-
پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******
سلام به روی ماه خانم های سایت خوبین ؟ هزار ماشالله ا به توانایی های خانم ها در انالایز مطالب مختلف تبریک می گم !!!
بچهها من درس دادن رو خیلی دوست دارم و مردم رو ! شاید بر خلاف شما خیلی خونه نباشم . اما من دیزاین رو دوست دارم . و اینکه تو یه اتاق اروم وخنک استراحت کنم .
عروسک به شکل حیوانات رو خیلی دوست دارم !! عاشق رنگ لیمویی هستم .و میتون از خوردن قهوه لذت ببرم . بیشتر از اینکه شکل و مزه ی غذام مهم باشه دوست دارم تو یه جمع گرم و صمیمی غذا بخورم .
برام مهم نیس کجا هستم هر جا که باشم دوست دارم همه خوشحال باشن شاد و سلامت با دل خوش .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
سلام و شب خوش!
این اولین کیک اسفنجی ایه که من خودم پختم!![nishkhand]
http://uc-njavan.ir/images/5obhs3852m3cfneam4fx.jpg[/IMG]
به درخواست الماس جان عزیز خواستم چند تا سوال درمورد این کیک طرح کنم!
اول اینکه:
خوشمزست؟؟[nishkhand][soal][atash]
بعد اینکه برای بیشتر پف کردن کیک چه پیشنهادی دارید؟
چه قالبی مناسب پختن کیک مخصوصا کیکی به حساسی کیک اسفنجی هستش؟
به نظرتون رنگ های خوراکی مورد استفاده در کیک ها ضرری نداره؟
من الان این کیکو سبز رنگش کردم منتها داخلشه و دیده نمی شه!روش رو شکلات تخته ای آب شده ریختم.
راستی شکلات تخته ای هم که به روش بنماری آبش کردم یعنی یه ظرف آب روی اجاق گاز گذاشتم تا بجوشه و وقتی در حال جوشه توی یه ظرف دیگه شکلات تخته ای رو با یه تیکه کوچیک از کره روی اون ظرف آب قرار دادم و گذاشتم با بخار آب ظرف زیری شکلات تخته ای آب بشه.
سلام شاینی جان [golrooz]
به به گلم عجب کیک هوس انگیزی آفرین[tashvigh]
حتما خوشمزه است ظاهرش که با آدم حرف میزنه[tashvigh]
ممنونم گلم از طرح سوالاتت
پیشنهاد من برای پف کردن کیک اول اینکه: در انتخاب متریال دقت کنیم مثلا کیفیت آرد و تازگی تخم مرغها خیلی مهمه و مورد بعدی اینکه حتما سفیده و زرده رو جدا کنیم و سفیده را تا مرحله سبک شدن بزنیم تا کاملا بی وزن بشه و یک مورد هم که خیلی خیلی مهمه زمانی که مایع کیک آماده شد و داخل قاب ریختیم تحت هیچ شرایطی چه با قاشق چه به اشکال دیگه نباید ضربه ای به ظرف وارد کنیم چون باعث میشه حباب های بین بافتهای کیک خارج بشه و با تخلیه حبابها کیفیت کیکمون پایین میاد و سفت میشه و حتما در اواسط پخت روی کیکمون با چنگال سوراخ هایی رو ایجاد کنیم تا راه خروج هوا باشهو کیک مغز پخت بشه
من معمولا از قالب های تفلون یا گاهی هم با قالبهای سیلیکونی که تخلیه کیک راحت تره استفاده میکنم.....
عزیزم رنگهای خوراکی که اخیرا در هایپر مارکت ها توزیع میشه قابل اعتماد ترند و میشه از اونها استفاده کرد البته برخی از قنادی ها ی معتبر هم دارند که میتونید از اونها تهیه کنید و چون معمولا منشا گیاهی دارند مشکل خاصی نداره...
اتفاقا بهترین روش برای آب کردن شکلات روش بنماریه
یه تجربه کوچولو هم که من امتحانش کردم جالب بود قطعات شکلات تخته ای رو به مایع کیکت اضافه کن تا در طول زمان پخت این شکلاتها در بین لایه های کیک آب میشه و طعم جادویی و خوشمزه ای به کیک میده
در مجموع بهت تبریک میگم و نمره کدبانویی رو 20 میدم خوش به سعادت پرنسی که میاد با اسب سفیدش یک همچین جواهری رو گلچین میکنه...
عزیزم برات آرزوی خوشبختی میکنم[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
سلام و شب خوش!
اول اینکه:
من الان این کیکو سبز رنگش کردم منتها داخلشه و دیده نمی شه!روش رو شکلات تخته ای آب شده ریختم.
راستی شکلات تخته ای هم که به روش بنماری آبش کردم یعنی یه ظرف آب روی اجاق گاز گذاشتم تا بجوشه و وقتی در حال جوشه توی یه ظرف دیگه شکلات تخته ای رو با یه تیکه کوچیک از کره روی اون ظرف آب قرار دادم و گذاشتم با بخار آب ظرف زیری شکلات تخته ای آب بشه.
به به به به
ووووووووییییییییی میبینم چطو شد راهی اینجا شدم یجا دیگه کار داشتم!
من دیگه پیشنهادی ندارم دوستان عزیز عالی گفتن
من فقط به سوال یک جواب میدم[nishkhand]
بله بله بله بسیاااااااااااااااااااااا اااار[esteghbal] اجازه هست ی تیکه دیگه بخوریم[entezar2]
موفق باشی گل خانوم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
banooye irani
سلام عزیزم.
برای اینکه رنگ خورشت قورمه بهتر بشه باید سبزیشو کمتر تفت بدید تا رنگ سبزی زیاد تیره نشه.به علاوه به خورشت زعفرون هم بزنید.
اینطوری رنگش بهتر می شه.
برای خورشت کرفس هم اگه نعناع و جعفری می زنید نعناع رو کمتر بریزید تا رنگش بهتر بشه.
