من صحبتی درباره خارج از کشور نکردم.کشورهای غربی رو هم به عنوان الگو معرفی نکردم. پیشنهاد میکنم؛ نوشته من رو با دقت بیشتر بخونید.مشکل اینجاست که همه فکر می کنن تمام قوانین خارج کشور مو به مو درسته ،خیر برادر من خیر
هرزگی و افسار گسیختگی در جوامع خارج از کشور بیداد می کند ،خانما اگر هم بخوان در این جوامع نمی تونن سالم زندگی کنن
اینکه تا قبل از دوران دانشگاه دختر و پسر از هم تفکیک میشه از روی بی عقلی و ندانم کاری نیست برادر بزرگوار ،بررسی شده که بچه ها قبل از ورود به سن قانونی به دلیل عدم تکامل عقلی در برخورد با فضای مختلط دچار مشکل میشن
خواهش می کنم انقدر غیر منطقی صحبت نکنید ،من ندانسته حرف نمی زنم در این جوامع حداقل 3 ماه زندگی کردم
زنی هم که در جوامع غربی مسلمان میشه میگه کشورش جای سالم برای زندگی کردن نیست
در مورد زندگی با هم و رشد باهم حرف زدید ، این راه حل از بیخ و بن اشتباهه ،کافیه والدین به فرزندانشون شخصیت بدن و محیط سالم و بی استرسی برای فرزندانشون فراهم کنن ، به خصوص به پسران باید شرافت و غیرت آموخته بشه
مردی که شرافت داشته باشد مانع از هرزگی خانوادش میشه و شرافت مردان حداقل 80 درصد قضیه رو حل میکنه
پیش از تولد و در همان جنینی هزاران هزار اطوار و خاصیت ذهنی و آداب دانی یا ندانی ، گرویدن به مهر یا بی مهری،خمیدن به سمت ایمان یا کفر ، گرویدن به راه یا بیراهه، به آب یا سراب در همان بسته کوچک ژنی پدر و مادر فراتر از رنگ چشم و شکل و شباهت تن ،به فرزند ارث می رسد
"در پناه حق"
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)