پاسخ درمتن.........................سکوت جون من نمیدونم شما چرا فکر کردی که من حرف خودم رو نقض کردم؟! البته یه احتمال خیلی قوی میدم که به خاطر این باشه که فکر کردی که برتر تو جمله های من هر دو یک معنی رو میدن!!!
اسمارت عزیزم اگر برای واژه برتر 2 معنا قائل بشیم حتما همینطوره که میگی و جملاتت درواقع مکمل یکدیگرند نه متناقض / پس برتر از نظرتو میشه :
1-2 -تو جمله اول منظور من از برتر ,بهترین هستاما به ذهن ناقص من تعریف برتر بعنوان یک صفت تفضیلی یک معنای مستقل داره و میشه یه چیزی تو مایه های ازخوب و (بهتر)یه پله بالاتر ، خوبتر ..چون قائل به استقلال معنی و ترادف این واژه ام یعنی بنظرم برتر یک تعریف داره منتها با کارکردهای مختلف ، مثلا یکی در کسب علم برتره و دیگری در بیزینس و ....اگر مخالف این نظرهستی لطفا نظرتو تشریح کناما جمله دوم منظور بهترین بودن نیست که خوب بودن هست
..........................
..................و اما جمله دوم منظور بهترین بودن نیست که خوب بودن هست مثلا براد پیت خوش قیافست (ولی خوش قیافه ترین آدم نیست!) و جالا این دلیل نمیشه که چون خوش قیافست "حتما" از چند صفت دیگه ""بی بهره" و نه کم بهره باشه... مشکل ما سر این قسمته و من هنوزم میگم که دلیل نداره که حتما هیچ آدمی در همه ابعاد نتونه خوب باشه و مثالی هم زدم: به نظرتون غیر ممکنه که کسی همچین زندگی داشته باشه؟ کم نیستن این افراد
موافقم دقیقا همینه که میگی - واقعا هیچ کسی رو نمیتوان یافت که در همه ابعادکامل و ایده ال باشه !یه چیزی داره یه چیزی رو نداره / بسیاری از ما ادم ها حتی در رسیدن به صفاتی که اکتسابیه یعنی میشه بدست اورد هم ناموفقیم چه رسد به کسب دلایل برتری که اصولا دست خود ما نیست
..................
ولی بهترین بودنه که نه تنها سخت که غیر ممکنه... شما همین براد پیت رو در نظر بگیر : اگه بگی اون خوش قیافس همه تایید میکنن ولی اگه بگی خوش قیافه ترینه اعتراضا شروع میشه یکی میگه نیکلاس کیجه یکی میگه تام کروزه و خلاصه هر کی یه نظری داره.....................دوست عزیز فکر کنم که منظور من رو درست نگرفتید! من کی گفتم که براد پیت و آنجلینا جولی چون خوشگلن حتما زندگی خیلی خوبی دارن؟ من اصلا کی گفتم که قیافه اساسه زندگیه؟
اسمارت جان میدونی چرا اسم براد پیت و انجلینا جولی رو اوردم؟خواستم بگم اگر پسری صرفا بخاطر چشم و ابروو زیبایی های دختر باهاش ازدواج کنه و به چیزای دیگه بی توجه باشه حتما دیریازود پشیمون میشه - چونکه وقتی یه مدت از ازدواج میگذره خوشگل ترین ادم هم اگر زنت باشه برات معمولی میشه - اون زن همچنان جذابه اما ضریب این جذابیت برای دیگران بیشتر میشه نه شوهرش- پس زیبایی با همه محاسنش علاوه بر اینکه موندگار نیست نمیتونه دلیل محکمی برای پیمان مقدسی مثل زناشویی باشه (راجع به این موضوع بازم حرف هست ) نفیا و اثباتا
عزیزی (گل)
(...................

علاقه مندی ها (Bookmarks)