برای ری کردن برنج آبکشی هم وقتی برنج داره می جوشه نسبت به مقدار برنج با- پیمانه ای مناسب- آب یخ به برنج در حال جوش اضافه کنید.
سلام بانو
ممنونم از پاسخ هاتون
یک مورد دیگه که در زیباتر شدن رنگ غذاهای این نوع خورشتها میتونه موثر باشه علاون بر توضیحات خوب دوست خوبم بانوی ایرانی عزیز مقدار کمی نعنا رو در روغن تفت بدیم و وقتی روغن سبز رنگ شد به خورشت اضافه کنیم و یک فوت کوزه گری برای دختر خانومها ی گل که حتما خانمهای با تجربه بلدند میگم اون هم اینه همیشه خورشت هاتون رو 15 الی 20 دقیقه قبل از سرو کردن زیر حرارتش رو خاموش کنید تا حسابی روغن غذاتون روی غذا به مهمونهاتون چشمک بزنه[cheshmak]
-
دخترا به فکر ملت باشید با این کارایی که میکنید غش نکنیم پشت مانیتور[shaad]
کیک خوشمزه ایی به نظر میاد افرین واقعا
راستش منم ژله بستنی درست کرده بودم ولی حواسم نبود عکس بگیرم
ایشالا دفه ی بعد همه دور هم میل میکنیم[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parichehr
سلام به خانومای خوب سایت
جهت تنوع من یه نوع شیرینی که درست کردم میذارم دستورش هم میگم
خیلی اسون درست میشه و خوشمزس امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد[shaad] بیشتر برای عیدا دررست میکنن ولی ما همیشه داریمش [nishkhand]
شیرینی بهشتی[IMG]
http://uc-njavan.ir/images/sguw2umaujug5v38x94n.jpg[/IMG]
250گرم روغن جامد
250گرم پودر شکر
ارد سفید 300
ارد برنج 100
ارد نخودچی هم 100 گرم
هل یه قاشق چایخوری
خرفه یا پودر پسته برا تزیین
روغن و پودر شکر رو با هم خوب میزنیم با همزن تا قشنگ سبک بشه
بعد هل رو اضافه میکنیم
بعد هر سه تا ارد رو که الک هم کردیم اضافه میکنیم
بعد خوب خوب ورز میدیم و سر اخر هم گلوله های کوچولو قد گردو درست میکنیم میذاریم تو سینی روش مهر میزنیم و خرفه میپاشیم روش و میذاریم تو فر
اگه پودر پسته بخواید بریزید باید بعد ازینکه از فر در اوردید رو شیرینی بریزید
10 الی 15 دقیقه تو حرارت 180
سلام دوست عزیز
به به عجب شیرینی هایی[tashvigh]
خانومی ممنون چه رنگ قشنگی گرفته [tashvigh]
حتما با این دستور باید بپزم
مرسی عزیزم زحمت کشیدید[golrooz][tashvigh]
-
سلام خانمها
بخش مذهبی رو جایی دیگر باکمک خانم جوان ایرانی میزارییم
چند نکات خانه داری:
1-برای شستن پرده سفید می توانید ازجوش شیرین استفاده کنید
2-برای ته دیگ:کنجدونون استفاده کنید
3-غذاتند شده میتوانید ابلیموی تازه استفاده کرده
بقیه نکات سری بعد میگم باتشکر ازشما خانمهای محترم سایت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فایول
2-برای ته دیگ:کنجدونون استفاده کنید
سلام فایول جان
ممنونم از توصیه هاتون من البته با نون تست نکردم حتما امتحان میکنم
ولی با سیب زمینی هم ته دیگ بی نظیری مشه
ممنونم خانومی[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
سلام و شب خوش!
اول اینکه:
[atash][atash][atash]
چه خفنید شما!!!!!
تهِ هنر من سوسیس تخم مرغه[nishkhand]
آفرین آفرین، آقا ما خونمون همون طرفای دانشگاه شماست، از اینا درست کردید یه تکست بدید دم دانشگاه هستم در خدمتتون!!![nishkhand]
چراکه از قدیم گقتن با هم بخوریم، بی هم نخوریم!!!
-
نکات خانه داری:
4-اگر غذا شور شد:سیب زمینی بریزید شوری ان کم میشه
5-اگر قالب یخ رو با اب جوش پر کنی زودتر یخ می زنه
6-برای رفع بوی بد یحچال باشامپو بچه داخل ان بشورید تمیز تر می شود
7-تمیز کردن ظرف چینی سرکه تمیز می کنه
-
سلام به روی ماه همتون
ماشالا به این همه هنر و حوصله و سلیقه[tashvigh]
تک تک کاراتون عالی بود و من لذت بردم.. خیلی خیلیم دلم خواست[khejalat]
از الماس عزیزم ممنونم که همیشه با پیشنهادات جالبشون "طرح سوالات" بحث رو جذابتر میکنن..[golrooz]
پریچهر عزیزم من واقعا لذت بردم از شیرینی هات مخصوصا رنگ زیبایی که گرفته و فرمش دلم که میخواد یه دونشو هم شده امتحان کنم[labkhand]
الماس کدبانو و خانوم خودمم که خورشت قورفسشون بی نظیر و ابتکار زیبایی بود که متمعنا طعمش هم عالیه مثل ظاهرش[tashvigh]
بانوی ایرانی عزیز و محترمم که با جواباشون تجربیات مفیدشونو در اختیار ما گذاشتن[golrooz]
و شاینی هنرمند خودم که کیک خوشمزه ش و سبک زیبای تزیینش بی نظیر بود[tashvigh][golrooz]
و فایول نازنینم که نکات قشنگ و ظریفی رو مطرح کرد[golrooz]
دست همگی شما درد نکنه و خسته نباشید عزیزان[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
نکاتی که الماس و ساغر و بانوی ایرانی عزیزو گل و خانومم گفتن عالی بود و جای خلا احساس نمیشه
تمام سوالات رو پاسخ دادین و همه درست بودند و من استفاده کردم
تنها یه نکته هست که مابین نکات دیگه مطرح میکنم و به مطالب دوستان اضاف میکنم اونم اینه که برای پف کردن کیک در مرحله ی آخر زمانی که آرد رو به مخلوط اضافه میکنیم آروم اضاف کردنش مهمه و این که مواد رو زیاد به هم نزنیم تا همون حباب هایی که الماس مهربونم گفتن ایجاد بشه و دست نخوره"ب هم زدن آرد باید سطحی و با دقت صورت بگیره"
البته میدونم که خانوم های عزیز و باتجربه ای چون شما خیلی بهتر از بنده میدونید چنین نکاتی رو[labkhand]
بازم منتظر هنرمندی های شما عزیزان هستم[golrooz]
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almas parsi
سلام شاینی جان [golrooz]
به به گلم عجب کیک هوس انگیزی آفرین[tashvigh]
حتما خوشمزه است ظاهرش که با آدم حرف میزنه[tashvigh]
ممنونم گلم از طرح سوالاتت
پیشنهاد من برای پف کردن کیک اول اینکه: در انتخاب متریال دقت کنیم مثلا کیفیت آرد و تازگی تخم مرغها خیلی مهمه و مورد بعدی اینکه حتما سفیده و زرده رو جدا کنیم و سفیده را تا مرحله سبک شدن بزنیم تا کاملا بی وزن بشه و یک مورد هم که خیلی خیلی مهمه زمانی که مایع کیک آماده شد و داخل قاب ریختیم تحت هیچ شرایطی چه با قاشق چه به اشکال دیگه نباید ضربه ای به ظرف وارد کنیم چون باعث میشه حباب های بین بافتهای کیک خارج بشه و با تخلیه حبابها کیفیت کیکمون پایین میاد و سفت میشه و حتما در اواسط پخت روی کیکمون با چنگال سوراخ هایی رو ایجاد کنیم تا راه خروج هوا باشهو کیک مغز پخت بشه
من معمولا از قالب های تفلون یا گاهی هم با قالبهای سیلیکونی که تخلیه کیک راحت تره استفاده میکنم.....
عزیزم رنگهای خوراکی که اخیرا در هایپر مارکت ها توزیع میشه قابل اعتماد ترند و میشه از اونها استفاده کرد البته برخی از قنادی ها ی معتبر هم دارند که میتونید از اونها تهیه کنید و چون معمولا منشا گیاهی دارند مشکل خاصی نداره...
اتفاقا بهترین روش برای آب کردن شکلات روش بنماریه
یه تجربه کوچولو هم که من امتحانش کردم جالب بود قطعات شکلات تخته ای رو به مایع کیکت اضافه کن تا در طول زمان پخت این شکلاتها در بین لایه های کیک آب میشه و طعم جادویی و خوشمزه ای به کیک میده
در مجموع بهت تبریک میگم و نمره کدبانویی رو 20 میدم خوش به سعادت پرنسی که میاد با اسب سفیدش یک همچین جواهری رو گلچین میکنه...
عزیزم برات آرزوی خوشبختی میکنم[golrooz]
از shiny 7 عزیز ممنون
واقعا وسوسه کننده است [tashvigh][shaad]
فقط یه سوال از مادر ساغری :)
من در کیک وقتی زرده و سفیده رو جدا می کنم میزنم بعد از پخت بوی زهم(زُخم آخرشم نفهمیدم کدوم درسته [nishkhand]) تخم مرغ اذیتم میکنه نمی تونم بخورمش :|
خیلی به بوش حساسیم خانوادگی :|
چی کار کنم هم پف خودشو داشته باشه هم بوی زهم (زُخم ) نده [tafakor]
ممنون از همه بانوان [shaad]
-
سلام برجوان ایرانی
شما می توانید از اول زرده وسفبده باهم بریزید هم بزنید
برای بوی تخم مرغ:1-وانیل شکری استفاده کرده وپف ان:خمیر ترش خوبه
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام برجوان ایرانی
شما می توانید از اول زرده وسفبده باهم بریزید هم بزنید
برای بوی تخم مرغ:1-وانیل شکری استفاده کرده وپف ان:خمیر ترش خوبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
جوان ایرانی
از shiny 7 عزیز ممنون
واقعا وسوسه کننده است [tashvigh][shaad]
فقط یه سوال از مادر ساغری :)
من در کیک وقتی زرده و سفیده رو جدا می کنم میزنم بعد از پخت بوی زهم(زُخم آخرشم نفهمیدم کدوم درسته [nishkhand]) تخم مرغ اذیتم میکنه نمی تونم بخورمش :|
خیلی به بوش حساسیم خانوادگی :|
چی کار کنم هم پف خودشو داشته باشه هم بوی زهم (زُخم ) نده [tafakor]
ممنون از همه بانوان [shaad]
سلام عزیزم[golrooz]
ممنونم از سوالتون
من معمولا از وانیل یا رنده پوست لیمو ترش استفاده می کنم و این کار را با زدن زرده انجام می دهم یعنی اضافه کردن این مواد در مرحله میکس زرده بایستی انجام بشه .
در برخی از موارد که دوستان از دستورات کیک پزی استفاده میکنند توصیه میکنم حتی اگر در دستور پختشون نوشته نشده این مورد رو رعایت کنند و در صورتیکه وانیل سنخیتی با طعم کیک ما نداشت رنده پوست لیمو هم کافیه فقط حتما با رنده ریز و درون زرده اضافه بشه ممکنه این فرمول در برخی موارد گفته شده باشه به آرد هم میتونیم اضافه کنیم ولی طبق تجربه من اضافه کردم طعم دهنده ها به زرده نتیجه مطلوبتری داره
دوم اینکه تخم مرغهای زرده طلایی انگار بوی زخم بیشتری دارند!
