دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به حل مشکلات ایران(اقتصادی-سیاسی-بین المللی) امیدوارید

رأی دهندگان
15. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

10 66.67%
  • خیر

5 33.33%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: برطرف شدن تدریجی مشکلات ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار شیمی عمومی
    ارسال تشکر
    6,615
    دریافت تشکر: 4,285
    قدرت امتیاز دهی
    16988
    Array

پیش فرض پاسخ : برطرف شدن تدریجی مشکلات ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط سونای نمایش پست ها
    سلام یاسی جون
    کی همچین حرفی رو زد عزیزم!؟!؟!

درسته بحث انبار... ولی ربطش به صحبتای من رو نمیدونم!!!!!!!!!!!! ( عزیزم این داروهایی که تو انبار بوده از قبیل متفورمین و اینا بوده... اون دارویی که من گفتم تولید شده.. برا بیماران خاص بوده...)خب؟! پس هر کدوممون دو چیز متفاوت رو مثال زدیم که درسته...

حالا بحث همین انبار ...این مسائل به نظر شما جدیده؟!؟!؟! چه زمانی نبوده این چیزا؟!؟!؟! الان نیست؟ بعدا نخواهد بود؟؟؟
    اول همه باید خودمون رو درست کنیم!!!!!

شماره فاکتور های کارخونه رو نگاه کردم! تقریبا از ده تا 3 تا با یه عدد شروع میشه 7 تا به یه عدد دیگه....
    که اون 3 تا رو مالیات بر ارزش افزوده رد کرده! 7 تا رو از ما مالیات بر ارزش افزوده میگیره ( ما هم به طبع از مشتری..از جیب ما نمیره...بنده خدا مشتری ) اما خودش نمیده!!!!!!!!!!!! مالیاتایی که دست به دست باید بره برسه به دولت.. نمیده و نمیرسه!!!!!
    الان من باید بگم این به پای این دولته!!؟؟؟! ( البته نظارت اگه قوی تر بود میشد.... بعضیام پورسانتشونو میبرن... که من اینارو جز ارگانی از کشورم نمیدونم!!! اینا یه ویروسن میکروبن که افتادن به جون این کشور...) من باید بگم این برا تحریمه!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نه! اینا از دزدی یه عده هست....
    ازین دزدا زیاد هستن...خیلی هاشونو متوجه میشن برخورد میکنن .. با خیلیاشونم نمیتونن یا متوجه نمیشن...

الان اون مشتری که تنها کسیه مالیات رو از جیب میده!!! ( ماها این بین فقط از پایینی میگیریم میدیم بالا دستیمون )خبر داره که مالیتش رفته تو جیب صاحب کارخونه؟؟؟ خبر داره نرفته به جای اصلی و قرار نیست برا شهرو مملکتش استفاده شه؟ نه خبر نداره! چون مثل داروی تو انبار سرو صدا نمیکنه خب..... این بی سروصداست.... مشتری از دهن بچش گرفته داده! پول گوشت بچشو برداشته داده ولی کجا رفت؟ تو جیب صاحب کارخونه و بعضیا......
    پس این چیزها بوده و هست و خواهد بود....تا تک تک آدما خوب نشن....این چیزا هست... البته باید سعی کرد دوزشو آورد پایین....که اینم همه باید کمک کنن... نه فقط سران دولت

دولت مگه کی هست؟! همین ماها تشکیلش میدیم دیگه .... ما خودمونو اصلاح نکنیم ... دولت تمام نیروشو فقط باید بزاره سر این مسائل و برخورد باهاشون.....

واسه همین گفتم وقتی امید دارم که همه یکدل باشن واسه همین گفتم وقتی امید دارم که دوستی زیاد بشه...خودمونو باور داشته باشیم...خودمونو اصلاح کنیم.... اینجوری دیگه پر کردنه خودمون معنی نداره... دست هم رو میگیریم نه پای هم! اینجوری میشه سازندگی....

جواب این دو سوالت هم:
    به نظر شما یعنی باید بگیم تازور بالا سر مون نباشه نمیشه

=»نه! من میگم تا خودمون نخوایم نمیشه....تا هرکسی خودشو درست نکنه نمیشه...با این وضع خوبها باید انرژی بزارن خرابکاری های بدها رو جمع کنن...

شما میگید وقتی تحریم باشیم از مغزها استفاده میشه

=» بنظرت کسی پیدا میشه همچین حرفی بزنه؟ من هم مثل بقیه میگم در هر شرایطی باید از مغز ها استفاده بشه....

مرسی گلی
    سلام دوباره خانومی چرا انذازه فونت رو بالا میبریاگه منظورتون تاکید حرفتونه خب ک فک نکنم اون ربطی به فونت داشته باشه تاکیدت رو از حرفات میتونم بفهمم
    ببین خانومی شما خودت گفتی عین جملات خودت

اما فقط گرسنگی به این نمیگن.... چرا ازون روزایی نمیگید که وسایل و قطعات میاوردن تو مهم ترین موسسات و کارخونه ها .. وقتی خراب میشد تکنسین های خارجی میگرفتن و میگفتن آ ! آ !
    حق نداری بازش کنی ببینی توش چه خبره...... بده بما! ما سالمشو برات میاریم!!!!
    این یعنی ذهن رو گرسنه نگه میداشتن فکر رو گرسنه نگه میداشتن!! بالاترین دارایی یک انسان!!!!!!!!!!!!....اینم کم دردی نیست!!!
    این برداشت من از حرفتون بود دیگه خب شما میگی این یعنی ذهن رو گرسنه نگه داشتن
    این ک اونا رمزش رو نگن ک فک نمیکنم ذهن رو گرسنه نگه داشتن معنی بده
    منم این برداشت رو کردم ک میگین اونوقت ما از ذهنمون برای کشف رمزش استفاده نمی کردیم ولی توی دوران تحریم اینکارو میکردیم
    ممنون میشم اندازه فونت رو زیاد نکن
    سعی کن تنها کسی را که در تنهایی ات راه می دهی خدا باشد؛
    و سعی کن تنهایی ات آنقدر بزرگ باشد که خدا در آن جای گیرد ...

2. 2 کاربر از پست مفید یاسمین5454 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع