دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 205

موضوع: اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مکانیک
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات و انتقال حرارت
    ارسال تشکر
    9,142
    دریافت تشکر: 6,504
    قدرت امتیاز دهی
    12967
    Array

پیش فرض پاسخ : اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله91 نمایش پست ها

سلام

ببینین مسأله دقیقا اینجاست که دید بنده و شما فرق داره. شما منظورتون عراقی هاست اما بنده عراقی ها رو جلوی صحنه حساب میکنم و ملت های پشت صحنه رو عامل اصلی جنگ میدونم.

عراق همون بچه ای بود که با یه شکولات گول خورد و فکر کرد می یاد و تو ایران میشینه و خاکش رو تصاحب میکنه. اما دولت آمریکا و... از عراق حمایت میکردن تا دوباره ایران را مستعمرۀ خود بکنن. درواقع با پیروزی عراق در واقع عراق باز کنار گذاشته می شد و ایران مستعمرۀ کشورهای پشت صحنه می شد. رژیم بعثی به تنهایی عددی نبود که بخواد به ایران حمله کنه.

دولت آمریکا و... از این وحشت داشتند که ایران مستقل خواهد شد و بخاطر اعتقاداتش از زیر سلطه بودن درخواهد آمد چون از همون اول علمای ما با قراردادهای ننگین مخالفت می کردند و سردمداران دولتهای غربی می دونستند که اگر این علما سرکار بیایند تمامی منافع آنان قطع خواهد شد. از این رو عامل ایجاد جنگ بودند.
    فکر کنم سوال من رو درست متوجه نشدید.اینکه دشمن قصد گرفتن دین ملت رو داشت تا از این راه خاک ایران رو بگیره؛ یه نظریه از طرف شما هست.این نظریه وقتی صحت پیدا میکنه ؛که براش شواهد عینی ارائه بدین
    من چند تاسوال قبلا پرسیدم :
    آیافرقه مذهبی جدید درست کرد؛ تا ملت به اون معتقد بشن و از دین خودشون دست بکشن؟آیا در دین مردم شک و تردید وارد کرد؟یا هر موردی از قبیل موارد ذکر شده در طی 8 سال جنگ انجام داد؛ تا بشه نتیجه ای رو که مدنظر شما هست؛ بدست بیاریم؛لطفا با ذکر مثال توضیح بدین

2. 4 کاربر از پست مفید ab.bb سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع