سلام اقا مرتضیسلام به همه دوستان
من فقط یه ذره حرف بزنم بعد میرم ...
نکته مهمی که من همیشه دیدم اینه که دو تا کار غلط رو مقابل هم قرار میدن و اون هم اینه که مثلا میگن چرا به حجاب تو اداره گیر میدن ولی کسی به فکر ارباب رجوع نیست و چون همه اجباری بودن رسیدگی به ارباب رجوع رو قبول داریم ولی بعضی ها حجاب رو دوست ندارن اینجور استنباط میشه که حجاب هم نبود نبود ولی ارباب رجوع باید بهش رسیدگی شه!!!
درست ارباب رجوع باید بهش رسیدگی شه ولی حجاب هم باید باشه!!!چرا این دو تا رو مقابل هم قرار بدیم؟؟؟
هم باید وضع حجاب درست شه و هم وضع رسیدگی به ارباب رجوع
حالا اینی که من گفتم یه مثال بود چون آقا محمد عزیز مثالش رو زد وگرنه این تقابل تو خیلی از کارها هست ...
درسته حرفت.منم عقیدم بر این نیست که حجاب بره کنار و بقیه چیزها رو بچسبیم.نه .همه چیز باید توجه بشه.چون ما جامعه ای هستیم که شعار ایده آل بودن یا ایده ال شدن رو سر میدیم.دینی رو داریم که اعتقاد داریم کامل ترین دین هست.یعنی ایده آل به شرط اجرا.در کنار دین کشوری داریم که برای ماست.برای این مردم که با وجود گرایش های مختلف یک زبان کشوری داریم.همزبانیم.
حرف یک روز و 2 روز نیست.همه میدونیم هر عملی انجام بدیم چه خوب چه بد خودشو دیر یا زود نشون میده.پس باید قبول کنیم که اگر از وضعیت حجاب ناراحتیم حتما جایی اشتباه کردیم.میگید تهاجم فرهنگی قبول.میگید دشمن در خانه قبول.میگید دشمن هزینه کرده تا جوونامونو از راه بدر کنه قبول اما نقش مردم و مخصوصا کسانی که مسئولیت های مرتبط با این امر رو دارن چیه؟حتما اشتباهی کردیم که دشمن تونست نفوذ کنه دیگه.حتما اشتباهی کردیم که جوونامون دوست دارن به سبک غربی ها بگردن.
همینجور اشتباهات در موارد دیگه وجود داشته.ولی خب ما برای این مسائل اینجا بحث نمیکنیم.برای این بحث کنیم که هممون روشن شیم.یک جهت شیم که روزی به هرجایی که رسیدیم با توجه به هماهنگی فکریمون بتونیم در یک خط تلاش کنیم.در هر جایگاهی.
من میگم حجاب باید باشه اما این باید منظورم زور نیست.یعنی باید کاری کنیم که حجاب رو مردم انتخاب کنند.
باید کاری کنیم که غیبت نکنند.
باید کاری کنیم که کم کاری نکنند
باید به جوونا اهمیت داده بشه
باید کاری کنیم که سنت ایران و اسلام حفظ بشه.
اینکه کار شهیدان غیر قابل وصف هست رو منکر نیستیم اما مزد زحمتشونو باید درست بدیم.نه با گلایه شکوه و بی آبرو کردن افرادی که نیاز به حمایت دارند.باید همه رو بپذیریم چون در یک کشور و با هم داریم زندگی میکنیم.
یه مثال میزنم:جلوی یک بچه 10 ساله که تشنه هم هست 2تا پارچ آب میزاریم.روی یکی برچسب خورده قابل شرب روی یکی دیگه برچسب خورده غیر قابل شرب.اما پارچی که برچسب قابل شرب داره خالی از آب هست.و فقط پارچی که برچسب اب ناسالم داره حاوی آب هست.ما هم به بچه تذکر میدیم که اون آب رو نخوره اما به نظرت بچه ای که تشنشه چکار میکنه؟سر میکشه.پارچ اب ناسالم رو سر میکشه حداقل موقتی رفع تشنگی رو براش ایجاد میکنه.براشم مهم نیست که دراز مدت براش مشکل ایجاد میکنه این آب
مسئله اینه که گلایه نکنیم حجاب ظاهریه زود میبینیم اما خیلی از مسائل دیگه چی؟
حالا فکر کوتاه من اینجوری میگه که حجاب رو با ایجاد شرایطی دیگه میشه ایجاد کرد.یعنی بچسبیم به تنه ی درختی که حجاب یکی از شاخه های اون هست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)