اولا ممنون بابت بحث خوبتون و اسم تاپیک که خیلی باحاله!
خوب حالا تو اینجور مسائل که معمولا آقا پسرا شروعش می کنن دختر خانوما هم اصن نباید رو بدن.من اصن خودم یه بار با یه بنده خدایی محترم حرف زدم دیدم اوضاع بد تر شد دیگه اینقد مزاحم شد که اخراج شد .حالا اینجا هم از دوستان خواهش می کنم اونایی که مزاحم دارن به جناب ریپورتر بگن خیلی کمکشون می کنن ایشون.
سادگی یعنی فکر کنی کسانی که دورت میزنند،به دورت میگردند....
حماقت یعنی صداقت داشتن با کسی که سیاست دارد....
واقعا موضوع قشنگي بود
ولي خطاب به دوستاني كه ميگن لباس مهم نيست خيلي هم مهمه وقتي يكي لباس جذب و بد ميپوشه و با صد قلم ارايش و صدتا ناز و كرشمه مياد بيرون هر مردي باشه بهش توجه ميكنه اخه اين ادم فقط ميخواد جلب توجه مردها رو بكنه چون اگه اين جوري نبود هيچ وقت اين جوري بيرون نميومد يا اگه واسه دل خودش اين كار هارو ميكنه تو خونشون بكنه نه تو خيابون
اخه مگه چند نفر از اقايون ميتونن جلوي خودشونو بگيرن تو كه ميدوني اين جوري نيا
ما معلممون يه حرفي ميزد خ قشنگ بود ميگفت هميشه بيشتر مردها حتي اونا كه همه كاري قبل ازدواج كردن هميشه دنبال دختر با حجاب و با ايمان و نماز خوان ميگردن چون پيشه خودشون ميگن اين دختري كه با ايمان نيست وقتي به خداي خودش كه اين همه بهش نعمت داده وفا دار نيست ميخواد به من بندش وفا دار باشه
واقعا حرف قشنگيه
دوست آشنا
سلامپس یه دفعه بگید نگاه کردن به نامحرم برایه یک اقا اشکالی نداره!نگاه کردن به ناموسه یک نفره دیگه اشکالی نداره!پس دینداریه اقایون چی میشه پ؟
حالا هر چی خواستی که گفتی.
به من بگو ایمان بعضی خانم ها کجا رفته که با پوشش نامناسب بیرون میان ؟؟
که حالا باید ملت مجبور بشه چشمشون رو درویش کنه تا عده ی متوجه ایمانشون بشن !!
دوست آشنا
دوست آشنا
عزیزم اولا مشکلات جامعه مشکل همه است ما همه مون عضو این جامعه ایم پس نمیشه گفت به من چه چون به همه مربوطه......
در ثانی کاری به کار دیگران نداشته باشیم هم که چیزی رو حل نمی کنه ما اینجا بحث میکنیم نظراتمونو میگیم تا به یه جواب درست و منطقی برسیم........
در ادامه هم باید بگم درسته که هیچ کس منزه از گناه نیست اما باید سعی کنیم انسانیت و کمال رو در خودمون تقویت کنیم اگه رفتار کسی (براساس نظر شخصی نه،اساسی) غلطه اونو آگاه کنیم و اگه همون شخص رفتار درستی داره ازش
یاد بگیریم تا بتونیم به هدف اصلی مون برسیم....![]()
دوست آشنا
دوست آشنا
دوست آشنا
دوست آشنا
سکوت چه زیباست وقتی تمام حرفها از توصیف عاجزند......بزرگترین اقیانوس ارام است پس ارام باش تا بزرگترین باشی........
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)