ابتدا از همه دوستانی که سعی کردند منطقی پاسخ بدهند در برابر سیاه نمایی ها و ادعاهای پوچ چند کاربر معلوم الحال که هنوز شخصیت فردی شون برای خودشون جا نیفتاده (به عبارتی به نظر من برای این فضای مجازی هنوز بچه ان!چه برسد که بخوان در محیطی علمی ، حرف علمی بزنن و آداب و رسوم بحث های علمی رو هم رعایت کنند!!)
تشکر می کنم
لذا بخصوص از همکار خوبمون خانم
Client تشکر می کنم و از همه دوستانی که شرایط بحث و گفتگو رو رعایت می کنند.
پست های اسپم هم حذف میشه.
--------------------
متاسفم که مجبورم به این یکی دو نفر اینجوری خطاب کنم:
دلیلی نمی بینم که ادعای پوچ و بی اساس آقایانی که همیشه کارشون اینه که فقط با سفسطه و ادعا کارشون رو پیش می برن و به اندازه ای که دم از علم می زنن خودشون نه هویت علمی دارند و نه آداب مباحثه علمی!!! و نه اونقدر منطق دارند که بتونن با وجدان و عقل و فطرتون به اطرافشون بنگرند. به این افراد علم زده باید گفت:
شما که اول راهید!! بزرگتر از شماها که سر از علم و ادب و کمال در می آوردن در برابر دین خدا و رسولش و نه تنها دین خدا و رسول که در برابر مفاهیم حقیقی دین که برگرفته از کتب نهج البلاغه و صحیفه سجادیه است سر خشوع و تواضع فرود آورند حالا شما این فضای نت رو محیطی آماده برای عقده کشایی های شخصی تون دیدید.
حرفهای شما بارها و بارها اعتقادات خودتون رو رد می کنه. اگر به هیچ بحث ماورائی قائل نیستید باید موسیقی و تاثیرش رو منکر بشید! باید آرامشی که انسان از صدای طبیعت بهش دست میده رو منکر بشید! باید عشق (معنای صحیحش نه این عادت خیابان ها) رو منکر بشید!
شما هنوز نمی دونید با خودتون چند چندین!
بگذارید تمام حرف خودم رو اینجوری به شما بگم:
شما به عقلی اعتماد و تکیه می کنید که عقل بشر است!! اما به خالق این عقل و این قدرت تحلیل و فکر اعتماد نمی کنید!! به نظر شما یک جسم چرا باید قدرت تحلیل داشته باشد!! و احیانا فکر که یک عملیات ماورائی است چرا هست؟ پس طبق بیان خودتون شما اصلا خاصیت ها و ویژگی های یک انسان رو ندارید. چون قائل به بحث های ماورائی نیستید پس قدرت تعقل و فکر هم ندارید چون اینها مسائل ماورائی هستند. در نتیجه پرداختن به ادعاهای کسانی که هنوز خودشون رو باور ندارند و در نفی و اثبات خودشون گیر کردند وقت تلف کردن است!!
همین برای اینکه بفهمید که هنوز هم نمیدانید با خودتون چند چند هستید بس است..
علاقه مندی ها (Bookmarks)