رو میسازیم وقتی معلمی میاد چنین حرفی رو میزنه یعنی اوضاع خونواده خودش هم همینجوریه

بله نگران نیستیم چون دانش آموزی که خدا میدونه نماز شب می خوند تحویل مدرسه داده شده اما آرایشگر بیرون اومده، ما اینا رو به چشممون دیدیم و این که خانوادۀ دانش آموز باعصبانیت تو مدرسه با مدیر و... درگیر شده بودند اونم مدیری که به عنوان مدیر نمونه انتخاب شده بود. نگران که نباید بود. همه چی آرومه. اونایی که به فکر پاک زندگی کردن هستند دغدغشون بیشتر از بقیه اس. چون جامعه و وضعش نمیذاره تا با معیارهاشون زندگی کنن.
    منم نگفتم چشام رو به حقایق بستم و نمیبینم چه بسا بعضی از دوستای منم همینجورین
    اگه اینجوریه پس منم باید مثل اونها میشدم دیگه پس چرا نشدم ؟!
    چون خونوادم بهم یاد دادن اول تحقیق بعد ادامه ...

جنگ رو بنده وارد نکردم چون خودش بوده و نیازی به وارد کردن نیس. بنده اشاره کردم چون بخاطر معیارها ما جنگیدیم و معیار و ارزش ما بی حجابی نبوده. ما انقلاب کردیم بخاطر کشف حجاب. چرا انقلاب شد؟ عوامل نارضایتی دخیل هستند در هر انقلابی. چه عاملی باعث به اوج رسیدن نارضایتی در ایران شد؟ کشف حجاب یکی از عوامل اصلی است. پس حجاب ریشه در انقلاب داره و بخاطر حجاب و... انقلاب کردیم که حجاب جزوی از معیارهاست.بخاطر همین هاست که شهدا اشاره به حجاب داشته اند. بخواهیم نخواهیم حجاب به انقلاب و جنگ مربوط است و بی حجاب حرمت خون جوانان رو نگه نداشته و به مادران داغدار بی احترامی کرده. خودتون آیا به این نکته واقف نیستین؟
    انقلاب کردیم به هزارها دلیل یکیش مربوط به حجاب و ناموس بود یکی مربوط به ناامنی بود یکیش به دلیل بی کفایتی شاه بود یکیش بدلیل نفوذ شهرهای بیگانه بود و ...
    شهید شدن چون میخواستن امنیت رو به جامعه برگردونن که موفق شدن
    الان بی امنیتی جامعه ما ناشی از یه چیز دیگه هست نه حجاب
    شما الکی دارین سختش میکنین ! اینقدر پای شهدا رو وسط نکشیم گناه داره . باور کن
    ما هیچ گونه بی احترامی به این خانواده ها نکردیم و نخواهیم کرد ، چون حالا یه ذره کمتر از اونا حجاب رو رعایت کردیم که نشد بی احترامی
    بی احترامی رو کسایی دارن میکنن که اون امنیت رو دارن از بین میبرن نه امثالی مثل ماها

بدبختی ما این است که باید برا احکام خدا دلیل بیاوریم اما برا خلاف این احکام دنبال دلیل نیستیم.با اینکه میدونیم واضع این احکام خالق ماست و به صلاح ما هر حکمی رو گذاشته و باز میدانیم که خلاف این احکام از شیطان نشئت میگیره و یقین داریم که این راه به بدی و بدبختی میرسه اما باز دنبال توجیه هستیم. این همه از حجاب میپرسن چرا یکی نمیگه چرا باید بی حجاب باشم؟ چه نفعی داره؟
    شما میگی بی حجاب من نمیگم بی حجاب
    من اینجوری لباس میپوشم چون با تحقیق فهمیدم این بهتره
    من با بی حجابیم به کسی آسیب نمیرسونم به خودم اسب میرسونم ، دودش به چشم خودم میره . هیچ نفع و سودی هم نداره

برا نسل آینده الگو باشیم
    خدا نگفته برای من دلیل بیار گفته گفته های من رو با تحقیق و بررسی بپذیر
    این نسل آینده رو ما میسازیم پس بذار اول ببینیم خودمون چیکاره ایم
    علف هرز چيست ؟!
    گياهى است كه هنوز فوايدش كشف نشده است
    ....
    بحث: زندگی با گیاهان دارویی

2. 2 کاربر از پست مفید *FATIMA* سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)