سلامی چند باره خدمت تیمسار عزیز
اینو بگم که قبول ندارم سخت ترین مشکلات در 8 سال اخیر بوده و مثال هاش گوجه گندیده و نخوردن گوشت باشه....
بله گرسنگی بده ...برا همه درد آورده... اما فقط گرسنگی به این نمیگن.... چرا ازون روزایی نمیگید که وسایل و قطعات میاوردن تو مهم ترین موسسات و کارخونه ها .. وقتی خراب میشد تکنسین های خارجی میگرفتن و میگفتن آ ! آ !حق نداری بازش کنی ببینی توش چه خبره...... بده بما! ما سالمشو برات میاریم!!!!
این یعنی ذهن رو گرسنه نگه میداشتن فکر رو گرسنه نگه میداشتن!! بالاترین دارایی یک انسان!!!!!!!!!!!!....اینم کم دردی نیست!!! این توهین بالاتر از اون گوجه گندیده ای که ازش گفتین نیست!!!؟ اینا با پنبه سر بریدنه...
انتظار دارم وقتی یه تاریخ رو گلچین میکنین چیزای به این مهمی فراموش نشه!!!
از نخوردن گوشت میگین! از مادرایی که باید توو صف شیر خشک و نفت و ... میموندن نمیگین!! از پدرایی که یکی دوروزه پیاده توو راه شهر های اطراف بودن با شاخه های درختای جنگل برا پاهاشون محافظ درست میکردن ، برا پیدا کردن نفت نمیگین!!!؟ بیاین شمال و لالایی های مادران رو گوش بدین ببینین چه دردهایی توش هست.... لالایی هایی که الان برا شما شاید افسانه ای بیش نباشه... اما همین کمتر از ده سال پیش مصداق داشت!!!!!
توو هر دوره ای زحمت کشیدن!!! کمبود ها هم سرجاش ..درست... اما همیشه بوده و خواهد بود................
برا این گلچین کردن ها باید بی طرف بود.....
من وقتی امید دارم که همه یکدل شیم.....
من وقتی امید دارم که متوجه شیم این حزب بازی ها به هیچ جا راه نداره.... حتی خود آقای روحانی هم گفتن که همه یه حزبیم!!!این حرفا چیه!
من وقتی امید دارم وقت و اعصاب و انرژی عزیزانم سر فکر و چاره اندیشی درست گذاشته بشه... نه بحث ها و تنش هایی که .....
من وقتی امید دارم که به علم بها داده شه....
من وقتی امید دارم به این قضایا که دوستی و صمیمیت بین افراد قوی بشه...
من وقتی امید دارم که خودمونو باور داشته باشیم.....اونموقع زیمبابوه و فرانسه نداره!!! اگه باور داشته باشی کیمیاگری!!!!!
من وقتی امید دارم که هر کدوممون خودمون رو اصلاح کنیم...
من وقتی امید دارم که از وقتمون درست استفاده کنیم.... و برا وقت بقیه هم ارزش قائل بشیم...
و ......
![]()

حق نداری بازش کنی ببینی توش چه خبره...... بده بما! ما سالمشو برات میاریم!!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)