و مورد سوم اینکه در کیک اسفنجی موقع ریختن اب جوش واقعا از اب جوش استفاده کنیم و به زرده اضافه کنیم
و چهارم حتما تا سفید شدن زرده بوسیله میکسر هم بزنیم.
البته این تجربه شخصی بنده است اگر دوستان نظرات دیگری داشته باشند خوشحال میشم یاد بگیرم
موفق باشید
-
سلام دوستان خوب منم یه سوال دارم وختی لبامون خشک میشه ویه روغنی میزنیم یه چیزی که میخوریم همراه با غذا اونم میل میگکنیم شما روشی بلدین؟
-
عالی بود الماس گلم .. ممنونم جوان ایرانی سوال زیبایی رو مطرح کردی خانومم
فقط تنها یه سوال از الماس گلم دارم .. من خودم به شخصه رایحه ی پوست لیمو رو دوست دارم اما گاهی پیش میاد که شخصی از بو و رایحه ی لیمو لذت نمیبره و متذکر میشه که چرا از اسانس لیمو تو کیک استفاده شده آیا راهکار دیگه ای هم هست برای این موضوع؟
بحث عزیزم خوش اومدی و خوشحالم از دیدنت... خب طبیعیه که هنگام خوردن غذا به خاطر اینکه لبها عضو اصلی هستند تو این روند هر چیزی که بهش بمالیم با خوردن و آشامیدن وارد دهان میشه به نظرم اگر واقعا منظور تو گلم همون روغن های گیاهی هستند که بو و طعم خاصی ندارند تنها چیزی که من به شخصه خودم استفاده میکنم و یه رایحه ی کوچولو داره وازلین هستش البته همونم گیاهی هستش و از زیتون تو ترکیباتش به کار رفته و بوی بدی نمیده .. من خودم موقه استعمال غذا با یه دستمال نیمه مرطوب پاکش میکنم چون دستمال خشک هم لب ها رو اذیت میکنه البته این تجربه ی خودمه
فقط تنها یه سوال از الماس گلم دارم .. من خودم به شخصه رایحه ی پوست لیمو رو دوست دارم اما گاهی پیش میاد که شخصی از بو و رایحه ی لیمو لذت نمیبره و متذکر میشه که چرا از اسانس لیمو تو کیک استفاده شده آیا راهکار دیگه ای هم هست برای این موضوع؟
بحث عزیزم خوش اومدی و خوشحالم از دیدنت... خب طبیعیه که هنگام خوردن غذا به خاطر اینکه لبها عضو اصلی هستند تو این روند هر چیزی که بهش بمالیم با خوردن و آشامیدن وارد دهان میشه به نظرم اگر واقعا منظور تو گلم همون روغن های گیاهی هستند که بو و طعم خاصی ندارند تنها چیزی که من به شخصه خودم استفاده میکنم و یه رایحه ی کوچولو داره وازلین هستش البته همونم گیاهی هستش و از زیتون تو ترکیباتش به کار رفته و بوی بدی نمیده .. من خودم موقه استعمال غذا با یه دستمال نیمه مرطوب پاکش میکنم چون دستمال خشک هم لب ها رو اذیت میکنه البته این تجربه ی خودمه
-
[QUOTE=Dorna dordone;484466]عالی بود الماس گلم .. ممنونم جوان ایرانی سوال زیبایی رو مطرح کردی خانومم
سلام درنا جان
ممنونم از سوالتون
عزیزم در خصوص اسانس ها من برای کیک توصیه نمیکنم اسانسها عموما بوی غالب و شدیدی دارند به همین خاطر من معمولا در پخت مربا از اونها استفاده میکنم برای کیک هم میزان رنده پوست لیمو بسیار کم و ناچیزه و در حدی نیست که طعم کیک رو تغییر بده مثلا الان چون فصل لیمو ترش ریز هست معادل یک عدد پوست لیمو که البته منظور فقط پوسته خارجی و سبز رنگه کفایت میکنه و اگر از لیمو های درشت شیرازی استفاده کردیم یک چهارم سطح بیرونی پوست کافیه باز هم بوسیله رایحه پوست لیمو که به تدریج به تخم مرغ اضافه میکنید میتونید مقدار رو کم و زیاد کنید
البته با یکی دوبار استفاده معمولا اندازه لازم دستتون میاد
با تشکر[golrooz]
-
[QUOTE=Dorna dordone;484466]عالی بود الماس گلم .. ممنونم جوان ایرانی سوال زیبایی رو مطرح کردی خانومم
سلام درنا جان
ممنونم از سوالتون
عزیزم در خصوص اسانس ها من برای کیک توصیه نمیکنم اسانسها عموما بوی غالب و شدیدی دارند به همین خاطر من معمولا در پخت مربا از اونها استفاده میکنم برای کیک هم میزان رنده پوست لیمو بسیار کم و ناچیزه و در حدی نیست که طعم کیک رو تغییر بده مثلا الان چون فصل لیمو ترش ریز هست معادل یک عدد پوست لیمو که البته منظور فقط پوسته خارجی و سبز رنگه کفایت میکنه و اگر از لیمو های درشت شیرازی استفاده کردیم یک چهارم سطح بیرونی پوست کافیه باز هم بوسیله رایحه پوست لیمو که به تدریج به تخم مرغ اضافه میکنید میتونید مقدار رو کم و زیاد کنید
البته با یکی دوبار استفاده معمولا اندازه لازم دستتون میاد
با تشکر[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
به به خانومی شما هنرمند که هستید هیچ کدبانو هم هستید
هزار ماشاالله
حالا میریم سراغ سوالات :
به نظر من برای پف بیشتر کیک می تونید از بیکینگ پودر استفاده کنید یا این که زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید
بعد در آخر هنگام مخلوط کردن این دوتا رو باهم مخلوط کنید و ... و یک چیز دیگه هم که باید توجه داشته باشید این که ماده ی کیک که آماده هست برای داخل فر گذاشتن رو زیاد نگذارید بیرون از یخچال بمونه
قالب هایی که سطح تماسشون با محیط فر زیاد هست بنا به تجربیات من بهتره
رنگ های خوراکی فکر نمی کنم ضضری داشته باشن
البته تمامی رنگ ها غیر از رنگ آبی که این رنگ جز رنگ های غیر مجاز هست
ممنون بابت کیکتون واقعا عالی بود
و مشخصه که طعمش بی نظیره من با این که نخوردمش قول میدم طعمش عالی باشه [nishkhand]
سلام!
