بله ربطی به تیپ و ظاهر افراد نداره ولی خدا هم الکی برا خانوما حجاب نذاشته یه دلیلی داشته حتما و یه چیز دیگه پسری که خودش برا خودش حد و مرزی گذاشته مطمئنا سمت همچین کارایی نمیره
بعدشم بعضی اوقات مقصر ما خانوما هم هستیم اصلا نمیخوام توهین کنم ولی باید منطقی فک کرد ببینین ما خانوما بعضی اوقات با کارایی که میکنیم باعث میشیم یه پسر نظرش به ما جلب بشه حالا چه خواسته چه ناخواسته (نمبخوام به آقایون هم توهین کنم)ولی از نظر من آقایون هم کم مقصر نیستن ولی خب اونها هم نباید نگا کنن خب پس اینجا هر دو طرف مقصرن
یه چیز دیگه هم میگم در گوشی به خانوما ((درسته هر مردی باید غیرت داشته باشه ولی ما خانوما چی؟ما نباید داشته باشیم .خانوما تو جامعه نقش خیلی مهمی دارن یه جورایی همه چیز رو سر و سامون میدن و تعمیر میکنن.حالا هر کدوم از ما هم بهتره همین کارو بکنیم نه خودنمایی حالا چه خواسته چه ناخواسته اینجوری هم به آقایون نشون میدیم که ما هم غیرتی هستیم هم کاری میکنیم که آقایون کمی با غیرت تر شن))تو هر جامعه ای یه کم از خود گذشتگی لازمه این دفعه هم ما خانوما از خودگذشتگی میکنیم که جامعه مون درست بشه چون آقایون هم تو 8 سال دفاع مقدس کم از خود گذشتگی نکردن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)