دقیقا داداش!! حرفای احساسی کاری رو درست نمیکنه ولی شما احساسی گفتی!! داداش نمیتونین بگین احساسی نگفتین!!! شواهدش مشهوده
این برداشت شماست... فکر نمیکنم اینطور ها هم که میگین باشه.....
هیچی به این سادگی دو بعد نداره!!!! همیشه ابعاد مختلفی وجود داره......اونم توو سیاست......
این برداشت شما بود ازین دوکشور.... که برداشت من با مثال شما جور در نمیاد.....
ولی بخاطر بچه و مدرسش جواب این تیکه رو میدم
من بچمو به مدرسه ای میدم که دبیرایی دلسوز داشته باشه... بچمو به مدرسه ای میدم تا بهش یاد بدن که هم یاد بگیره هم یاد بده....
قطعا رفاه و دبیرای مجرب چشم منو نمیگیره!!! من باید ببینم پشت اینا چه آموزشی قراره بچم ببینه!!! پشت این آموزش و رفاهی که بابتش چیزی از جیب من گرفته نمیشه !!! چی قراره از بچم گرفته بشه...!!!!؟![]()
دبیر مجرب باشه بچرو توسریخور بار بیاره و اعتماد به نفسشو بگیره بهش جرات عمل نده چه فایده... (داداش اینو گفتم انشاءالله در آینده برا بچتون این چیزا رو هم در نظر بگیرین)
اما اگر ازین بابت مطمئن باشم و اون مدرسه دبیر مجرب و رفاه هم داشته باشه که خب چه بهتر.....
برادر من الان بورس بشی یجا! نصف بعدی عمرتو باید خدمت کنی تا جواب بدی! بعد اینا رو شما مثال میزنین به عنوان مدرسه ای که هیچ پولی ازت نمیگیره!! همه یجورایی به دنبال سود خودشون هم هستن...آقا داداش اینجوریا هم نیست که هدف فقط سود رساندن به ما باشد....
آسایش مطلق!!!!!!!!! فرانسوی ها خودشون توو آسایش مطلق هستن!!!!!!؟
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)