از همه دوستان به خاطر نظر لطفی که به کارم داشتن نهایت تشکر رو می کنم!!
در موردیشنهاداتتون و راهنمایی هاتونم خیلی ممنونم.
باید بگم منم این مسائل رو رعایت می کنم.زرده و سفیده هارو جداگونه می زنم.آرد رو آروم اضافه می کنم!
در مورد پیشنهاد الماس عزیزم در مورد تکه های شکلات درون کیک یه سوالی داشتم...
تکه ها باعث سنگین شدن و از بین رفتن پف و حباب های مایع نمی شن؟
به ته ظرف نمی رن و وسط کیک می مونن؟؟
و اینکه کی تکه ها رو به مواد اضافه کنم؟
ممنون می شم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
به به خانومی شما هنرمند که هستید هیچ کدبانو هم هستید
هزار ماشاالله
حالا میریم سراغ سوالات :
به نظر من برای پف بیشتر کیک می تونید از بیکینگ پودر استفاده کنید یا این که زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید
بعد در آخر هنگام مخلوط کردن این دوتا رو باهم مخلوط کنید و ... و یک چیز دیگه هم که باید توجه داشته باشید این که ماده ی کیک که آماده هست برای داخل فر گذاشتن رو زیاد نگذارید بیرون از یخچال بمونه
قالب هایی که سطح تماسشون با محیط فر زیاد هست بنا به تجربیات من بهتره
رنگ های خوراکی فکر نمی کنم ضضری داشته باشن
البته تمامی رنگ ها غیر از رنگ آبی که این رنگ جز رنگ های غیر مجاز هست
ممنون بابت کیکتون واقعا عالی بود
و مشخصه که طعمش بی نظیره من با این که نخوردمش قول میدم طعمش عالی باشه [nishkhand]
سلام!
از همه دوستان به خاطر نظر لطفی که به کارم داشتن نهایت تشکر رو می کنم!!
در موردیشنهاداتتون و راهنمایی هاتونم خیلی ممنونم.
باید بگم منم این مسائل رو رعایت می کنم.زرده و سفیده هارو جداگونه می زنم.آرد رو آروم اضافه می کنم!
ممنون می شم!
-
سلام
خانوم هستم و با نظر این آقا ( عبد الله 91 ) موافق هستم
این جوری خیلی چیزا از هم دیگه یاد می گیریم
-
[QUOTE=shiny7;484495]سلام!
ممنون می شم!
سلام شاینی جان
تکه های شکلات رو که تعدادشون خیلی بایستی کم باشه بصورت پراکنده که 3 یا 4 تکه کافیه قبل از اینکه داخل فر قرار بدیم به مواد اضافه میکنیم البته هم نمیزنیم بوسیله یک چنگال فرو میبریم تو مواد کیک
اگر هم سایز کیک هامون به اندازه کیک یزدی بود یک تکه در حد یک بند انگشت شکلات کافیه و داخل کیک فرو میبریم
معمولا چون مایع غلظت داره شکلات در اواسط کیک میمونه
با تشکر[golrooz]
-
۱۳ ماده خوراکی برای داشتن شکم تخت
برای داشتن شکمی تخت و بدون چربی توصیه می کنیم مواد غذایی یر را در برنامه غذایی خود قرار دهید:
۱ – فلفل دلمه ای قرمز
مارگائوس جی . راتبون (Margaux J. Rathbun ) پزشک تغذیه و خالق سایت Authentic Self Wellness می گوید : این سبزی با رنگ زیبا سرشار از آنتی اکسیدان ( علی الخصوص ویتامین C و بتا کاروتن ) می باشد . علاوه بر این فلفل دلمه ای قرمز محرک سیستم گوارش بوده و متابولیسم بدن را سرعت می بخشد و به کاهش وزن اضافه کمک می کند . این ماده غذایی برای افرادی که رژیم غذایی لاغری دارند اگر که آن را بصورت خام یا بصورت معجون مصرف کنند بسیار خوب است
۲ – سوسن عنبر ( نعنا اهوازی )
راشل برمن (Rachel Berman ) کارشناس تغذیه و مدیر سایت CalorieCount.com می گوید این سبزی نفخ و سوء هاضمه را بر طرف می کند و دردهای دستگاه گوارش انسان را تسکین می بخشد . بدین منظور می توانید از آیس تی با طعم نعنا استفاده کرده و یا اینکه چند برگ نعنا را به آب نوشیدنی خود اضافه کنید .
۳ – سبزیجات برگی
ماری دین هارت پری (Marry Dinehart .Perry ) کارشناس تغذیه و مدیر آزمایشات کلینیکی آزمایشگهای Zone می گوید مصرف سبزیجات برگی نه تنها راهی خوب برای افزایش حجم وعده های غذایی است بی آنکه میزان کالری دریافتی اتان تغییری یابد، بلکه این مواد سرشار از مواد مغذی چون ویتامین A, C ,K ، فولات ، کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم و فیبر می باشند . وی توصیه می کند که از این سبزیجات در سالادها و سوپهایتان استفاده نمایید و یا بصورت خام در کنار بشقاب غذایتان گذارده و میل نمایید .
۴ – ماست
رانیا باتاینه (Rania Batayneh ) کارشناس تغذیه خوردن ماست را توصیه می کند چرا که باکتریهای پروبیوتیک موجود در ماست باعث سالم ماندن دستگاه گوارش می شود و کمتر موجب تولید گاز و نفخ و یبوست می گردند . هر چه نفخ کمتر باشد شکم تان صافتر دیده می شود . بهتر است که به دنبال ماست های طعم دار نروید چرا که اکثر آنها حاوی شکر هستند .
۵ – غلات
کامل در مقایسه با کربو هیداراتهای تصفیه شده مثل برنج و نان سفید وقتی از غلات کامل استفاده می کنیم بدن انسولین کمتری ترشح می کند . اگر که می خواهید کمر باریکتری داشته باشید غلات کامل مثل عدس ، برنج قهوه ای ، نان جو کامل را جایگزین نان سفید و برنج نمایید .
۶ – سبزیجات گروه کلم
سبزیجات این گروه شامل کلم بروکلی ، کلم دکمه ای ، مارچوبه ، لوبیاها می باشد . این گروه حاوی مواد مغذی چون ویتامین A, C ,K ، فولات ، کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم و فیبر می باشند .
۷ – روغن زیتون
چربیهای غیر اشباع که در روغنهایی چون روغن زیتون یافت می شوند چربیهای شکم را کاهش می دهند در عین حال که میزان کالری دریافتی را افزایش نمی دهند .
۸ – سرکه سیب
تحقیات جدید نشان از آن دارند که مصرف روزانه۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب ( که بهتر است با ۱ لیوان آب مخلوط شود و میل شود ) بمدت ۱۲ هفته موجب کاهش وزن و کاهش چربیهای شکم می گردد . این خاصیت سرکه سیب به دلیل اسید استیک آن می باشد ، گفته می شود اسید استیک موجب تولید پروتئینهایی می شود که موجب شکستن چربیهای شکم می گردد .
۹ – چای سبز
چای سبز حاوی مواد شیمیایی خاصی به نام پلی فنول و کاتچین می باشد که موجب افزلیش سرعت متابولیسم بدن و سوختن چربیها می گردند . نوشیدن ۳-۲ فنجان چای سبز در روز موجب کاهش دور کمر و بهره بردن از دیگر مزایای آن می شود .
۱۰ – سیب ها
سیب ها جز محبوبترین میوه های دارای کالری منفی می باشند . سبزیجات و یا میوه های دارای کالری منفی یعنی اینکه بدن برای هضم این دسته مواد بیش از کالری دریافتی از خود آنها انرژی صرف می کند . می توانید از سیب ها اسنکها و میان وعده های خوشمزه ای درست کنید که چیزی به چربی بدن اضافه نمی کنند .
۱۱ – تخم مرغها
تخم مرغها منبع خوبی از پروتئین هستند و حاوی آینو اسیدهایی است که بدن برای ساختن همه چیز از فیبرهای مولکولی تا مواد شیمیایی مغز به آنها نیاز دارد . تخم مرغ غذایی خیلی خوب برای وعده صبحانه می باشد و باعث می شود در طول روز کمتر احساس گرسنگی کرده در نتیجه نیازتان به خوردن میان وعده را کاهش می دهد .
۱۲ – بادام
بادام نیاز بدن به مواد معدنی مثل منیزیم را برآورده می سازد و سطح قند خون را تنظیم می کند . برای جلوگیری از ایجاد هوس و میل شدید که منجر به پر خوری می گردد ثابت ماندن سطح قند خون بسیار مهم است .
۱۳ – ماهی سالمون ، تن و ماکرو
ماهی ها علاوه بر اینکه منبع بسیار غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند با بهبود واکنش بدن نسبت به انسولین متابولیسم بردن را بهبود بخشیده و به سوختن چربیها کمک می کند .
-
http://upload.ninifa.com/images/0nd3gd8x2mlp1qq1xfe.jpg
[کیک قابلمه ای بدون فر
مواد لازم:
آرد 3لیوان
شکر 1 لیوان و نیم
روغن که فرق نمیکنه مایع و جامد بودنش 1 لیوان
شیر 1 لیوان
تخم مرغ 5 عدد
وانیل 1/4 قاشق چ
بکینگ پودر 1 قاشق و نیم غذاخوری
پودر کاکائو:2 قاشق برای داخل کیک و 2 قاشق برای گاناش
پودر نارگیل:به دلخواه
طرز تهیه:
تخم مرغها رو با شکر و وانیل با همزن یا غذاساز میزنیم تا کرم رنگ شود (نیازی به جدا کردن سفیده و زرده نیست) شیر را اضافه میکنیم و کمی از شیر را نگه میداریم
(حدود 4 یا 5 قاشق).هم میزنیم.سپس روغن را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم.حالا آرام آرام آرد و گردو (از قبل با بکینگ پودر مخلوط و 2بار الک کرده ایم و گردو را بهش اضافه کردیم) را اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم و پودر کاکائو را نیز اضافه میکینیم .شیر باقی مانده را هم اضافه میکنیم و آرام هم میزنیم تا خمیر یکدست شود.حالا درون قابلمه ی تفلون یا نچسب (که از قبل چرب کرده و ارد پاشیده ایم) میکنیم حالا در قابلمه رو با دمکنی میپوشونیم و روی شعله پخش کن روی گاز با حرارت ملایم میگذاریم تا 1ساعت.بعداز 1ساعت کیک آماده است.لطفا تا نیم ساعت 40 دقیقه به هیچ عنوان درقابلمه رو باز نکنید تا پف کیک نخوابه.
میتوانید کشمش هم داخل این کیک بریزید به این صورت که قبل از اینکه آرد را داخل مواد بریزید کشمش ها را داخل آرد ریخته و با آرد مخلوط کنید و بعد آرد و کشمش رابا هم اضافه کنید تا کشمش ها در حین پخت رو نیایند.
از آبمیوه های طبیعی هم به جای شیر میتوانید استفاده کنید و طعم های دیگر هم تجربه کنید
برای تزیین روی کیک من پودر کاکائو و شکلات شیری ذوب شده رو با یکم دارچین مخلوط کردم و روی کیک کشیدم و در آخر با پودر نارگیل یه تزیین ساده کردم
[
-
جدیدترین مدل های آرایش موی سر زنانه و دخترانه ،شینیون ،گالری مدل های شنیون مخصوص موهای بلند ، موهای کوتاه ، موهای فر و هایلایت شده
-
سلام.سس سالسا و چیپسی که ساغر جون دستورشو داده بودن منم درست کردم.اینم عکسش!!!
دست ساغری درد نکنه خیلی خوشمزه بود!!!![esteghbal]
[IMG]http://uc-njavan.ir/images/kc7uwhxvq06dsfrhnw.jpg[/IMG]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
شاینی جونم
عکس نیومد عزیز دلم [shaad]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
شاینی جونم
EEE!!!! جدی؟؟[nadanestan]
الان چی؟!
http://uc-njavan.ir/images/kwvl5fabwwcb5zs0n35x.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
شاینی جونم
EEE!!!! جدی؟؟[nadanestan]
الان چی؟!
http://uc-njavan.ir/images/kwvl5fabwwcb5zs0n35x.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
باز هم نمیاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
قرار بود یه خبرایی به ما بدید.....
ندادید که
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kahrupay
قرار بود یه خبرایی به ما بدید.....
ندادید که
خب الان که دانشگاه نیستم بگم بیایید!!![nishkhand]
نمیدونم چرا عکسش نمیاد!!!الان شما هم عکسو نمی بینید؟؟
من که دارم دارم میبینم ولی ساغر جون می گن دیده نمی شه!![negaran]
-
منم دارم میبینم
عکس ها معلومه عزیزم
منم دارم میبینم
عکس ها معلومه عزیزم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
خب الان که دانشگاه نیستم بگم بیایید!!![nishkhand]
نمیدونم چرا عکسش نمیاد!!!الان شما هم عکسو نمی بینید؟؟
من که دارم دارم میبینم ولی ساغر جون می گن دیده نمی شه!![negaran]
من تصویر دارم ولی صدا نه هنوز!!!![nishkhand]
-
-
کارهایی که غذایتان را خوشمزه ترمی کند
آشپزی هنری است که اگر کمی خلاقیت چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه میآورد و دستپخت خوبش را خوبتر میکند. به همین دلیل در این بخش به برخی از طعمدهندههای مواد غذایی مختلف اشاره میکنیم تا طعم غذایتان بهتر و لذیذتر شود.
جام خانواده؛
۱) پنیر خامهای + تخممرغ: ۲ تخممرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری کره را با یکچهارم فنجان پنیر خامهای و کمی نمک مخلوط کنید و این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخممرغها را به ظرفتان اضافه کنید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخممرغها ببندید. بعد از حدود ۵ دقیقه یک املت فوقالعاده خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، خوشمزهترین صبحانه عمرتان را برای شما فراهم خواهد کرد. ۲) قهوه + استیک: اگر قصد درست کردن استیک یا حتی گوشت تنوری دارید، میتوانید از پودر قهوه نیمکوب برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید. ترکیب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمهای، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعمدار کردن گوشتهای استیک و کبابی است. ۳) مایونز + جوجه کباب: اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجهکباب میتواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرمتر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکههای گوشت به آن اضافه کنید. ۴) آبلیمو + ماکارونی: خیلیها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه میکنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کاهش میدهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.
معمولاً بیشتر افراد طعم سبزیهای بخارپز را دوست ندارند اما میتوانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزیهای بخارپز، طعمی مطلوب به آنها بدهید. ۵) آب سیب + کتلت: اگر میخواهید طعم کتلت شما با تمام کتلتهای تمام دنیا متفاوت باشد، به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید. افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت میتواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند. ۶) برنج + شامی: اگر مقداری از برنج مهمانی شب گذشتهتان باقی مانده است، اصلاً نگران نباشید. شما میتوانید یک لیوان برنج پخته را خوب بکوبید و با کمی گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده آن را مخلوط کنید و پس از افزودن ادویه و سبزیهای معطر، یک شامی بسیار خوشمزه سر میز غذایتان بگذارید. ۷) پنیر پیتزا + فیله سوخاری: معمولاً بچهها علاقه فراوانی به خوردن فیله سوخاری و مرغ کبابی دارند. شما میتوانید برای بالا بردن کالری و بهبود طعم گوشتهای سوخاری از کمی پنیر پیتزای رنده شده و آبلیموی تازه استفاده کنید.
سوپ سفید
۸) خامه + سوپ سفید: اگر اضافه وزن ندارید، چربی خونتان بالا نیست یا میخواهید مهمانی برگزار کنید، حتماً به سوپهای سفید خود کمی خامه هم بزنید. افزودن خامه و جعفری تازه به سوپهای سفید عطری دلپذیر و طعمی به یاد ماندنی به آن میدهد. ۹) پنیر صبحانه + ماکارونی: وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو آن ریختید، کمی پنیر صبحانه روی آن رنده کنید. مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند. ۱۰) رب انار + مرغ: پس از اینکه تکههای مرغ را با آب و کمی نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخشده و یک قاشق چایخوری زعفران دمکرده کمی تفت بدهید و روی مرغها بریزید. سپس اجازه دهید تکههای مرغ طعمدار شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند. ۱۱) کنجد + نودل: نودل یکی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از بچههای بدغذاست. شما میتوانید به سادگی ارزش تغذیهای آن را با افزودن کمی کنجد بوداده و پختن آن در آب مرغ یا آب گوشت بالا ببرید و با این کار طعم بهتری هم به آن بدهید.
اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجهکباب میتواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرمتر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکههای گوشت به آن اضافه کنید . ۱۲) گل محمدی + برنج: برای طعم گرفتن برنجهای بدون عطر میتوانید هنگام خیس کردن آنها چند گلبرگ گل محمدی را داخل آبشان بریزید تا عطر و طعم خوبی پیدا کنند. اگر برای ناهار میخواهید برنج سفید بپزید، برای یکبار هم که شده این توصیه را امتحان کنید. ۱۳) روغن کنجد + سبزیهای بخارپز: معمولاً بیشتر افراد طعم سبزیهای بخارپز را دوست ندارند اما میتوانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزیهای بخارپز، طعمی مطلوب به آنها بدهید. البته کمی تفت دادن این سبزیها طعم بهتری به آنها میدهد.
۱۴) آویشن + ذرت و نخودفرنگی: ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آنها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند. افزودن کمی کره، نمک و آویشن میتواند طعم این سبزیها را بسیار مطلوبتر کند.
-
ژلههای رنگی را میتوانید در پوست انواع میوهها آماده کرده و میل کنید.
مواد لازم:پرتقال و لیمو به اندازه لازمپودر ژله
طرز تهیه:• ابتدا پرتقال و لیموها را به دو نیم تقسیم کرده و گوشت درون آنها را کاملا خالی کنید.
• ژله را طبق دستور پشت پاکت آن، تهیه کرده و درون پوست میوهها بریزید و آنها را به مدت سه ساعت یا تا زمانی که خوب ببندند درون یخچال قرار دهید.
• آنها را از یخچال خارج کرده و مطابق شکل برش دهید.
• اگر میخواهید کارتان ماهرانه و خاصتر باشد قبل از گذاشتن ژلهها درون یخچال، داخل آنها مقداری خرده شکلات نیز میتوانید بریزید تا شبیه هسته میوهها باشند.
-
-
کسی کیک اسفنجی فضایی با گل های هلویی می خوره؟؟!!![nishkhand]
http://uc-njavan.ir/images/ippfitce54vbupv1tgon.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
من میخوام!
-
سلام دوستان و بانوان سایت
اون تخم مرغ رنگی رو قبلا درست کردم جالب بود
اون ته دیگ اولی هم زیر سیب زمینی کاهو دیگه[tafakor]
آقا من معمولا نمیرسم که از چیزایی که درست میکنم عکس بگیرم آخه همین که درستش میکنم شروع میکنم خوردنش تازه بعد از خوردنش که شکمم سیره و مغزم به کار میفته متوجه میشم آخ عکس نگرفتم[sootzadan]
ولی خب یه سری کار دیگه تو خونه انجام میدم عکس اونا رو میذارم[cheshmak]
اولیش نقاشی روی لباسه....آخه خوشم میاد دار و ندارمو رنگی کنم....روی مانتو مشکی با رنگ اکریلیک خردلی...طرحش هم که ذهنیه دیگه شاید زیاد جالب نباشه
http://uc-njavan.ir/images/igjalecaiir5xwl6uvlx.jpg
[IMG]http://uc-njavan.ir/images/sr4pi05yrx9q14fa6nuq.jpg[/IMG]
یادمه یه بار رفتم بازار یه قسمتی بود که همش وسال جواهرات و تزئینات داشت همه جوره هم داشت...منم زد به کله مبارک که برم بخرم و درست کنم...این اولین کارمه ....البته همراهش یه پا بند و یه زنجیر و ستاره هم که جلوی پیشونی میذاریم هم بود که عکسشو نداشتم ان شالله دفعه بعد عکس میگیرم میذارم
[IMG]http://uc-njavan.ir/images/o0128ea28cabk0iokjeb.jpg[/IMG]
یه جفت کفش داشتم که یه قسمتش ساده بود منم با رنگ افتادم به جونش[nishkhand]
http://uc-njavan.ir/images/tlwjgffn3bqlk14y7i.jpg
اینم یه مانتو که وسطای کار که خسته بودم و خواستم استراحت کنم ازش عکس گرفتم از طرح پایانیش عکس ندارم ...هر چند که زیاد خوب از آب درنیومد و بد بختی هم اینجاست که پاک نمیشه[nadidan]
http://uc-njavan.ir/images/hsthki0y4l8zdlwocwk6.jpg
-
خوب این تکراری شد ادامه عکسا رو میذارم
این میوه آرایی مربوط به شب چله شب یلداست...اولین بارم بود که از این هنرا خرج کردم و نمیدونم شاید آخرین بار[tafakor] هر چند شک دارم....کمرم خشک شد....دیگه آخراش که اون هندونه رو درست کردم گند زدم به طرح روی هندونه....اما کسی نمیدونه اونموقع فقط میخواستم تموم شه من کمرمو صاف کنم
میدونم ایراد زیاد داره اما خب برا من تازه کار که با عکسای اینترنتی این کار و کردم فکر نکنم خیلی هم بد باشه نه؟؟؟[soal][negaran]
http://uc-njavan.ir/images/b5aa5g2yxt9uw1epp4xz.jpg
اگه بدونید برا چیدمان این سبده چه اوضاعی بود[taajob2]
از همهش خودم فقط از دست گلش خوشم اومد[shaad]
http://uc-njavan.ir/images/ia6q9zi2z0mil74wtyto.jpg
یه کدو اضافه اومد مثل جشن هالوینش کردیم[nishkhand] فقط از نوع خندونش که کسی زَهره ترک نشه...البته یه شمع هم گذاشتم داخلش ولی اینجا روشن نیست
http://uc-njavan.ir/images/meyeqwpyespcl5jjaje.jpg
اینم اون هندونه درب و داغون[nadidan]
http://uc-njavan.ir/images/3iwhrhswoggm7ampncp.jpg